Hyväntekeväisyyskohde – Kärcher Ikkunapesuri

karcher

Maaliskuussa pesin uudella Kärcherin ikkunapesurilla meidän ikkunoita, ja mietiskelin sopivaa hyväntekeväisyyskohdetta, jossa voisin käydä laittamassa ikkunanpesun aluilleen ja lahjoittamassa pesurin kohteen käyttöön. Koska peseminen laitteella oli mukavan helppoa, keksin että vien laitteen jonnekin, jossa kehitysvammaiset ihmiset voisivat opetella sen käyttöä. Muistin vuosien takaisen tuttavani Minnan, joka pyörittää kotonaan perheensä kanssa kehitysvammaisten perhekotia ja siellä innostuttiinkin ideastani tulla ikkunanpesurin kanssa käymään.

karcher2

Perhekodin asukkailla oli sopivasti siivouspäivä menossa, kun menin käymään siellä. Aloitimme ikkunanpesut yhden asukkaan huoneesta ja opeteltiin yhdessä koneen käyttöä. Hienosti pesu sujui kaikilta ja nyt pesuria käyttämään oppineet saavat siirtää oppinsa vielä lopuille asukkaille, jotta kaikista ikkunoista tulee yhtä puhtaat kuin tästä ikkunasta tuli!

//Kiitos perhekodille, kun sain tulla käymään! Toivottavasti pesurista on iloa!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kiitos todella paljon vierailustasi ja ikkunanpesu inspiraatiosta, joka totta puhuakseni tuli todelliseen tarpeeseen! Ihanaa kevättä sinulle ja perheellesi!

 2. 2

  sanoo

  Ihanaa ja ihailtavaa hyväntekeväisyyttä!♡
  Itselläni on myös ko. pesuri (keltainen versio, silloin aikoinaan ei ollut vielä valkoisia) ja tykkään kovin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *