Highlights of October

LOKAKUULokakuu on mennyt uskomattomalla vauhdilla ohi! Huomenna on marraskuu ja sen pitäisi tarkoittaa jo talvea. Siitä tuskin on toiveita vielä vähään aikaan, vaikka täytyy tunnustaa, että olen käynyt jo muutaman kerran tsekkaamassa kahden viikon sääennusteen sillä silmällä, että näkyisikö ennusteessa yhtään lumihiutaleita… No, maltan kyllä mieleni vielä lumen suhteen, mutta olisihan se kiva saada marraskuun aikana ensilumi ja päästä sitä myöten talvisempiin tunnelmiin.

Kokosin lokakuun tykätyimpiä instakuvia kollaasiin, sillä ne kertoo aika hyvin lokakuun huippuhetkistä!

Kolin kauniit maisemat ja unohtumaton kokemus Vaarojen mararonilla. Ne jää takuulla mieleen pitkäksi aikaa. Sinne on päästävä joskus uudelleenkin.

Valmistunut kylpyhuone ja sauna. Kyllä niistä onkin nautittu, oikein sydämen kyllyydestä!

Viimeistelty asuinkerros. Keittiöön maalattiin tyylikäs musta lundia, joka muuten voitti palkinnonkin stailauskisassa! Saatiin listat paikoilleen ja nehän viimeisteli tämän kodiksi.

Kauan odotetut tuparit. Ystäviä tupa täynnä, olihan ihanaa!

Ensimmäiset joulujutut. Ensin joulufiiliksen haeskelua inspiskuvista ja sitten ensimmäinen stailaus Hobby Hallin tuotteilla. Ihanaa esimakua tulevasta joulusta. Näitä on muuten tulossa lisää marraskuun aikana!

Ja hei, lokakuun viimeisinä päivinä blogiin ilmaantui uusi banneri! Mitäs pidätte?! Kyllästyin etsimään kivaa fonttia banneriin ja päädyin lopulta omaan käsinkirjoitettuun versioon. Se nyt ainakin on persoonallinen! Pitkän aikaa katselinkin sitä erittäin yksinkertaista versiota, mutta kyllästyminen se iskee siihenkin aina välillä… Katsotaan nyt, miten kauaa tämä kestää ja teenkö taas pian jotain uutta!

//Tunnelmallista pyhäinpäivän iltaa ja hauskaa halloweenia!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *