Ihana koti

Sain luvan esitellä blogissani kuvia ihanasta kodista, jossa lomalla majailimme. Vai olenkohan hiukan puolueellinen hehkuttamaan kotia, kysessä on nimittäin lapsuudenkotini! ♥ Talo on rintamamiestalo, jota on remontoitu vuosien varrella taidolla ja rakkaudella. Äitini pettämätön sisustustyyli näkyy täällä hienosti.

Olohuone on aika vasta remontoitu. Sitä on laajennettu toistakymmentä vuotta sitten. Nämä kuvat ovat pääasiassa näköjään vanhasta osasta. Viimeisen remontin yhteydessä takan tiiliosat on maalattu valkoiseksi. Vanha takka raikastui kauniisti! Olohuoneesta on pariovet makuuhuoneeseen.

Omaan sisustustyyliini verraten täällä on pehmeämpää, runsaampaa, klassisempaa ja tyylikkäämpää. Silti tämän kodin tyyli miellyttää vähintäänkin yhtä paljon. Viihtyisin näin kauniissa ympäristössä pidempäänkin!
Vielä olisi kuvia makuuhuoneesta, keittiöstä ja pihasta. Niistä lisää toisella kertaa!
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Harkittua ja viimeisteltyä tuolla tosiaan on. Ehkä se on aikuisten kodissa hiukan helpompi toteuttaa kuin pikkulapsiperheessä. 😀

  • 2.1

   sanoo

   Toivottavasti jotain äidin taidoista on periytynyt tyttärellekin. 🙂 Ainakin kiinnostus sisustamista kohtaan. 🙂

 1. 5

  sanoo

  Todella kaunis koti -rauhallisen, pehmeän ja kutsuvan näköinen! Etenkin mustan, valkoisen ja puunvärin yhdistelmä miellyttää erityisesti!

 2. 6

  Raija sanoo

  Hei,

  Onkohan lapsuuskodistasi ollut hiljattain juttua jossain lehdessä? Vaikuttaa niin kovin tutulta…

   • 6.1.1

    Lotta sanoo

    Entä teidän omasta kodista? 🙂 eikö siitä ainakin joskus pitänyt tulla jotain johonkin…vai muistanko nyt väärin.

 3. 7

  sanoo

  Todella kaunis koti! Ihastuin tuohon ensimmäisen kuvan lamppuun, tuon tyylistä olen katsellut meille kotiinkin!

  • 7.1

   sanoo

   Lamppu on kyllä ihana! Tuo pehmeän harmaa väri sopii olohuoneeseen mainiosti. Varjostin on TineK, ostettu Nougatista.

 4. 10

  sanoo

  No on kyllä kaunis minunkin silmääni! Ihanan pehmeitä sävyjä ja kivoja yksityiskohtia.
  Asuisin tuolla kovin mielelläni 😉

  • 10.1

   sanoo

   Tuolla on kyllä niin pehmeä ja rauhallinen tunnelma. Ilmankos haaveissa on itsellekin rintamamiestalo kauniisti remontoituna. 🙂

 5. 11

  saara sanoo

  Oi, niin kaunista! (ja tuttua, rakkaita muistoja myös…) Huokuu lämpö, mutta kuitenkin raikkaus ja kodikkuus,rakkaus!

 6. 15

  sanoo

  Kaunis lapsuudenkoti sinulla. Klassista ja runsasta, mutta vahempien kodiksi mielestäni raikasta ja nuorekastakin. Tykkään erityisesti lasimaljakoissa olevista kukkasista – ruususta ja pioneista (jos nyt aloittelevana hortonomina onnistuin tunnistamaan lajikkeet) 😛

 7. 16

  sanoo

  Aivan ihana koti! En viihdy liian pelkistetyssä ympäristössä, joka tuntuu nyt olevan kovin muotia, mutta näistä kuvista inspiroiduin kovasti. 🙂

 8. 17

  sanoo

  Täytyy kyllä sanoa että tykkään todella paljon tuosta tyylistä. Pittääkin merkata tämä postaus jotekin ylös ja käyttää näitä inspiraatiokuvina myöhemmin.

 9. 18

  sanoo

  Suloinen mummila teillä. Tulee mieleen oman mummoni kamari, siellä verhot vaihtui tiuhaan ja oli samantapainen rauhallisen kodikas tunnelma. Onko äitisi harrastanut aina sisustusta, vai vasta nykyään? Trendithän ovat vaihtuneet vuosikymmenien myötä, mutta tuollainen klassinen tyyli ja hillityt värit ovat varmaan tulleet jäädäkseen.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *