Luonnollista ja rauhallista joulua

Vaikka ihastuin suuresti Bloomingvillen joulun 2016 -mallistoon ja kuviin, ei näihin House Doctor Christmas 2016 -kuviin ihastuminen yhtään sen vähäisemmäksi jää. Tanskalaistyyli näyttää minusta erityisesti joulunaikaan todella kauniilta. Vaikka joskus muulloin saatan ihastella pelkistetympää tyyliä, ei joulun minun mielessäni kuulu näyttää hillitylle tai askeettiselle. Kynttiköitä saa ja pitää olla runsaasti, havuja ja joulukukkia harvoin on liikaa ja valosarjat sinne tänne ripoteltuina tekevät kodista kutsuvan ja tunnelmallisen. Kurkataan vielä yhdet jouluinspiraatiokuvat, ennen kuin jaan teille inspiraatiokuvia minun stailaamasta joulutunnelmasta!

House Doctor Christmas 2016House Doctor Christmas 2016Sen lisäksi, että House Doctorin joulu 2016 näyttää tuotteiden puolesta kauniilta, olen jälleen kerran loppujen lopuksi eniten ihastunut itse kuviin ja siihen tunnelmaan, jota kuvat välittää. Onnistunut stailaus saa mielestäni ihastelemaan ennen kaikkea sitä fiilistä, jota kuvat välittää, eikä niinkään kiinnittämään huomiota yksittäisiin tuotteisiin. Tässä House Doctor on onnistunut hienosti joka vuosi.

House Doctor Christmas 2016Minun puolesta joulukoristeeksi riittäisi luonnonmateriaalit ja kynttilät. Mitä muuta sitä joulutunnelman luomiseen tarvitaan kuin sammaloitunut oksa, hiukan havuja ja kunnon tunnelmavalaistus kynttilöiden avulla!? Koska tiedän, että itsekin ihastelen edellisten vuosien aarteita ja en malta olla ripottelematta niitä kotiin ja ennen kaikkea lasten mielestä joulukoristeita nyt vaan on oltava, ei meidän joulutyylistä tule minimalistista tänäkään vuonna. Koitan kuitenkin pitää nämä kuvat muistissani, kun mietin uusien joulukoristeiden ostoa! Kurkistin jo pariin joulukoristelaatikkoon ja itse asiassa tuntui siltä, ettei läheskään kaikille jouluaarteille tänä vuonna taida löytyä paikkaa. Niinpä jätän suosiolla suurimman osan joulukoristeista varastoon ja otan esille vain ne kaikista tärkeimmät jutut, jotka nyt vaan ehdottomasti kuuluu meidän jouluun. Muutama keraaminen joulupallo täytyy nostaa esille, samoin valkoiselle peuralle on aina löydyttävä paikka jostain. Paperitähtiä laitoin vain yhden esille, sen edellisessä postauksessa näkyvän, mutta muille ei oikein tuntunut löytyvän paikkaa. Valoja taidan kuitenkin vielä lisätä. Olisi ihana, jos jokaisesta kadulle näkyvästä ikkunasta loistaisi jokin valo ulos.

House Doctor Christmas 2016Kuvat / House Doctor Moments 2016

Uskomatonta, että jouluun ei ole enää neljääkään viikkoa. Viimeiset viikot ennen joulua vierähtää aina aivan liian nopeasti, mutta päätin, että en ota siitä stressiä saati sitten ala panikoimaan joulun lähestymisestä, siitä kun ei ole mitään iloa tai hyötyä! Paras joulufiilis syntyy rennosti tunnelmasta nautiskellen ja kiire unohtaen! Joulu tulee vähemmälläkin valmistelulla!

Kommentit
  1. 2

    sanoo

    Katselin näitä House Doctorin joulukuvia jo toisessa blogissa ja täälläkin ne iskevät minuun, kuin metrin halko. Minä olen tehnyt meidän joulukoristeissa tässä kuluneen vuoden aikana armotonta karsintaa, kun päätin, että meillä mennään tästä lähin kimalluksen ja yltiöpäisen muovin, sekä tonttukimaran sijaan, tunnelmalla, tuoksuilla ja kukilla, sekä muistoilla. Alan nyt keräämään pikku hiljaa meille sellaisia merkityksellisiä ja harkittuja joulukoristeita, joihin sisältyy muisto. Samalla aloitan tyttäremme, ihan ikioman, joulupallo kokoelman keräämisen. Sen lisäksi painotan enemmän valoihin ja kukkiin, kuin kaikkeen turhaan krääsään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *