Harmaa alku

harmaat tuolit keittio

Ruokailutilan tuolien suhteen on jo pähkäilty tarpeeksi kauan, joten päätin ryhtyä tuumasta toimeen. Kaipailin tovi sitten kolmea lisätuolia pöydän ympärille ja kävikin niin onnekkaasti, että voitin Call It Home -blogin arvonnasta lahjakortin Parolan Rottingille. Parolan Rottingilta löytyi kaksi kaunista yksilöä, jotka kaiken muun paitsi värinsä puolesta olisi sopinut meidän ruokapöydän ymprärille. Ja kun tiedossa oli, että maalaushommiksi tämä menee joka tapauksessa, sai rottinkituolipari meiltä kodin. Toinen majailee vielä autotallissa kuivumassa, mutta toinen pääsi juuri sisälle ruokailutilaan. Tuolin lämpimän harmaa sävy näyttää minusta todella hyvälle muuten valkoisessa tilassa ja väri käy betonitason kanssa yksiin paremmin kuin osasin kuvitellakaan!

Kannoin autotalliin jo pari puutuoliakin. Niiden maalaaminen onkin varsin nopea homma rottinkituolin nysväämiseen verrattuna. Nyt pöydän ympäriltä puuttuu enää yksi tuoli. Eiköhän sellainen jostain löydetä! Täytyy käväistä kierrätyskeskuksessa, josko siellä olisi puuttuva yksilö. Valitsin maaliksi öljymaalin, Tikkurilan Empiren, joka on puolihimmeä ja tasoittuu kauniisti maalatessa. Vesiohenteisiin maaleihin en luota näin kulutukselle alttiissa kalusteissa.

harmaa rottinkituoli

Tuoleja tässä muuten tarvitaankin, sillä päätimme eilen laittaa tuparikutsut jakoon ja kuten toivoimme, lähes kaikki kutsutut pääsevät juhlimaan! Olimme kaukaa viisaita ja tajusimme, ettemme millään voi kutsua kaikkia ystäviä kerralla, joten juhlitaan vielä uudemman kerran myöhemmin. Juhlat ovat hyvä kannustin saada naputeltua vähän listoja paikoilleen, jotta koti näyttäisi valmiimmalle. Paljonhan täällä on vielä kesken, mutta sen ei anneta juhlia haitata! Nyt vaan suunnitellaan tarjottavat loppuun ja aletaan pikkuhiljaa tehdä valmisteluja, sillä juhlat on jo vajaan parin viikon päästä. Ehkä siihen mennessä saadaan loputkin tuolit maalatuksi.

Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista kylpyhuoneeseen ja saunaan liittyen! Tosi mukava kuulla, että lopputulos on muidenkin kuin meidän mielestä onnistunut. Se, että teimme kylpyhuoneen omalla tyylillämme ja meidän näköiseksi oli meille iso juttu ja tuollaisena, rosoisen kauniina tilat mielestäni sopii taloonkin!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Kaunis tuoli, sopii hyvin kokonaisuuteen.
  Tupareita on kiva järkkäillä. Minäkin pidin vasta vajaa pari viikkoa sitten tuparit vol 2, siis reilun vuoden kuluttua muutosta! 🙂

 2. 6

  Jonna sanoo

  Hei,
  Kaunis tuoli ja harmaus, mikä tuo harmaa sävy on tikkurilan koodikartasta?

  Hyvä huomio, meillä maalattiin lasten syöttötuoli vesiohenteisella maalilla ja kovassa kulutuksessa se ei ole kestänyt vaan joudutaan maalaamaan uudestaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *