Ihana Kesäkuu!

>

Syreenit tuoksuvat huumaavalle terassilla. Toisella puolella valkoiset, toisella siniset.
Kauniista päivistä on ihana nautiskella, kun kukkia riittää.
Tällä hetkellä ei oikein ole mitään pihaprojektia käynnissä, puutarha tuntuu jämähtäneen paikoilleen. Täytyy kuitenkin joku pieni juttu keksiä, jota puuhailla. 

Tulppaanit ovat tänä vuonna kukkineet harvinaisen pitkään, lienee viileämmän toukokuun ansiota. Jotain hyötyä siitäkin. 
Tulppaanien kanssa minulla on ollut aikamoista epäonnea. Olen parina syksynä etsinyt sellaisia hempeän vaaleanpunaisia sipuleita, pussin perusteella löytänytkin. Mutta kun kevät koittaa, kukat ovatkin lähes poikkeuksetta noita pinkkejä. No, ihan kivoja nekin, mutta vaaleanpunaisia haluaisin.
Kommentit
 1. 2

  Marjo sanoo

  >Kaunista, voi että!Miten se onkaan kun toisten pihat näyttää niin upeilta aina ja oma ei muka miltään.Vai onkohan tuo kaunesu katsojan silmässä;)Syreenit täälläkin kukaas, ne on ihania!aurinkoista helatorstaita!

 2. 3

  Merja K sanoo

  >Meidän sireenit ovat vielä niin pieniä, että kukat eivät juurikaan tuoksu. Ehkä parin vuoden kuluttua minäkin saan nauttia sireenien huumaavasta tuoksusta :)Kivalta näyttää pihallanne!

 3. 4

  Amalia sanoo

  >Kaunista! Liuskekivi 'lattiassa' on niin ihanan näköistä, sitä haluaisin minäkin lisää omalle pihalleni. Pitääkin alkaa pehmitellä miestä 🙂

 4. 5

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Niina!Marjo, Niinhän se taitaa mennä, että muiden pihat näyttää aina erinomaisen ihanille, ruohokin on vihreämpää naapurin puolella! ;)Merja K, Meilläkin on osa syreenestä vielä pieniä, osa taas isoja ja vanhoja. Kiitos.Amalia, Liuskekiviterassi on kyllä munkin mieleen. Haluaisin jatkaa tuosta tasanteelta vielä liuskekivipolun pihan poikki.

 5. 6

  Ansku sanoo

  >Ihanan rehevä pihasi.Minun terassillani on kohta samat värit kuin teilläkin, jo parina vuotena olen mieltynyt vaaleanpunaiseen ja valkoiseen kukissa.Pitää varmaan maalata siniset vanhat ruukut, joihin olen lopen kyllästynyt. Aurinkoista viikonloppua!

 6. 7

  Kikke sanoo

  >Täälä meillä taitaa nyt joku muuki vihertyä,kuin vaan luonto ympärillä ;)!Kateudesta …nimittäin ;).Aivan ihanan näköinen puutarha!!!!!!Meillä kaikki r-e-h-o-t-t-a-a ja hommaa ois vaikka ja kuinka,aikaa ei vaan meinaa millää löytyä tuon pikkuväen kanssa niin paljon pihapuuhiin ku pitäis :/.Aika aikaansa kutakin,niin oon päättäny…NYT lapsukaiset ja sitte joskus tuonnempana pihat+muut.SE tehdään mikä ehditään ja lopuista KOITETAAN olla ottamatta sen SUUREMPAA stressiä… ;)Ihanan kesäistä viikonloppua!

 7. 8

  Anonymous sanoo

  >Hei!Vierailen säännöllisesti lukemassa mukavaa blogiasi, nyt vasta saan aikaiseksi kommentoida. Kerroit haikailevasi vaaleanpunaisten tulppaanien perään. Istutun itse viime syksynä ´Foxtrot`tulppaaneja, joiden uskoisin olevan juuri sitä mitä haet. Se on aikainen kerrottu, vaaleanpuna-valkoinen, todella nätti tulppaani. Suosittelen lämpimästi. Omani tilasin Korpikankaalta. Mukavaa puutarhakesää!T. Ultsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *