Hyvästi Heinäkuu!

heinakuu

Ihan älytöntä, miten heinäkuu alkaa olla ohitse ja yhä vaan odotellaan kesää saapuvaksi! Onneksi sentään elokuu on vielä kesäkuukausi, joten on tässä vielä toivoa. Toisaalta, meidän osalta kesä olisi mennyt vähän hukkaan, jos lämpö olisi hellinyt ja onhan viileämmillä keleillä ollut paljon kivempi remontoida sisällä.

Heinäkuu oli pääasiassa omistettu keittiöremontille, mutta ehdittiin siinä sivussa onneksi hiukan jotain muutakin. Ensimmäinen viikko oli lämmin ja silloin keskityttiin talon julkisivuun, joka tosin on yhä yhdeltä sivulta kesken, sillä odotellaan vielä pinnoitetta lisää. Elokuussa saadaan toivottavasti se homma loppuun. Keinukin laitettiin ulkona kuntoon ennen kuin siirryttiin sisälle ja aloitettiin keittiön purkamista. Keittiöremontin sivussa vietettiin aikaa ystävien ja sukulaisten kanssa, mikä oli ihan huippukivaa ja rentoa! Välillä pääsin jo sisustamaan olohuonetta, vaikka valmiimmaksi sitä saadaan vasta kun keittiö valmistuu. Aika pitkällä keittiönkin suhteen jo ollaan, ensi kuussa se on varmasti valmis!

Tänään kävin viimeisen lomapäivän kunniaksi Espoossa näöntarkastuksessa ja tilaamassa viimein itselleni uudet silmälasit. Mielestäni tein oikein onnistuneen valinnan, mutta saa nyt nähdä, miltä rillit sitten lopulta näyttää! Samalla tein pari superlöytöä alesta ja tarpeeseen ne tulikin, sillä tänä kesänä on tullut shoppailtua niin vähän, ettei varmaan ikinä ennen. Vielä täytyy tehdä tulevan ekaluokkalaisen kanssa pieni ostoskierros ennen koulunalkua, sillä kyllähän ensimmäistä koulupäivää varten täytyy olla uudet kivat kouluvaatteet! Nyt meni kuitenkin päivä remonttivapaalla, joten illalla täytyy ahertaa senkin edestä. Liesituuletin olisi kyllä mukava saada paikoilleen niin näkisi, miltä tila sitten näyttää! //Iloista perjantaita ja viikonloppua!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *