Happy Birthday to me!

tahti ikkunassa

Perinteistä poiketen olohuoneen ikkunaan ilmestyi paperitähti jo pari iltaa sitten. Selitin tätä aikaistamista sillä, että tänään lauantai-iltana ei olla kotosalla, joten täytyi nauttia tähden luomasta tunnelmasta jo hiukan ennakkoon. Meilläkin satoi tänään ensimmäistä kertaa lunta. Yhtäkään hiutaletta ei tosin tainnut päätyä maahan asti, mutta nähtiinpä tosin pari hiutaletta. Ulkona ei siis ole valkoista, mutta onneksi sisällä kuitenkin on. Miehelle pointsit synttärikukista; vuosien varrella on tapahtunut huimaa kehitystä!

Mitenhän tuo 32 vuotta tuntuu nyt niin nuorelle!? Jännä juttu, kun parikymppisenä piti 30-vuotiaita aivan keski-ikäisenä. Ikä on kuitenkin vaan numeroita, joten eiköhän se ikä ole enemmän mielestä kiinni ja nuorekkuus tulee aivan muualta kuin vuosista! Ikäkriisistä ei siis ole tietoakaan… saa nähdä, kuinka sitten käy kun neljäkymmentä lähestyy!

synttarikukat

Täällä vietettiin synttärisankarin toiveesta aamupäivä pihahommissa ja lämmitettiin sen jälkeen päiväsauna. Tulikin tarpeen, sillä sen verran märkää ja kuraista tuolla ulkona oli. Piha on kuitenkin valmiina siltä varalta, jos tännekin jossain vaiheessa saatais lunta. Nyt täytyy suunnata pakkaamaan autoa ja sit lähdetään ajelemaan vähän lumisempiin maisemiin viettämään pikkujouluja! Huippua päästä viettämään iltaa ystävien kanssa!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 2

    Anni sanoo

    Hyvää syntymäpäivää! Hauska yhteensattuma että sinulla on sama päivä ja sama ikä!

  2. 4

    Tätsy sanoo

    Myöhästyneet synttärionnittelut! Ihanan kimpun olet saanut! Mukavaa joulun odotusta,terveiset täältä lumisista maisemista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *