Haluatko voittaa liput Asuntomessuille?

messuluettelo

Ensi viikolla koittaa yksi sisustuskesän kohokohdista, kun Asuntomessut starttaa Jyväskylässä. Deko-lehti julkaisi virallisen messuluettelon tällä viikolla ja sitä on ehditty selailemaan ja tutkailemaan täälläkin. Yllättävänkin monta mielenkiintoista sisustusta minun makuuni messuilta voisi löytyä, ainakin pienten kuvien perusteella, joissa sisustus luultavasti on ollut vielä hyvinkin keskeneräinen. Postausta kuvittaa otokset Dekon sivuilta, parista tutustumisen arvoiselta vaikuttavasta sisustuksesta. Taloihin en varsinaisesti vielä tutustunut pohjapiirosten perusteella, vaan ajattelin tämän jättää messupäivään. Lisäksi päätin jo nyt skipata ne kohteet, jotka ei ennakkotietojen perusteella kiinnosta lainkaan, sillä messupäivä on valitettavan lyhyt ja aika ei muuten riitä kaikkeen mielenkiintoiseen!

arvonta liput asuntomessuille

Vuoden 2014 asuntomessut järjestetään Jyväskylän Äijälänrannassa 11.7.-10.8.2014. Äijälänranta sijaitsee Jyväsjärven itärannalla, Päijänteeseen johtavan Äijälänsalmen läheisyydessä. Matkaa näköetäisyydellä olevaan Jyväskylän keskustaan on noin viisi kilometriä.

Monimuotoisen Äijälänrannan kantavina teemoina ovat Aalto ja Puu-Tarha. Teemoilla kunnioitetaan maailmankuulun arkkitehti Alvar Aallon perintöä sekä Äijälänrannan pitkää maanviljely- ja puutarhahistoriaa. Huomiota on kiinnitetty laadukkaaseen arkkitehtuuriin, monipuoliseen viherrakentamiseen sekä alueelle suunniteltuihin taideteoksiin ja puistokalusteisiin.

Messualueelle rakentuu 37 pientaloa, yksityinen päiväkoti sekä Jyväsjärven rantaan tuleva 13-kerroksinen tornitalo, Jyväskylän Maailmanpylväs. Pientalotonttien koot vaihtelevat 500 m2:stä 1800 m2:n. Messutapahtumassa on näytteillä 44 kohdetta – aina 46 huoneistoneliön kerrostaloyksiöistä 308 huoneistoneliön omakotitaloon.

Näin kertoo Asuntomessut.fi

liput asuntomessuille arvontaNyt laitetaan jakoon kaksi kappaletta messulippuja! Lippujen arvo on yhteensä 42 euroa. Osallistua voit kommentoimalla alle tiistaihin 8.7. klo 24 mennessä. Jätäthän kommentoidessasi sähköpostiosoitteen sille varattuun kenttään, jotta saan voittajan kiinni ja liput matkaan mahdollisimman nopeasti! Osoite ei näy muille kuin minulle. Olisi kiva samassa yhteydessä kuulla, mitä erityisesti messuilta odotat tai mitä lähdet katselemaan!
Itse luulen keskittyväni yleisesti sisustusten tunnelmiin, mutta toki uutuudet täytyy kartoittaa ja kuvata kaikki mielenkiintoinen! Tarkoituksena on lähteä messuille jo torstaina lehdistöpäivänä, viime vuotiseen tapaan.

Jos haluat voittoa tai messuja odotellessa päästä asuntomessutunnelmaan, löydät Asuntomessut -tagin alta paljon postauksiani aiempien vuosien messuilta. //Onnea arvontaan!!

liput asuntomessuille

Liput tarjoaa arvottavaksi Styleroom

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Jenni sanoo

  Sisustusideoita, keittiötrendejä sekä vanhan ihanan kotikaupungin järvimaisemia.

 2. 2

  Eerika sanoo

  Uuden fiilistelyä, jotain vanhaakin. Uniikkia, valoisuutta, luonnollisuutta. Niitä voisin messuilta etsiä!

 3. 3

  Susanna Koo sanoo

  Hei, ihana arvonta,osallistun mukaan!
  Asuntomessuille olisi hienoa lähteä, koska siellä ei ole tullut käytyä koskaan aikaisemmin.
  Sisustusideoita ja pihavinkkejä olisi kiva saada messuilta kotiin 🙂

 4. 6

  sanoo

  Mukaan arvontaan! Sisustuskokonaisuudet kiinnostavat ja erityisesti ne hienot oivallukset rakentamisessa ja sisustamisessa. Niitä toivottavasti pääsen katsastamaan paikan päälle 🙂

 5. 7

  Maya sanoo

  Ensisijaisesti lähden hakemaan uusia ideoita olohuoneeseen, tarkoitus laittaa koko sisustus uusiksi olohuoneessa.

 6. 8

  Mari sanoo

  Mukaan arvontaan!
  Toivon löytäväni messuilta uusia oivaltavia ideoita sisustukseen, pieniä juttuja, joita voi pienelläkin budjetilla kotona soveltaa.

 7. 10

  sanoo

  Minua kiinnostaa persoonalliset ratkaisut, jotka paistavat läpi vaikka talo olisikin täynnä yhteistyökumppaneiden tarjoamia sisustusratkaisuja:) marjukka.krappala at gmail.com

 8. 11

  Ansku sanoo

  Odotan innolla asuntomessuja, kun voin viettää siellä piitkän päivän läheiseltä mökiltä käsin:)

 9. 12

  Satu sanoo

  Voikun tärppäisi!! Jyväskylän reissulle on jo majoitus varattu, vain liput uupuu. Messuilla kiinnostaa erityisesti keittiöratkaisut ja Kannustalon Lato….

 10. 13

  Hippis sanoo

  Talopaketin valinta on meille juuri nyt ajankohtainen, sillä ostimme juuri tontin, jolle alamme rakentamaan omaa kotia. Messuilla näkisi talotoimittajia ja mallitaloja paikanpäällä ja se helpottaisi päätöksen tekoa. 🙂

 11. 14

  Maiju sanoo

  Odotan erityisesti messuilta ihania kesäpihoja! Pihalaattoja, istutusalueita, tyylejä. T

 12. 17

  Laura sanoo

  Mukana arvonnassa. Messuilta lähden katselemaan ideoita olohuoneeseen sekä terassille. Muuton jäljiltä vielä viimeistelyä kaivataan.

 13. 20

  sanoo

  Mukana arvonnassa! Meidän pitkäaikaisena ja hartaimpana haaavena on ollut oman asunnon hankkiminen. Viime aikoina on ollut mietinnässä myös uuden rakennuttaminen, joten asuntomessut omassa kotikaupungissa osuisivat juuri sopivaan kohtaan! 🙂

 14. 22

  Nina sanoo

  Sisustusideoita lähtisin hakemaan ja entisessä kotikaupungissa olisi ihana käydä pitkästä aikaa!

 15. 23

  Ansku sanoo

  Messuilta etsisin ideoita säilytysratkaisuihin, kylpyhuoneeseen ja lastenhuoneeseen. Toivottavasti arpaonni osuu kohdalle 🙂

 16. 24

  Nonnuli sanoo

  Mukaan arvontaan. Lapsiperheen tilaratkaisuja katselisin sekä koiraperheen ratkaisut kiinnostavat. Sekä erilaisia sisustusideoita 🙂

 17. 25

  Nadia sanoo

  Asuntomessut kiinnostavat, koska veljen perhe asuu Jyväskylässä ja olisi kiva muuttaa lähemmäs heitä.

 18. 27

  Marianna sanoo

  Sisustus kiinnostaa ja erityisesti marokkolaiset laatat Villa Muuramessa. Majan kaltaista waufiilistä ei näiltä messuilta taida tulla, mutta ehkäpä jotain pientä kuitenkin. Kerrastaloasunnot kiinnostaa myös pohjiltaan, sisustus niissä ei taida olla ihan omaan makuun 😀

 19. 28

  Miiu sanoo

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Olen juuri viime keväänä aloittanut sisustussuunnittelijan koulutuksen ja kesän yli työn alla on ihka oma ensimmäinen sisustussuunnittelu! Ideoita siihen kaipaan kovasti ja mistäs niitä saisi-asuntomessuilta :)!

 20. 29

  Heli sanoo

  Olen ehdottomasti menossa messuille myös tänä vuonna. Tällä kertaa erityisessä tarkastelussa ovat puutarhat oman pihaprojektin johdosta.

 21. 30

  Ella V. sanoo

  Erityisesti kiinnostavat keittiöt, lastenhuoneet ja yleiset värimaailmat eri kohteissa. Viimeksi oon käynyt asuntomessuilla vuonna 2007 ja ne onkin olleet tähän asti mun ainoat!

 22. 31

  saara sanoo

  Lähinnä sisustus ideat kiinnostaa… En kyllä ole koskaan käynyt asuntomessuilla, joten olisi varmaan aika käydä 🙂

 23. 32

  Sisko sanoo

  vielälö ehdin arvontaan mukaan… Mielellään lähtisin messuita hakee sisustusideoita, myös pihan laittoon.

 24. 33

  Iida sanoo

  Sisustusideoita ja vinkkejä pohjaratkaisuista omaa haave kotia varten olisi mukava lähteä katsomaan.

 25. 35

  sanoo

  Voi kun voittaisinkin liput! Odotan näkeväni livenä suosikkikohteeni, joista olen nähnyt esimakuja.

 26. 36

  Aapeli sanoo

  Tänä vuonna on ilmeisesti panostettu enemmän myös puutarhoihin, niitä pitää silmäillä tarkkaan.

  Meksikolaiset laatat pitää nähdä ja tietysti kaikki erikoisuudet 🙂

  Mukana arvonnassa!

 27. 37

  Kati sanoo

  Pihat kiinnostavat erityisesti, ja messuilla näytti olevan erityisen paljon piharakennuksia. Meillä on pihasauna suunnitteilla ja niiden näkemistä odotan myös kovasti.

  Olisi mahtavaa voittaa liput!

 28. 38

  Nina Tervonen sanoo

  Muutto koittaa ikiomaan omakotitaloon parin viikon päästä ja sisustusideoita, vinkkejä pihan laittoon sekä remontti-ideoita kaivataan 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *