Huh, mikä päivä!

On se onni, että lapsilla on synttärit ainoastaan kerran vuodessa. Selvittiin hengissä kymmenen 9-vuotiaan pojanvesselin ja muutaman tyttölapsen kanssa pari tuntia. Olihan menoa ja meininkiä.

Tällaisen päivän päätteeksi on ihana huilata hetki, vaikka kameran kanssa pihan vieressä olevalla kukkapellolla. Olla hetki ihan hiljaa itsensä kanssa. Tällä niityllä tulee aika usein käytyä kuvaamassa lapsia, kuten juhannuksena käytiin, mutta välillä voi kuvata vain luontoakin. Pimeän ja sateisen päivän jälkeen tuli ihanan raikas ja kirkas ilta. Siitä pari otosta tässä.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihania kuvia!

  Ja olen niin samaa mieltä noista syndeistä; onneksi ne on vaan kerran vuodessa. Sitäkin olen monasti kiitellyt, että meillä tyttöjen syndet on kahden viikon välein – synttäristressissä ei kulu kuin yksi kuukausi vuodesta…juhlallisuuksia ennen pari viikkoa menee valmistellessa ja niiden jälkeen pari viikkoa nukkuessa 😀

  Aurinkoista keskiviikkoa!

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos Maria!

   Onhan noissa kemuissa aina touhua, ennen ja jälkeenkin. 😀 Meillä meni viimeksi tyttöjen synttärit samoilla juhlilla kun on vain kolmisen viikkoa väliä, toivottavasti jatkossakin!

 2. 3

  Vivi sanoo

  Ihania juttuja ja kuvia olet taas saanut aikaiseksi. Ja onnittelut Bellablogeihin siirtymisestä, mahtavalta näyttää! Olen jo pitkään seuraillut sua täällä, mutta kommentoiminen on aina jäänyt. Otitko yhtään kuvia synttäreiltä? Olisi hauska nähdä, millaisia kattauksia sait taas loihdittua 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos Vivi! Kiva, että olet seuraillut mukana tänne Bellaankin. 🙂
   Otin toki synttäreiltä kuvia, aikamoinen kuvasaalis tulikin! Laitan tännekin kunhan saan ne katsottua läpi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *