Ihanasti pihalla

IMG_6622 Helatorstain aatto ja itse pyhä tuli vietettyä aika täyspainoisesti pihalla. Varsinaista terassin sisustamista en vielä päässyt tekemään, joten vähän kevätfiilistelyä kuvien muodossa. Tai voisiko lämpötilojen puolesta puhua jo kesäfiilistelystä!? Kesäkukkien istutusta, sipulikukkien ihastelua, paljaita varpaita ja sandaaleja, terassin pesua ja terassikauden korkkaus kattamalla päiväkahvit ulos! Varsin mukavaa.IMG_6625 Istutin muutaman valkoisen hyasintin sipulin syksyllä kukkapenkkiin ja sieltähän nuo puskevat kukkiensa kera maasta! Näitä voisi istuttaa lisääkin.IMG_6640IMG_6629 IMG_6644 Kesäkukkien kanssa aion tänäkin vuonna olla hyvin kohtuullinen! 😉 Aiempina vuosina se onkin jäänyt pelkäksi yritykseksi, mutta nyt yritänkin tosissaan!! Valkoisen runkoruusun lisäksi istutin sinkkiämpärillisen markettaa ja valkoista pelargoniaa. Aikomuksena olisi vielä laittaa laventelia väriä tuomaan ja jotain vihreää. Etupihan kukkaset uupuu vielä täysin… tekisi mieli lähteä katselemaan sinne valkoista hortensiaa… Ehkä kuitenkin jään kotiin katsomaan lätkämatsia ja huomenna suuntaan kaupoille, etsimään hortensian lisäksi uutta kastelukannua! 🙂

Ihanaa viikonloppua! …tuntuu, että toista sellaista tälle viikolle. IMG_6645

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   No huh! Onpas kyllä hiukan kesäisempää täällä meillä. Helposti unohtuu, että Suomi on pitkä maa ja kevätkin etenee niin eri tahtiin. Tänne on parin viime päivän aikana ilmaantunut koivuihinkin sentin kokoiset lehdet.

 1. 2

  sanoo

  Nostelin parvekkeelle pari ruusua ja hortensian. Eivätköhän ne kestä siellä yötäkin.

  Olen itsekin ajatellut olla kohtuullinen kasvien kanssa kohtuullinen tänä kestänä, katsotaan kuinka käy…

  • 2.1

   sanoo

   Kummasti ne kohtuullisuuden ajatuksen jonnekin unohtuu, kun aina vaan löytää uusia ihanuuksia… 🙂 Kuitenkin niistä tietyistä suosikeista tulee nautiskeltua eniten, joten ehkä ihan hyvä karsia kukkamäärää vähän!
   Toistaiseksi toukokuun yöt on kyllä ollut niin lämpimiä, että luulisi tarkenevan. 🙂

 2. 3

  sanoo

  Kauniita kuvia! Itse en ikinä onnistu tuossa kohtuudessa pysymisessä….enkä taida edes yrittääkään – kuitenkin pitkä pimeä talvi on taas edessä kesän kukkaloiston jälkeen 🙂

 3. 5

  Päivi Lemström sanoo

  Ihastuin blogiisi, sen laadukkaisiin kuviin ja tyylikkääseen sisältöön, upeaa!!
  Hyvää Äitienpäivää sinulle!!
  XX

 4. 6

  sanoo

  Ihanan KESÄistä! 🙂 Hei, Ikeassa on tosi hyviä ja edullisia hortensioita. Suosittelen! Jos teillä on Ikea lähellä, siis.

  • 6.1

   sanoo

   Minäkin päädyin siihen että kesäistä, ei keväistä!
   Lähdin kuitenkin eilen ilta-ajelulle Espooseen, piipahdin Ikeallakin mutta siellä ei ollut ainuttakaan kesäkukkaa eikä kastelukannua… 😀 Sen sijaan plantsusta löysin kauniin valkoisen hortensian edullisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *