Harmaa viikonloppu

IMG_5314 Kyllä on harmaata… niin ulkona kuin kotonakin, mielessä ei sentään! No, onneksi lumet saa vihdoin kyytiä, mutta muuten ei järin keväiselle tunnu. Oliko se viime vuonna kun näihin aikoihin oli lähes parikymmentä astetta lämmintä!? Levittelin harmaata sitten vähän lisääkin kun ruuvasin sinkkikirjaimen keittiöön ja printtasin höyhenet kehyksiin seinälle.

IMG_5323IMG_5335 IMG_5340IMG_5343Eilisiä liukuvärijuttuja on keittiössäkin, tosin nyt ei oikein kuvaan osunnut. Kaitaliinaa on dippailtu molemmista päistä mustassa.
Oikeastaan tekisi mieli tehdä kuten ekaluokkalainen ja Ruffe teki ja ryhtyivät päiväunille… Taidetaan kuitenkin ryhtyä eteisessä operaatioon nimeltään talvikamat varastoon ja kevät sisälle. Enää ei toppaa tarvita!

paivaunet

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kivalta näyttää harmaat jutut seinällä : )
  Sama juttu, talvikamppeita olisi täälläkin tarkoitus pestä
  ja siirtää pois keväisempien tieltä. Harmi juttu vaan kun
  huomiseksi lupailtu auringonpaistekin taitaa muuttua
  vesisateeksi. Ihan jo odotan sitä, että löydän ensimmäiset
  sinivuokot : )

 2. 3

  sanoo

  Kaunis toi höyhenprintti. Maalasin tänään yhden seinän ja seuraava projekti olisi uudet kuvat seinälle. Ajattelin kokeilla oikeita höyheniä/sulkia kehykseen, mutta katsoo nyt, mitä siitä tulee. Printti näköjään ainakin toimii hyvin.

 3. 4

  Annari sanoo

  Hei!
  Mukavalta näyttää! Ihastelin kelloa, juuri tuollaista olen etsinyt omalle seinälle. Mistä mahtaa olla?

 4. 5

  sanoo

  Taidan myös käyttää huomisen päivän vaatekaappien siivoamiseen. Mutta harmaa on kyllä kaunis väri, mutta mielellään otan sen vaan sisätiloihin. 😉 Toivottavasti aurinko taas tulisi esiin pian!

 5. 6

  sanoo

  I N S P I R I N G
  Mistä olet ostanut tuo höyhene printti?
  Se näyttää aivan ihana.

  Mukavaa viikonloppua teille!

 6. 7

  sanoo

  Kaunis höyhenprintti! Mä en kestä kanssa enää tota lunta. Mieli on jo keväässä, mutta en uskalla pestä toppia kun täällä oli aamulla 1 aste vaan. Huoh!

  • 7.1

   sanoo

   Toivottavasti pian lämpenee, nyt on nimittäin toppakamat varastossa. 😀 Täälläkin kyllä aamulla on aika kylmä, mut päivällä onneksi kuitenkin tarkenee!

 7. 9

  sanoo

  Aivan ihana tuo höyhentaulu! <3 Ja kauniita liukuvärjättyjä tekstiilejä myös, ihanaa rouheutta.

  Mukavaa sunnuntaita!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *