H&M Home Syksy 2013

H&M Home Syksy 2013

Surffailin H&M:n sisustusjuttuja ja keräsin kivoja syksyn tuotteita kollaasiksi. Itse ihastuin täysin tuohon neuleprinttiin!! Niin neulosprinttityyny kuin tuo rakennusprinttityynykin olivat nyt vielä ihan parin euron hintaan alessa… Toistaiseksi vielä vastustin kiusausta ja jätin tyynyt jonkun muun ostettavaksi. Erilaiset tekstipainatukset kaikissa tekstiileissä on jo muodostuneet tietynlaiseksi H&M-tyyliksi, jokaisessa uudessa mallistossa niitä kun on ollut. Kauniita tekstiilejä ja ihanan rauhallisia värejä!

Kuparin värinen kynttilänjalka oli myyty jo loppuun, aika suuren suosion taisi ainakin blogien perusteella se saada, mutta kromin väristä on vielä saatavilla. DIY -tyyny herätti hiukan hilpeyttä.

Tällä kertaa tilaukseen ei lähtenyt mitään, ehkä syynä on se että olen penkonut jemmojani ja etsinyt kirppistavaraa viikonloppuna pidettävää pihakirppistä varten. Kun nyt saa tavaramäärää hiukan karsittua, ei kovin mielellään täyttäisi nurkkia taas uudella tavaralla…

Kollaasi by Esmeralda’s / Kuvat: HM.com

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mä tilasin mm. tuollaiset kuparin väriset kynttilänjalat. Kivat on ihan livenäkin. 🙂 Nyt on vaan mietinnässä, minne ne sijoittaisin.

  • 1.1

   sanoo

   Mä ajattelin, että kun tulee Helsingissä käyntiä, käyn samalla katsomassa jos olisi jäljellä… sit on ehkä pakko ostaa. 😀 Ne näyttää kyllä aivan ihanille. 🙂

 2. 2

  sanoo

  Minäkin tykkäsin tuosta neule-tyynynpäällisestä, kävin jopa liikkeessä hypistelemässä… Tuli sellainen olo, että pitäisköhän pitkästä aikaa oikein neuloa? Se olisi mukavaa syysiltojen puuhaa… Pitkien puikkojen pituus saattaa juuri riittää, että saa neulottua 40 cm leveät kappaleet. Netin syövereistäkin löytyy varmaan ohjeita, vaikka perus palmikkoneule ehkä onnistuu ulkomuististakin… Jos löytyy sopiva lanka niin en varmaan voi vastustaa!

 3. 3

  sanoo

  Neuletyynyjä minäkin siellä hypistelin, mutta päätin neuloa itse, kuten blogistakin näkee 😉

 4. 5

  sanoo

  Uudesta kokoelmasta kävin ostamassa Manhattan-suihkuverhon. Vanha lähti lopulta maata keirtävälle radalle. Se olikin ollut käytössä 14 v. (toki sitä oli pesty vuosien varrella koneessa kymmeniä kertoja)!

 5. 6

  Enni sanoo

  Hei, kiinnostais tietää onko tuo lokerikkokin H&M-kokoelmasta, kun en ainakaan nettikaupasta löytänyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *