Hempää ja lempeää

Mia Höytö

Mia Höytö muisti minua loppuvuodesta erityisen kauniilla vaaleanpunaisella paketilla, jonka sisältä paljastui kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Koska paketin saatuani minulla oli edelliset tuotteet kesken, järkevänä naisena en avannut heti näitä ihania purkkeja, vaikka mieleni olisikin tehnyt. Nyt alkuvuodesta oli kuitenkin aika korkata Valo silmänympärysvoide ja samalla pääsi kokeiluun Lempeä Uni Öljyseerumi.

Ei liene epäselvää, että ensiksi plussaa saa kauniit pakkaukset, mutta ei itse tuotteet häviä lainkaan esteettisille seikoille. Lempä Uni suojaa ja rauhoittaa ihoa, sitä riittää muutama tippa iholle. Valo silmänympärysvoiteessa tykkään eniten pumppupullosta; sen avulla voidetta saa annosteltua tarpeeksi vähän. Tuotteiden mieto ja pehmeä tuoksu on minun mieleeni. Mia Höytö tuotteet on Suomessa suunniteltua ja valmistettua luonnonkosmetiikkaa. Näitä on ilo käyttää!

Hylly sängynpäädyssä

Korusäilytykseni sängynpäätytasolla näyttäisi vähän siltä, että toiselle isolle Vitriinille olisi tilausta. Vaikka harmaa vitriini olisi kaunis, taidan pitää päädyn rauhallisen valkoisena ja ostaa kokonaan kirkkaan rasian tuon lasi-komposiittivitriinin kaveriksi. Ehkä pikkurasia pysyy sitten kiinni ja korut pölyltä suojalla kun kantta ei tarvitse säilytykseen.

Lempeä Uni

Meillä juhlistetaan huomenna molempien tyttöjen synttäreitä kummien ja sukulaisten kera, tosin luultua pienemmällä joukolla, sillä talven taudit on kaatanut osan ystävistä sänkyyn. Mutta pääasia, että saadaan kakku pöytään, vaikkakin pienemmälle porukalle! Päädyin viettämään koko illan keittiössä huomista varten leipoen, vaikka homman piti olla nopea kakkupohjan teko, mutta ensimmäisellä yrityksellä kakkua paistaessani huomasin, että puolet jauhoista oli vielä jauhokupissa! Siitä tuli varsin ohut ja lässähtänyt kakkupohja, joten ei auttanut kun ottaa uusi yritys. Toisesta pohjasta tulikin sitten kuohkeampi ja aamusta pääsen sitä täyttämään. Mukava laittaa pöytä koreaksi pitkästä aikaa ja tavata tyyppejä!!

//Mukavaa viikonloppua ja lempeitä unia teille kaikille!

*Mia Höytö tuotteet saatu blogin kautta.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *