Hyvä mieli

Pienestä voi tulla hyvä mieli, kuten kauniista valkoisesta hortensiasta ja uudesta ruukusta juuri siivotussa olohuoneessa.
Tälle viikolle on sattunut parikin mukavaa uutista, jotka toivat hyvän mielen.
Hyvä mieli tuli myös ihanan kannustavista viesteistänne edellisen postaukseen. Tosi kivasti otitte uutisen vastaan. Olen hirmu iloinen tsempeistänne ja siitä, että aiotte seurata mukanani Bella-blogeihin. Ensi viikolla sitten lisää siirrosta.
Näitä kuvia katsellessani ajattelin, että ne kuvastavat aika hyvin tämänhetkistä sisustustyyliäni ja makuani. Olohuone on nyt varsin mieleisessäni kuosissa, kirjahyllykin kun on viimein kunnossa.
Kommentit
 1. 1

  Hulda sanoo

  >The flower looks good in your living room. I love your outdoor post below. Great photos, and lovely pansies. I have a similar post today. 🙂

 2. 2

  niina sanoo

  >Kaunis hortensia ja kauniit kuvat muutenkin. ja hei, onnea edellisen kirjoituksen juttuun!!

 3. 4

  Esmeralda sanoo

  >Hortensiat on kyllä ihastuttavia. Koitan saada tämän kestämään sisällä, kunnes on sopivat ilmat istuttaa se ulos. Ja kiitos!

 4. 5

  IMAGE black and white sanoo

  >Sinun tyylisi on ihastuttava. Huomasin sen (taas) kun kävin "hieman" pinnailemassa Pinterestissä sun kuvia… 😉 Kyllä mustavalkoisuus on vain kaunista ja niin rauhallista.

 5. 7

  Lumo sanoo

  >Onpa kaunis hortensia, omani valitettavasti aina onnistun tappamaan alta aikayksikön…

 6. 10

  Esmeralda sanoo

  >Toivottavasti minä saa pidettyä hengissä tämän, kunnes sen voi viedä ulos. Ehkä piankin!?

 7. 12

  Mape sanoo

  Olen aika uusi lukija blogissasi ja kahlannut viimeisimpiä postauksiasi läpi tässä aamun aikana. Sinulla on kyllä aivan uskomattoman kaunis koti <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *