H&M Home Spring&Summer 2014

H&M Home 2014 Spring & Summer

Tällä kertaa näytän hiukan lisää kevättunnelmaa H&M Homen kevätkuvien myötä. Kaunista vaaleaa ja haaleaa ihanan pienellä ripauksella hentoa roosaa. Näiden kuvien stailaus kokonaisuudessaan on ihanan kevyt ja hiukan unenomainenkin. Sopisi hienosti lumiseen kevättalveen.

H&M Home 2014 Spring & Summer

H&M Home 2014 Spring & SummerH&M Home 2014 Spring & Summer

KUVAT: H&M HOME

Sitä kovasti kohistua talvea ei ole täällä näkynyt lainkaan, vaikka ilmeisesti monessa paikassa on tänään vihdoin tullut lunta. Meillä on vain pimeää ja iänikuista vesisadetta. Ollaan tänään valmisteltu hiukan kuopuksen synttärijuhlia, pienesti koristellen. Huomenna sitten tehdään juhlien tarjottavat, tarkoituksena mahdollisimman vähän sortteja, nuo pienet juhlijat kun ei kuitenkaan paljoa syö ja muuten jää kaikki meidän isompien mussutettavaksi! Mutta kakkua nyt ainakin täytyy tytön mielestä tehdä. 🙂

//Iloista viikonloppua!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihanan keväisiä kuvia. Varsinkin tuo roosa yhdistettynä harmaaseen. Meillä on tummaa ruskeaa valkoisen kaverina sisustuksessa, joten kävisi se roosa varmaan yhtä hyvin tuon ruskeankin kanssa.

 2. 2

  sanoo

  No sieltähän se löytyi! Ihana tuo pieni sohvatyyny! Pyörin puoli tuntia H&M homen osastolla tyynyliinat kädessä, mutta silti jäin vielä miettimään, josko löytäisin jotkut kivemmat. Ja noita ei ollut vielä tullut.. Ehkä siis kärsivällisyys palkitaan taas! 🙂

 3. 3

  sanoo

  Tuo hento roosa näyttää minun silmääni kyllä todella kauniilta… se voi olla, että kun monille muille tulee kotiin kevään myötä keltaista, niin meillä nähdään tuota vauva-pinkkiä:))

 4. 8

  Korukopan Eija sanoo

  Kylläpä näistä kuvista tuli keväinen olo! Heitin sinulle sisustusaiheisen haasteen..kurkkaa Korukoppaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *