Ihan pihalla

Esmeraldan puutarhablogista hei! Näin keväällä nämä blogipostaukset tahtoo olla aika puutarhapainoitteisia. Ajatukset kun aikalailla pyörii pihajutuissa ja siitähän sitä tulee kirjoitettua, mitä työn alla on. Sisällä ei pahemmin mitään tapahdu, mutta suunnitteilla jotain pientä kuitenkin on, joten jospa sisustusjuttujakin olisi kohta tarjolla.

Etupihalla on tulppaanit aikalailla auennut. Kyllä ne aika valkoiseksi on muuttunut nuppuihin verrattuna. Istutin tänne toisenkin valkoisen hortensian ruukkuun, äitienpäivänä kun sen sain. Ikkunalla kukkalaatikko huutaa tyhjyyttään, kun narsissit kuihtui pois. Vielä en ole löytänyt laatikkoon, sitä mitä etsin, joten joudun katselemaan tyhjiä laatikoita. Siinä ne taitaa tämän puolen kesäkukat ollakin, päätin tänä vuonna pysyä kohtuudessa! 😉 Muistaakseni sanoin samaa viime vuonnakin ja kuinkas kävi… No, ainakin yritän! Viime keväänä kaapelikelasta maalaamani pöytä on ollut varsin toimiva tuossa penkin vieressä. Siihen on hyvä laskea kahvikupponen pihalla istuskellessa. Ehkä siihen vielä yhden kukkasen kuitenkin hankin.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kaunista, näyttäisi että kevät on teillä pidemmällä…Mä tänään ähkin 5h kasvimaalla. Yritin kaivaa yhtä järkyttävää kasvia ympäri pihaa pois. Siinä on ranteenpaksuiset juuret. Olen sitä nyt kaksi kevättä tappanut, ja vähentynyt se kyllä on. Perunamaa odottaa perunoiden istutusta. Kiva jos postailet pihajutuista. Ne meillä nyt työnalla, tosin mitään suunnitelmia ei ole. Koitetaan saada ensin piha siistiksi entisen omistajan jäljiltä ja sitten alkaa vähän hahmottelemaan, että mitä sitä pihaan haluaisi…=)

  • 1.1

   sanoo

   Täällä on viikossa edennyt kevät aivan hurjasti!
   Mulla ois kasvimaalla hikoilua paljon tiedossa, jotta saan maan siihen kuntoon, että lapset pääsee kylvämään. Alkaa olla jo hoppu, jotta saisi ajoissa kaiken kasvamaan. 🙂
   Me ollaan jo viidettä kesää pihaa kuokkimassa, joten alkaa olla jo aika selvillä, mitä halutaan ja aika moni juttu jo toteutettukin. Mutta aina sitä vaan keksii kaikkea uutta. Ehkä se on puutarhan idea! 😀

 2. 2

  sanoo

  Ihana tuo kelapöytä! 🙂 Ja tulppaanit näyttää niin kauniilta! Ehkä se kesä sieltä vielä tulee. 🙂

 3. 3

  sanoo

  Kivalta näyttää! 🙂 Nyt kyllä viihtyisi ulkona miten paljon vaan. Itsellä ei ole omaa pihaa (parveke vain), mutta taloyhtiön talkoissa oli mukavaa yhteistä piha-aluetta siistiä.

  • 4.1

   sanoo

   Hyvä, että tykkäät pihapostauksista, sillä niitä on varmasti vielä luvassa! 😀 Mustavalkoisuus on ulkona erityisen kivaa, kun luonto sitä pehmentää!

 4. 5

  sanoo

  Onpa vallan upea tuo ensimmäinen kuva. Täytyi oikein pysähtyä katsomaan, siinä on kaikki niin kohdallaan!

 5. 7

  sanoo

  Näitä pihajuttuja on kiva lukea! Varmaan nonilla meillä lukijoilla pyörii myös puutarha jututu mielessä.
  Kaunis piha teillä. Hieno kierrätysidea tuo pöytä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *