Ihanien yhdistelmien koti

Falun

Tammikuun Dekoa lukiessani löysin tämän ihanan kodin Ruotsista. Päädyin googlailemaan lisäkuvia ja ajattelin jakaa löytämäni kuvat teidänkin kanssa. 30-luvun funkkistalo sijaitsee Taalainmaalla Falunissa ja siellä asuu sisustusyrittäjä Susanna Gillerås perheineen. Asunnossa on mielettömästi ihania yksityiskohtia ja kokonaisuus on tosi kaunis ja rauhallinen. Värit on ihan just mun makuun, valkoista ja mustaa, ruskeaa vähän pehmentämässä. Paljon puuta, betonia, tiiltä jne. Tosi kivoja yhdistelmiä karheita ja uusia pintoja. Upea valoisa koti, vaikka paljon on ihan mustiakin pintoja. Muuttaisin joo, saman tien!!

Kuvat: Recidence Valokuvaaja: Magdalena Björnsdotter

Kommentit
 1. 1

  Meri sanoo

  On kyllä aika makee, täytyy myöntää! Voisin muuttaa itekki, vaikkei ihan just mun tyyliä ookkaan, mutta näyttää siltä et mun tyyli vois olla tollastaki 🙂 Erityisen hieno on toi musta seinä kuvakollaaseineen!

 2. 2

  Nimetön sanoo

  Kivan erilainen koti, ehkä hiukan karu mutta inspiroiva. Olen miettinyt taljan hankkimista, ne luovat niin rentoa tunnelmaa. Tiedä sitten miten kissankarvat, ehkein ne ainakaan syvälle uppoa…

  • 2.1

   sanoo

   Jotenkin ihanan karu! Voipi olla, ettei minun koti aivan noin karuna pysyisi, sen verran pehmennystä tuo hamstraamani kynttilät, tyynyt ja kukat. 🙂
   Mä en ole oikein lampaantaljoja lukuunottamatta taljoille lämmennyt, vaikka ne hyvälle näyttää muiden kodeissa.

 3. 6

  sanoo

  Oioi, tuonne voisi muuttaa heti! Ihana talo, siis jo ihan ulkokuoreltaankin. Sisustus on mitä ihanin! Keittiö/ruokailutila ihan paras. Jotain romantiikkaa ja silti kuitenkin puhtaan selkeä. Like!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *