Hyvästi tammikuu, tervetuloa helmikuu…

tammikuu kollaasi

Ah, miten ihanaa! Yksi lempparikuukausistani on täällä. Helmikuussa on se kiva juttu, että silloin mennään kevättä kohti, ja tajuaa että talven suhteen ollaan voiton puolella ja valoakin jo riittää! Tammikuu meni meidän osalta jotenkin todella vauhdilla ja tuntuu etten ehtinyt edes huomata koko kuun kulumista. Helmikuu ollaan aloitettu nauttimalla talvisesta säästä ja täällä vähän jännitykselläkin odotetaan, mitä kaikkea helmikuu tuo tullessaan, tai tuleva kevät ylipäätään!

Tammikuusta mieleen jäänyttä instakuvien muodossa. Ensimmäiset tulppaanit, nippu kerran viikossa. Punajuuri, pitsassa, keitossa, vuoassa… eikä vieläkään kyllästytä. 7-vuotias kuopus, hetkessä isoksi kasvanut tyttö. Uusi freesimpi tukka, josta myöhemmin lisää blogissakin. Kokonaan valmis koti (ei sisustus).

//Ei muuta kuin hauskaa helmikuuta!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Minäkin olen innoissani helmikuusta, varsinkin valon takia! Jotenkin kuvaaminenkin ollut erikoisen hankalaa nyt tammi- ja jo joulukuussakin. Valon myötä myös unirytmini tasaantuu, tällä hetkellä ei oikein kykene nukkumaan niin kuin haluaisi 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Helmikuu on kyllä ihana; ensimmäinen valoisa kuukausi! Jo nyt, alkukuusta on valoisaa viiteen saakka iltapäivällä. Loppukuusta varmaan jo kuuteen saakka!?

 2. 2

  sanoo

  Minunkin tammikuu meni ihan huomaamatta (yllätys, olin 23 päivää lomalla!), ihanaa että ollaan jo helmikuussa. Valon lisääntymisestä iloitaan täälläkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *