Kommentit
 1. 1

  Lovviisa sanoo

  >Hieno lahja. Meilläkin vanha kahvimylly jota käytettiin kotonani aikonaan. Vieläköhän se toimisi…taijampa kokkeilla:)

 2. 2

  minnamarika sanoo

  >Ompa kaunis kapine!!! Ja tuottaa vielä makunautintoja käyttäjälleen…Ihana lahja!Kiitokset kauniista kommentistasi 🙂

 3. 3

  Päm sanoo

  >Ihana modernin näköinen kahvimylly, voi mistähän sellaisia löytyisi :)Mukavaa viikon jatkoa!

 4. 5

  Sanna-Riikka sanoo

  >ihan mieletön!!! Tosi upee!! Varmasti kyllä tulee oikein aromaattiset kahvit, kun tuolla pavut hienontaa. Mukavavia aamuisia kahvihetkiä sitten vain ja kivaa viikon jatkoakin!!!

 5. 6

  Laura sanoo

  >Oh, voin kuvitella mitkä tuoksut tuosta leviää..mmm… Mua niin harmittaa tää mun kofeiiniyliherkkyys, kahvi on niin hyvää eikä kofeiiniton pikakahvi oikein yllä samalle tasolle kuin "oikea" vaikka kyllä sekin vähän helpottaa…..Ihana lahja! 🙂

 6. 7

  kanaemo sanoo

  >Voi sentään, tuo on kyllä sitä arkipäivän luksusta, jos mikä! Ihana lahja. 🙂

 7. 9

  Esmeralda sanoo

  >Lovviisa, Kokkeile ihimeesä! 😉 minnamarika, Niin on, kaunis ja hyödyllinen!Päm, Voisin kysäistä mistä mylly on hankittu. 🙂 Kiitos!Mirjami, Kiitos!Sanna-Riikka, Tulee kyllä oikein maistuvat kahvit. Ihmeellistä miten suuri ero valmiiksi jauhettuun. 🙂 Kiitos!Laura, Harmillista ettet voi nautiskella oikeaa kahvia.kanaemo, On kyllä varsinaista luksusta arkeen!Päivi, Kiitos!

 8. 13

  Eena sanoo

  >Kauniita joulutunnelmia täällä sinun blogissasi myös näin jälkikäteen nautittuna. Koska joulu oli ja meni jo, toivotan minä puolestani sinulle oikein mukavaa vuoden viimeistä viikkoa ja ihanaa tulevaa vuotta!

 9. 14

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos ANNAO!sarppa, Kiva kun kävit, kiitos!Eena, Mukava kuulla että pidit meidän joulutunnelmasta. 🙂 Kiitos!

 10. 16

  kati sanoo

  >Oij, tuollaisen lahjan minäkin ottaisin ja hyvä lahjavinkki edelleen muillekin! Kerrohan jos saat selville mistä näitä saapi?

 11. 19

  Esmeralda sanoo

  >Louise, Kiitos! samoin sinulle. :)kati, ja Päm myös, Kuulin että mylly on ostettu Clas Ohlsonilta. Tässä linkki suoraan: http://www.clasohlson.fi/Product/Product.aspx?id=145219239olisipa kyllä hyvä lahjavinkki itsekin antaa jollekin kahvin ystävälle! Sain mukana herkullisia mövenpickin kahvipapuja. :)Käynkin laittamassa tuonne postaukseenkin linkin, jos jotakuta muutakin kiinnostaa ostopaikka.bean emäntä, Niin on, ihana lahja!!

 12. 20

  Sisko sanoo

  >kiva ja kaunis esineenä myös keittiössä. Ja tuoksu on varmasti hurmaava! tykkään jos tavaroilla on jokin käyttötarkoitus.

 13. 21

  Esmeralda sanoo

  >Sisko, minäkin tykkään että tavaroilla on joku merkitys tai käyttötarkoitus. Harva tavara meillä on ainoastaan koristeena. 🙂 vai onko kukat ja kynttilät vain koristeita? Niitä meillä on hurjasti… 🙂

 14. 22

  Anonymous sanoo

  >Voitko vielä vuoden käytön jälkeen suositella? Kuvista päätelleen mylly ei hirveän iso ole, siis tilaa vievä? 🙂

 15. 23

  Esmeralda sanoo

  >Kyllä vaan! Yhä tykkään. Eihän tällä päivittän tule jauhettua kahvia, mutta viikottain kuitenkin. Ei ole kovin suuri, mahtuu kaappiin hyvin jos ei jaksa koko aikaa työtasolla katsella. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *