H&M Home Winter 2012

H&M Home Joulu 2012

Huomasinpa tuossa, että H&M:n joulutuotteet on netissä. Pitihän ne huolella katsastaa, vaikka nyt juuri tuntuu että joulua varten meille ei tarvita mitään uutta… Kollaasin tuotteet on lempparini, vaikka eivät järin jouluisia. Harmi, ettei numerokynttilänjalkoja ole neloseen asti, ois nimittäin aika kiva adventtikynttelikkö! Uusille pellavalautasliinoille voisi olla tarvetta. Valkoiset pienellä tekstillä varustettuna on mun mieleen. En kuitenkaan alkanut niitä tilaamaan, täytyy käydä hakemassa kun tulee Helsingissä käyntiä. Hopeanväriset tuikkukupit on ihanan juhlavat, noita tekstillisiä lasipurkkeja meiltä löytyykin.

Alla olevista inspiskuvista ensimmäinen on eniten minun makuun. Toisessakin on paljon kivaa, mutta punaiselle silti no! Kaksi alempaa on liian kimaltelevia meillä, mutta kauniita kuvia siitä huolimatta!

Oikeastaan mä tulin laittamaan kuvia meidän syysistutuksista, mutta jotenkin se hm.com houkutteli… 😉 Ensi kerralla sitten niitä istutuksia!

Kaikki kuvat: H&M. Kollaasi by Esmeralda

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Oih, nää on pahoja nää tämmöset postaukset… nyt on ihan pakko marssia suorinta päätä henkalle! 😀

 2. 2

  sanoo

  Pongasin kauniin kotinne uudesta Talo&Koti lehdestä. 🙂 Oli hauskaa, kun avasin lehden summassa ja katsoin, että onpa tutun näköinen makkari, ihan kuin Esmeraldan, mutta eikös päiväpeitto ja pääty ole erilaiset. Ja kun katsoin ja luin lisää, niin huomasin, että onhan se teiltä. 🙂 Kauniita kuvia kodistanne!

  Ja aika houkuttelevia nuo H&M:n talvijutut. Varsinkin nuo pellavajutut iskee tänä vuonna. 🙂

  Mukavaa loppuviikkoa!

  • 2.1

   sanoo

   Olihan siinä jutussa jotain tuttua vielä, mutta hetken sai kyllä katsella että muisti millaista meillä oli pari vuotta sitten. Mut kiva, jos tykkäsit kuvista! 🙂 H&M:n valikoimista pellavaiset on ollut aina eniten mieleeni.
   Samoin sinulle, kiitos!!

 3. 3

  sanoo

  Aaa täytyypä käydä ostamassa uus talo ja koti!Katsoin edellistä numeroa että seuraavassa lehdessä taitaakin olla juttu teiltä!:)
  Hm:lle oli pakko tehdä pieni tilaus,kivoja joulujuttuja siellä oli!:)

  • 3.1

   sanoo

   Kannattaakohan tuo pelkästään meidän kodin takia ostaa!? 😉 Aika huima on ero nykyisen ja jutun kodin välillä… 😀

 4. 4

  sanoo

  Olin juuri tänään tuolla Home myymälässä, mutta tuo ensimmäisen kuvan AIVAN IHANA pellavatyyny valkoisella tekstillä ei ollut vielä ainakaan siellä. Siis aivan pakko saada!!! Kiitos vinkistä.
  Ai ja teidän koti on päässyt lehteen?! Upeeta! Täytyykin käydä ostamassa. 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Minäkin kiinnitin huomioni tuohon tyynyyn. Ihana jouluteksti!
   On juu lehdessä, mutta ikivanhat kuvat… mut ihan kiva muistella, millaista meillä oli pari vuotta sitten!

   • 4.1.1

    sanoo

    Ostin tyynyliinan tai siis oikeastaan kaksi netistä. 🙂 Jee! No, katsellaan sitten vanhoja tunnelmia.

 5. 5

  Summeli sanoo

  Aijai. Tekee niin mieli ruveta laittamaan joulua. Taalla rapakon takana kun on vaikka mita ihanuuksia jouluun, mutta kun meidan joulu vietetaan kodittomana hotellissa, niin taytyy tyytya joulujuttujen ihasteluun blogeissa ja kaupoissa.

  • 5.1

   sanoo

   Tai sitten koristelet hotellihuonetta jouluun! :p Voin kuvitella, että siellä on aivan yltäkylläisesti joulujuttuja tarjolla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *