Herkullinen vuosi

herkkuvuosi

Oi, mitä kaikkea sitä onkaan tullut leivottua ja värkättyä vuoden aikana! Monen näistä olisin ilman blogia jo unohtanut… Kasasin tähän juhlapyhien ruokia, kattauksia, lasten synttäreitä ja muuten vaan herkutteluja ja leipomuksia. Nälissään tätä kollaasia ei olisi kannattanut alkaa tehdä… erityisesti mansikkakakut saa veden kielelle! Sen verran aikaa kesti kuvien poimimisessa, että näin myöhään jäi postauksen teko.

Huomisen, vuoden viimeisen päivän herkuksi saamme kuulema muffineja. Tokaluokkalainen toivoi joululahjaksi leivontatarvikkeita ja hankimmekin hänelle muffinien leipomiseen tarvikkeita. Muuten herkkupuoli alkaa olla aika tapissa joulun jäljiltä, joten tuskin kovin kummoisia pitoja laitetaankaan!

Jokohan nyt olisi käyty viimeistä vuotta riittämiin läpi, kun on sisustus ja ruokapuoli käsitelty. Ihan kohta onkin uusi vuosi sekä uudet kujeet, uudet postauksetkin!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Nams mitä herkkusia! Kuola valuen itsekin juuri selailin omia kuvakansioitani ja totesin, että aika paljon herkkuja mahtuu yhteen vuoteen 🙂

 2. 3

  sanoo

  Mutakakkua, nam! Selasin tänään Akateemisessa Martha Stewartin kakkukirjaa, jossa oli marenki-mutakakun resepti. En ostanut kirjaa, mutta googlasin reseptin, menee testattavien listalle!

 3. 5

  Willa-helmi sanoo

  Ihania herkkuja:) tää postaus ois ollu myös mainio vuoden alussa,,,, kun monella alkaa vyötärön metsästys…

 4. 7

  Sisko sanoo

  Herkullinen vuosi tosiaan! 🙂 olen jonkun herkun tainnut sinun ohjeellasi tehdäkin. Hyvää loppu vuotta ja alkavaa uutta.

 5. 8

  Maria sanoo

  Nam ja wau! Täältä mä sainkin keväällä hyvät vinkit tytön synttäreille ja syksyllä toisen. Toivottavasti myös ensi keväänä ja syksynä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *