Haluatko voittaa liput Asuntomessuille?

messuluettelo

Ensi viikolla koittaa yksi sisustuskesän kohokohdista, kun Asuntomessut starttaa Jyväskylässä. Deko-lehti julkaisi virallisen messuluettelon tällä viikolla ja sitä on ehditty selailemaan ja tutkailemaan täälläkin. Yllättävänkin monta mielenkiintoista sisustusta minun makuuni messuilta voisi löytyä, ainakin pienten kuvien perusteella, joissa sisustus luultavasti on ollut vielä hyvinkin keskeneräinen. Postausta kuvittaa otokset Dekon sivuilta, parista tutustumisen arvoiselta vaikuttavasta sisustuksesta. Taloihin en varsinaisesti vielä tutustunut pohjapiirosten perusteella, vaan ajattelin tämän jättää messupäivään. Lisäksi päätin jo nyt skipata ne kohteet, jotka ei ennakkotietojen perusteella kiinnosta lainkaan, sillä messupäivä on valitettavan lyhyt ja aika ei muuten riitä kaikkeen mielenkiintoiseen!

arvonta liput asuntomessuille

Vuoden 2014 asuntomessut järjestetään Jyväskylän Äijälänrannassa 11.7.-10.8.2014. Äijälänranta sijaitsee Jyväsjärven itärannalla, Päijänteeseen johtavan Äijälänsalmen läheisyydessä. Matkaa näköetäisyydellä olevaan Jyväskylän keskustaan on noin viisi kilometriä.

Monimuotoisen Äijälänrannan kantavina teemoina ovat Aalto ja Puu-Tarha. Teemoilla kunnioitetaan maailmankuulun arkkitehti Alvar Aallon perintöä sekä Äijälänrannan pitkää maanviljely- ja puutarhahistoriaa. Huomiota on kiinnitetty laadukkaaseen arkkitehtuuriin, monipuoliseen viherrakentamiseen sekä alueelle suunniteltuihin taideteoksiin ja puistokalusteisiin.

Messualueelle rakentuu 37 pientaloa, yksityinen päiväkoti sekä Jyväsjärven rantaan tuleva 13-kerroksinen tornitalo, Jyväskylän Maailmanpylväs. Pientalotonttien koot vaihtelevat 500 m2:stä 1800 m2:n. Messutapahtumassa on näytteillä 44 kohdetta – aina 46 huoneistoneliön kerrostaloyksiöistä 308 huoneistoneliön omakotitaloon.

Näin kertoo Asuntomessut.fi

liput asuntomessuille arvontaNyt laitetaan jakoon kaksi kappaletta messulippuja! Lippujen arvo on yhteensä 42 euroa. Osallistua voit kommentoimalla alle tiistaihin 8.7. klo 24 mennessä. Jätäthän kommentoidessasi sähköpostiosoitteen sille varattuun kenttään, jotta saan voittajan kiinni ja liput matkaan mahdollisimman nopeasti! Osoite ei näy muille kuin minulle. Olisi kiva samassa yhteydessä kuulla, mitä erityisesti messuilta odotat tai mitä lähdet katselemaan!
Itse luulen keskittyväni yleisesti sisustusten tunnelmiin, mutta toki uutuudet täytyy kartoittaa ja kuvata kaikki mielenkiintoinen! Tarkoituksena on lähteä messuille jo torstaina lehdistöpäivänä, viime vuotiseen tapaan.

Jos haluat voittoa tai messuja odotellessa päästä asuntomessutunnelmaan, löydät Asuntomessut -tagin alta paljon postauksiani aiempien vuosien messuilta. //Onnea arvontaan!!

liput asuntomessuille

Liput tarjoaa arvottavaksi Styleroom

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  Malla Peltomäki sanoo

  Kierrätyskoti kiinnostaa!

  Tnän vuonna minua kiinnostaa erityisesti kierrätyskoti. Talon omistaja kertoi jossakin haastattelussa, että tavoitteena on, että sisustuksessa käytetään 95% kierrätettyä tavaraa. Käytettyä tavaraa on haettu roskalavoilta ja -katoksista, kaatopaikalta, kierrätyskeskuksista ja nettihuutokaupoista -uskomattoman hienolla lopputuloksella!

  Harrastan myös itse sisustusta, kädentaitoja ja kotona fiilistelyä. Kierrätys on mulle nyt innostuksen lähde, sillä muutimme alueelle, jossa on aivan oivat mahdollisuudet kirppislöytöihin.

  Ps. kiitos aivan ihanasta ja koukuttavasta blogistasi!

 2. 3

  Korukopan Eija sanoo

  Mukaan arvontaan! Koskaan aikaisemmin en ole asuntomessuilla vieraillut, mutta nyt kun ovat omassa kauoungissa niin kyllähän se pitää siellä pyörähtää. Messun sloganin mukaisesti menen etsimään uusia sisustusideoita, rakentamispuoli ei niinkään kiinnosta.

 3. 4

  Janina sanoo

  Viime vuonna asuntomessut jäivät väliin, nyt ne olisivat sen verran lähellä, että kesälomalle mahtuisi mainiosti visiitti messuilla. En ole vielä ehtinyt tutustua kohteisiin, joten tässä vaiheessa lähtisin mielenkiinnolla tutustumaan uusiin tuuliin sisustusrintamalla. Modernit kodit nousevat varmasti tänä vuonna suosikikseni! Voitto olisi samalla syntymäpäivälahja itselleni 😉

 4. 5

  Sini sanoo

  Sisustusideoita lähdetään messuilta hakemaan. Muutettiin huhtikuussa ekaan omaan kotiin, ja muutama juttu on vielä ratkaisematta. Messuilta varmaan löytyy uusia ideoita 🙂

 5. 7

  Katja sanoo

  Olen opiskellut nyt alaa ja täten messuilta saa vielä lisää uusia ideoita ja voi katsella”uusin” silmin kuinka asioita on toteutettu.

 6. 9

  kaija sanoo

  sisustus ja ulkoilutilat kiinnostaa, toivottavasti lippuarvonnassa onni suosii

 7. 10

  sanoo

  Olen käynyt vuosia perheeni kanssa messuilla ja viritellyt kotimaanmatkailut vähän messuja silmällä pitäen. Haluaisin löytää pieniä sisustuksellisia vinkkejä ja tuotteita, joita voisi kotiin hankkia. Myös ulkotilat kiinnostaa.

 8. 12

  Johanna sanoo

  Asuntomessuille on vaan päästävä joka vuosi. Nyt eniten kiinnostaa pihat ja tietysti ne sisustukset.

 9. 13

  sanoo

  Ehdottomasti menossa messuille! Erityisesti kiinnostaa koko messumiljöö ja sen toteutus, omasta kotikaupungista kun on kyse. Asuttiin aikanaan vuoden päivät lähes kivenheiton päässä nykyisestä asuntomessualueesta, silloin se oli osittain lenkkipolkuani. 🙂

 10. 14

  Sanni sanoo

  Sinne on vaan päästävä haistelemaan uusia tuulia ja hakemaan vinkkejä omiin projekteihin.

 11. 17

  satu sanoo

  Kuten aina asuntomessuilla, kierrätys ja muut innovatiiviset kohteet kiinnostavat. Tornitalon teemakohteet kuulostavat myös mielenkiintoiselta.

 12. 19

  Linni sanoo

  Menossa ollaan ja liput olisi mukava yllätys! 🙂 Oikeastaan kiinnostaa koko asuntomessualue; miten se on tehty, miten rakennukset puhelevat keskenään. Ja toki sisustusjutuista voisi ammentaa omaan kotiin ideoita.

 13. 21

  Sini sanoo

  Asuntomessuille lähtisimme hakemaan sisustusideoita niin taloomme sisälle kuin pihallekin.

 14. 24

  heini sanoo

  Tämän vuoden asuntomessut ovat omassa kotikaupungissa tutulla alueella, joten on mielenkiintoista nähdä, miten alue on muuttunut. Eniten taitaakin kiinnostaa tänä vuonna koko asuntomessukokonaisuus, aiemmin taas lähinnä sisustusratkaisut ovat olleet ykkössijalla.

 15. 25

  Ansku sanoo

  Heippa.

  Mukana arvonnassa olen ehdottomasti. Olisipa ihana voittaa liput sillä alamme rakentamaan ensi vuonna ja rakennus ja sisustusideat olisi tarpeen 🙂

 16. 26

  JOhanno sanoo

  Suora vastaus suoraan kysymykseen: Kyllä haluan! Erityisesti kiinnostaa kylppärit, saunat, kodinhoitotilat ja pihat.

 17. 27

  Engelmiina sanoo

  Eniten messuilla kiinnostaa vanha kotikaupunki, hauska nähdä, millainen uusi alue on saatu aikaan. Lisäksi aina kiinnostaa sisustus, mutta valitettavasti viime vuosina se on ollut aika yksipuolista ja tylsää. Mielenkiintoisimpia ovat itseasiassa Ikean sisustukset, sillä niissä on yleensä monipuolisuutta.

 18. 28

  Lissu sanoo

  Mukaan arvontaan! Messuille haluaisin ihan vaan fiilistelemään sisustusjuttuja.. 🙂

 19. 29

  anniinaa sanoo

  ois tarkotus vähä käyä tutkailee erilaisia ratkasuja ens kevään raksaa silmällä pitäen:)

 20. 30

  sanoo

  Kiitos kivasta arvonnasta!
  Valikoidut talot tahtoisin nähdä eli kiertosuunnitelma etukäteen ja sen mukaan. Dekoa oli kiva kahlata ja etsiä niitä itselle houkuttelevia kohteita 🙂

 21. 31

  Jenni sanoo

  Aion ehdottomasti osallistua messuille! Aiemmilla messuilla käydessä on voinut vain haaveilla, nyt meillä on unelmakoti, joten sisustusideoita olisi kiva lähteä hakemaan!

 22. 32

  Kirsi sanoo

  Sisustusideat kiinnostavat, oma koti on juuri uudistunut täysin – nyt pääsee vihdoin ja viimein miettimään sisustusasioita!

 23. 33

  Minna sanoo

  Itse olen ollut vähän kahden vaiheilla lähteäkö messuille vai ei.. Oma uusi talo valmistui viime vuoden lopulla ja jotenkin sisustusväsy painaa vieläkin. Mutta jos liput voittaisi niin pakkohan se olis lähteä 😉

 24. 34

  Pinja sanoo

  Lähden ihan yleisesti katselemaan sekä sisustusideoita, että taloja mahdollista omaa omakotitaloa silmällä pitäen. Ensivaikutelman perusteella ne ”äijä” -sisustukset kiinnostavat eniten, niissä oli vähän uutta ja erilaista otetta, moni kohde kun oli taas vähän varman päälle tehty tai aika sisustusblogikliseinen.

 25. 35

  sanoo

  Jos lipuvoitto osuisi kohdalle nii saisin ehkä miehenki lähtemään mukaani :). Lähtisin erityisesti pohjaratkaisuja katsastelemaan –> oman suunnittelu alkumetreillä.

 26. 36

  Arja sanoo

  Asuntomessut ovat jokavuotinen Must! Tällä kertaa etsin ideoita eteisen sisustamiseen…

 27. 38

  Tintti sanoo

  Lähes joka vuosi tulee messuilla käytyä. Rakentaminen ei ole ajankohtaista, mutta sisustaminen on aina. Remontteja silmälläpitäen erityisesti kiinnostaa saunat ja kylppärit, valaistus sekä kaikki sisustukselliset jutut. Myöskin pihat katsotaan tarkasti. Mukaan arvontaan siis, jospa vaikka arpaonni osuisi kohdalle 🙂

 28. 39

  Tawunen sanoo

  Asuntomessuilla käyminen on muodostunut jo perinteeksi ja tänä vuonna sinne suuntaamme entistä kiinnostuneempina, sillä oman kodin rakentaminen on pian ajankohtaista. 🙂

 29. 40

  AnnaS sanoo

  Keittiöt kiinnostavat erityisesti sillä pitäisi tehdä omaan keittiöön muutosta, lisäksi etsin ihania sisustusideoita omaan kotiin toteutettavaksi. Ps. Kiitos kauniista blogista!

 30. 41

  Minni sanoo

  Jostain syystä saunat houkuttelevat tällä hetkellä; niissä olisi kiva nähdä jotain ihan uutta. Niitä tunnelmallisia mustia saunoja kun on jo nähty niin kauan messuillakin. Dekon oman talon sauna antoi jo kivoja viitteitä edes vähän erilaisesta tyylistä.

 31. 42

  Riikka sanoo

  Haluan mukaan arvontaan! Messuilla katselisin tällä kertaa erityisen tarkasti saunoja, koska meillä on saunaremontti tulossa.

 32. 43

  Amelie sanoo

  Olisipa kiva lähteä miehen kanssa unelmoimaan ja suunnitelemaan. Mukana arvonnassa.

 33. 44

  Sonja K sanoo

  Parhaillaan olen alkanut sisustaa parveketta ensimmäistä kertaa, joten mielelläni tutkisin erityisesti ulkotilojen sisustusta. Toki myös kauniit esineet ja huoneiden tunnelmat kiehtoisivat.

 34. 47

  sanoo

  Messut on kotikulmilla, joten kovin utelias olen näkemään mitä siellä messualueella on. Ja tietysti ideoita haen meidän ”ikuisuusremppaan”, vanhan talon kunnostukseen.

 35. 49

  Anna-Riikka sanoo

  Ehdottomasti mukana lippuarvonnassa! Asuntomessut kuuluvat jokaiseen kesään! Sisustaminen on yksi suosikkipuuhistani, joten sillä silmällä lähdetään katselemaan myös asuntomessujen tarjontaa.

 36. 50

  elinah sanoo

  Mukana arvonnassa. Rakentamista suunnitellaan, joten pintamateriaalit ja pohjapiirustukset kiinnostaa erityisesti.

 37. 52

  Elma sanoo

  Remppaa tarttis alkaa tehdä, joten pintamateriaalit kiinnostaa.

  – Elma –

 38. 53

  carrot sanoo

  Arvontaan mukaan kiitos! Olen pyrkinyt käymään joka vuosi asuntomessuilla, mutta nykyään pienen lapsen kanssa kohteiden kiertäminen ei ole kaikista helpointa tai nautinnollisinta puuhaa. Jyväskylässä voisikin nyt käydä ihan ukon kanssa kahden laatuaikaa viettämässä ja ihailemassa hienoja kohteita. Inspiraatiota hakisin lähinnä keittiö-, kylpyhuone ja saunaratkaisuihin sekä ulkotiloihin 🙂

 39. 54

  sanoo

  Ehdottomasti mukana arvonnassa ja jos voitto tulee lähden katselemaan tämän hetken trendejä, materiaaleja ja värejä.

 40. 56

  Tiina sanoo

  Mukana arvonnassa!
  En ole ennen käynyt asunto messuilla, joten laitan peukut pystyyn että nyt olisi ”pakko” lähteä

 41. 57

  suvi sanoo

  Messuilla olen kiinnostunut sisustusratkaisuista. Selailin deko-lehteä ja silmiini osui erityisesti marokkolaistyylinen sisustus.

 42. 58

  Emilia sanoo

  Pohja- ja sisustusratkaisut kiinnostaa erityisesti. Menen ehdottomasti tänäkin vuonna asuntomessuille!

 43. 59

  Johanna Laitinen sanoo

  Haluaisin nähdä tunnelman luomista pienillä asioilla, eli sisustuspuolelle mennään.

 44. 62

  Anduin sanoo

  Me lähdetään messuilta hakemaan erityisesti ideoita pihaan ja puutarhaan. Meidän viime kesänä valmistuneen talon piha on vielä täysin vaiheessa, joten hyville ideoille olisi käyttöä.

 45. 63

  sanoo

  Oispa kiva voittaa liput! Mua kiinnostaa olohuoneiden ja makuuhuoneiden sisustus ja pihat! 🙂

 46. 66

  anni sanoo

  Messuille mentäisiin tänä vuonna hakemaan ideoita materiaali valintoihin sekä miten laittaa pienen tontin pihaa nätiksi. Oman talon rakennus meneillään, joten ajankohtaisia asioita ja tuo piha asia on mielestäni hankala, sillä kaupunki tonteilla ei aivan hirveästi pihaa jää.

 47. 67

  Tiia sanoo

  Ehdottomasti olisi kiva päästä katselemaan toinen toistaan useampia sisustuksia ja hakea vinkkejä remontointiin.

 48. 68

  Manna sanoo

  Mukaan arvontaan! Haluaisin viettää rakkaan puolisoni kanssa kesäpäivän etsien ideoita tulevaan remonttiprojektiimme.

 49. 70

  PirjoS sanoo

  Messuilla kiinnostaa yleisesti sisustusratkaisut. Myös keittiöt ja tilankäyttö yleisesti kinnostaa.

 50. 71

  Murunen sanoo

  Tulevana syksynä aloitamme kotimme perusteellisen remontin ja siihen etsimme näkemystä. Sauna,-kylppäri- ja kieittiötilat kiinnostavat. Perehdymme nisn Dekon esittelyihin sa sen perusteella käymme sitten katsomassa mielenkiitoisia kohteita

 51. 74

  Anu sanoo

  Sisustukset, ja niistä inspiraatiota oman 5 vuotta vanhan talon uudistamiseen.

 52. 76

  Jenna Linsen sanoo

  Arvonnassa mukana! Kiinostuksen kohteet ovan talon ulkopuolinen arkkitehtuuri, pihaja puutarha seka terassit!

 53. 77

  Jenni sanoo

  Mukaan arvontaan. Ensimmäisen kerran menossa asuntomessuille ja messuilta olen hakemassa inspiraatiota oman kodin rakentamiseen.

 54. 79

  Eve_ sanoo

  Erilaisia sisustusideoita lähdetään tutkailemaan, erityisesti kiinnostaa yksi asunnoista joka on tehty DIY-teemalla, pienellä summalla 🙂

 55. 80

  Arja sanoo

  Erityisesti haluaisin nähdä kuinka kotikaupunkini on kehittynyt, nykyjään pääkaupunkilainen mutta sydän palaa aina Jyväskylään. Ihanaa, että messut ovat siellä. Dyi- innostuksen vallassa haluaisin nähdä mitä uutta on syntynyt !

 56. 81

  jossu sanoo

  Muutetaan juuri elokuun alussa jyväskylään, ensimmäiseen yhteiseen kotiimme poikaystäväni kanssa ja olisi kiva päästä heti nappaamaan tuolta hyviä sisustusideoita! 🙂

 57. 83

  Annikka sanoo

  Messuilta toivoisin löytäväni pieniä sisustusideoita, varmasti löytyy 🙂

 58. 85

  Henna sanoo

  Mukana arvonnassa. Messut kiinnostavat aina ja vielä kun ovat suht lähellä niin tarkoitus olisi mennä sinne.

 59. 86

  sanoo

  mukana arvonnassa!
  tulevaisuudessa siintää haave rakentaa talo, joten inspiraatiota lähdetään hakemaan, sekä sisustusideoita 🙂

 60. 89

  Pauliina sanoo

  Pohjaratkaisut kiinnostaa. Etsin kohtia, jotka tekisin toisin, jotka ei mielestäni toimi. En siksi, että haluaisin osoitella toisten tekemiä ”virheitä”, vaan siksi, että oppisin omissa suunnitelmissani välttämään samat virheet.

  Ai missä suunnitelmissa? No niissä unelmissa!
  🙂

 61. 90

  Heini K. sanoo

  Sisustus ja kodin ”huoltotilat” kiinnostavat. Erityisesti pyykinkuivausjärjestelyt.

 62. 91

  Hanna sanoo

  Materiaalit ja kylpyhuoneet kiinnostavat erityisesti tällä kertaa. Toki kaikki uudet ideat ilahduttavat!

 63. 92

  Tanjuska sanoo

  Mukana arvonnassa:) lähtisin katsomaan uusia ja raikkaita näkökulmia oman kodin remontoimiseen. Yksityiskohdat kiinnostavat:)

 64. 94

  Tiina M sanoo

  Olemme mieheni kanssa hakemassa uutta ja isompaa asuntoa, toiveissa löytää se mahdollisimman pian. Asuntomessut ovat joka tapauksessa yksi kesän käyntikohteitamme uuden asunnon sisustus- ja mahd remontointivinkkejäkin varten, Toivovotaan siis, että arpaoni suosii 🙂

 65. 95

  KREETAN ENKELI sanoo

  Mukana arvonnassa. Meillä on alkamassa suuri remontti. Joten ideoita sisustukseen ja talon ulkopuolelle myös kaivataan ja paljon. T.Eija naantalista

 66. 98

  HannaKoo sanoo

  Ehdottomasti mukana! Tämän vuoden messuilla olisi tarkoitus tutkailla lastenhuoneita erityisen tarkasti, sillä meille on syntymässä esikoinen tänä vuonna ja siksi lastenhuoneen sisustus on tullut ajankohtaiseksi asiaksi 🙂

 67. 99

  hanna-mari sanoo

  Aiempien vuosien asuntomessuilla olen lähinnä fiilistellyt uusien talojen tuoksua ja tunnelmaa. Lastenhuoneet kiinnostavat ehkä eniten, rakentaminen tai pihat eivät niinkään.

 68. 100

  Jenni sanoo

  Sisustusideoita, keittiötrendejä sekä vanhan ihanan kotikaupungin järvimaisemia.

 69. 101

  Eerika sanoo

  Uuden fiilistelyä, jotain vanhaakin. Uniikkia, valoisuutta, luonnollisuutta. Niitä voisin messuilta etsiä!

 70. 102

  Susanna Koo sanoo

  Hei, ihana arvonta,osallistun mukaan!
  Asuntomessuille olisi hienoa lähteä, koska siellä ei ole tullut käytyä koskaan aikaisemmin.
  Sisustusideoita ja pihavinkkejä olisi kiva saada messuilta kotiin 🙂

 71. 105

  sanoo

  Mukaan arvontaan! Sisustuskokonaisuudet kiinnostavat ja erityisesti ne hienot oivallukset rakentamisessa ja sisustamisessa. Niitä toivottavasti pääsen katsastamaan paikan päälle 🙂

 72. 106

  Maya sanoo

  Ensisijaisesti lähden hakemaan uusia ideoita olohuoneeseen, tarkoitus laittaa koko sisustus uusiksi olohuoneessa.

 73. 107

  Mari sanoo

  Mukaan arvontaan!
  Toivon löytäväni messuilta uusia oivaltavia ideoita sisustukseen, pieniä juttuja, joita voi pienelläkin budjetilla kotona soveltaa.

 74. 109

  sanoo

  Minua kiinnostaa persoonalliset ratkaisut, jotka paistavat läpi vaikka talo olisikin täynnä yhteistyökumppaneiden tarjoamia sisustusratkaisuja:) marjukka.krappala at gmail.com

 75. 110

  Ansku sanoo

  Odotan innolla asuntomessuja, kun voin viettää siellä piitkän päivän läheiseltä mökiltä käsin:)

 76. 111

  Satu sanoo

  Voikun tärppäisi!! Jyväskylän reissulle on jo majoitus varattu, vain liput uupuu. Messuilla kiinnostaa erityisesti keittiöratkaisut ja Kannustalon Lato….

 77. 112

  Hippis sanoo

  Talopaketin valinta on meille juuri nyt ajankohtainen, sillä ostimme juuri tontin, jolle alamme rakentamaan omaa kotia. Messuilla näkisi talotoimittajia ja mallitaloja paikanpäällä ja se helpottaisi päätöksen tekoa. 🙂

 78. 113

  Maiju sanoo

  Odotan erityisesti messuilta ihania kesäpihoja! Pihalaattoja, istutusalueita, tyylejä. T

 79. 116

  Laura sanoo

  Mukana arvonnassa. Messuilta lähden katselemaan ideoita olohuoneeseen sekä terassille. Muuton jäljiltä vielä viimeistelyä kaivataan.

 80. 119

  sanoo

  Mukana arvonnassa! Meidän pitkäaikaisena ja hartaimpana haaavena on ollut oman asunnon hankkiminen. Viime aikoina on ollut mietinnässä myös uuden rakennuttaminen, joten asuntomessut omassa kotikaupungissa osuisivat juuri sopivaan kohtaan! 🙂

 81. 121

  Nina sanoo

  Sisustusideoita lähtisin hakemaan ja entisessä kotikaupungissa olisi ihana käydä pitkästä aikaa!

 82. 122

  Ansku sanoo

  Messuilta etsisin ideoita säilytysratkaisuihin, kylpyhuoneeseen ja lastenhuoneeseen. Toivottavasti arpaonni osuu kohdalle 🙂

 83. 123

  Nonnuli sanoo

  Mukaan arvontaan. Lapsiperheen tilaratkaisuja katselisin sekä koiraperheen ratkaisut kiinnostavat. Sekä erilaisia sisustusideoita 🙂

 84. 124

  Nadia sanoo

  Asuntomessut kiinnostavat, koska veljen perhe asuu Jyväskylässä ja olisi kiva muuttaa lähemmäs heitä.

 85. 126

  Marianna sanoo

  Sisustus kiinnostaa ja erityisesti marokkolaiset laatat Villa Muuramessa. Majan kaltaista waufiilistä ei näiltä messuilta taida tulla, mutta ehkäpä jotain pientä kuitenkin. Kerrastaloasunnot kiinnostaa myös pohjiltaan, sisustus niissä ei taida olla ihan omaan makuun 😀

 86. 127

  Miiu sanoo

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Olen juuri viime keväänä aloittanut sisustussuunnittelijan koulutuksen ja kesän yli työn alla on ihka oma ensimmäinen sisustussuunnittelu! Ideoita siihen kaipaan kovasti ja mistäs niitä saisi-asuntomessuilta :)!

 87. 128

  Heli sanoo

  Olen ehdottomasti menossa messuille myös tänä vuonna. Tällä kertaa erityisessä tarkastelussa ovat puutarhat oman pihaprojektin johdosta.

 88. 129

  Ella V. sanoo

  Erityisesti kiinnostavat keittiöt, lastenhuoneet ja yleiset värimaailmat eri kohteissa. Viimeksi oon käynyt asuntomessuilla vuonna 2007 ja ne onkin olleet tähän asti mun ainoat!

 89. 130

  saara sanoo

  Lähinnä sisustus ideat kiinnostaa… En kyllä ole koskaan käynyt asuntomessuilla, joten olisi varmaan aika käydä 🙂

 90. 131

  Sisko sanoo

  vielälö ehdin arvontaan mukaan… Mielellään lähtisin messuita hakee sisustusideoita, myös pihan laittoon.

 91. 132

  Iida sanoo

  Sisustusideoita ja vinkkejä pohjaratkaisuista omaa haave kotia varten olisi mukava lähteä katsomaan.

 92. 134

  sanoo

  Voi kun voittaisinkin liput! Odotan näkeväni livenä suosikkikohteeni, joista olen nähnyt esimakuja.

 93. 135

  Aapeli sanoo

  Tänä vuonna on ilmeisesti panostettu enemmän myös puutarhoihin, niitä pitää silmäillä tarkkaan.

  Meksikolaiset laatat pitää nähdä ja tietysti kaikki erikoisuudet 🙂

  Mukana arvonnassa!

 94. 136

  Kati sanoo

  Pihat kiinnostavat erityisesti, ja messuilla näytti olevan erityisen paljon piharakennuksia. Meillä on pihasauna suunnitteilla ja niiden näkemistä odotan myös kovasti.

  Olisi mahtavaa voittaa liput!

 95. 137

  Nina Tervonen sanoo

  Muutto koittaa ikiomaan omakotitaloon parin viikon päästä ja sisustusideoita, vinkkejä pihan laittoon sekä remontti-ideoita kaivataan 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *