Hallittua arkea?

>

Miten sitä koskaan selvisi ilman liitutauluseinää? Paljon puhuttua, trendikästä, ihastuttavaa, vihastuttavaa… Monta mielipidettä! Mutta on se vaan kätevä. Kuinka sitä muistaisi kaiken, jos ei olisi seinää josta muistettavat jutut voi lukea joka kerta keittiössä käydessään. Eikä haittaisi jos seinä olisi isompikin!
Arki pysyy paremmin hallussa kun kaikki menot ja muistamiset kasaa yhteen paikkaan. Ja alareuna on vapaa lasten taideteoksille, tällä kertaa Ruffe jahtaa hiirtä… mansikka muistuttaa kuulema kesästä!
Peltisen lokeron kiinnitin seinään tähän arjen komentokeskukseen. Sinne voi sujauttaa kaikki liput ja laput, joita koululaiset ahkerasti kantavat koulusta. Lapuista tärkeimmät jutut seinälle ja sitten laatikkoon. Ei tarvitse vuorata jääkaapin ovea näillä tiedotteilla. Jääkaapin ovessa on laatimamme ruokalista, josta on hyvä valikoida kerrallaan viikon ruuat.
Nämä pienet pallovalot on keittiössä vielä joulun jäljiltä. Tässä alakerran pimeimmässä nurkassa portaiden alla valot tulevatkin tarpeeseen.

Iloista päivänjatkoa!
Kommentit
 1. 1

  Inka sanoo

  >Mun mielestä liitutauluseinät ainakin on ihastuttavia :)Maali on jo ostettu, mutta maalaus vielä tekemättä. Tämä postaus kannusti kyllä tarttumaan pensseliin jo vaikka tänä iltana!

 2. 2

  Jasmiina sanoo

  >Liitutauluseinät on omasta mielestä tosi kivoja:) itsekin odottelen saavani inspiraatiota sutia sitä maalia johonkin:)

 3. 3

  Minttu sanoo

  >Meillekin maalattiin liitutauluseinä ja kyllä se on kätevä. Lapset on tykänneet ja on se aikuisillekin arjen helpotus ollut, kun tärkeät menot ja muistamiset saa merkittyä näkyville. Tykkään!Tosi kauniit kuvat! 🙂

 4. 4

  MamaE sanoo

  >Kääk!! Taas tuutin täydeltä hyviä vinkkejä! Mitä tekisinkään ilman blogiasi!! Nyt saa meidän uuden vuokra-asunnon seinät kyytiä… tai lähinnä maalia ja ruuveja 😛 Mitenhän liitutauluseinä sopii norjalaiseen 50-luvun paritaloon..:)) Katsotaan miten käy..

 5. 5

  niina sanoo

  >Näyttääpä mukavalle liitutauluseinäsi. minulla on vain pieni liitutaulu, mutta tuommoinen iso olisi parempi.

 6. 6

  Esmeralda sanoo

  >No niin, nyt vaan heti sutimaan! On minunkin mielestä just huippuja. 😀

 7. 7

  Esmeralda sanoo

  >mulla ois inspis sutia johonkin muuaallekin, mutta ehkä hillitsen himoni. 😀

 8. 9

  Esmeralda sanoo

  >Sopii takuulla ihan yhtä hyvin kuin suomalaiseen 60-luvun rivitaloonkin!

 9. 11

  Veera sanoo

  >Tosi kaunis kokonaisuus! Kyllä se on niin, että liitutaulumaalin kanssa nälkä kasvaa syödessä 😀 Kuulostaa ihanan organisoidulta teidän keittiönurkkaus. Meidän täytyis kans ehdottomasti laatia tuollanen ruokalista, kun tuntuu että koko ajan tehdään samoja ruokia…en vaan saa sitä listaa aikakseksi!

 10. 13

  Sabuska sanoo

  >Loistava kaaoksen hallintakeskus!!!Jotain tuon tyylistä minullakin on suunnitteilla uuden kodin keittiön seinänpätkälle, ainakin liitutaulu, josta jo postasinkin, mutta toi laatikko on kyllä ihan huippis just kaikille pakko tehdä lipuille ja lapuille!Tänks ideasta!

 11. 14

  LindaM sanoo

  >Mää tykkään kans nuista liitutauluseinistä! Ja mielessä pomppii koko ajan semmonen idis että seinään vaan tommonen ni muistaa asiat, eikä lappuset mene hukkaan kun niihin ei tarvitsekaan kirjoitella (:

 12. 15

  Esmeralda sanoo

  >juu, lippuset menee kyllä helposti hukkaan, mutta liitutauluseinä ei! 😀

 13. 16

  Esmeralda sanoo

  >Tuo ruokalista on ollut varsin kätevä. Meilläkin helposti on luisunut siihen, että viikosta toiseen pyöritellään samoja ruokia. Nyt on ainakin kuukaudeksi joka päivälle eri ruoka. :)Mulla on enin liitutauluinnostus jäänyt vuoden takaiseen, mutta pitkästä aikaa tekisi mieli jotain maalata sillä.

 14. 18

  Esmeralda sanoo

  >Tää on kyllä hyvä, kun on keskitetty yhteen paikkaan nämä. 🙂 Ja vierestä löytyy muistilappuja ja kynät vaikka kauppalistaa varten.

 15. 19

  Ansku sanoo

  >Hetipä sain idiksen, jos maalaisi keittiöstä kodinhoitohuoneeseen menevään oveen liitutaulumaalilla liitutaulun. On samantapaisessa kohdassa kuin teillä, mutta molemmin puolin on keittiökaappeja. Vai olisikohan siihen viisaampaa kiinnittää jotakin valmista liitutaulutarraa, sellaistakin kai on olemassa. Monenlaista kivaa voi siihen kirjoitella sitten…Ja viereen mahtuu joku tuollainen lokerokin. Kiitos ideasta!

 16. 20

  Esmeralda sanoo

  >Ovi olisikin hyvä paikka liitutaululle. Minäkin laittaisin oveen ehkä liitutaulutarraa, ainakin uudehkoon ja hyväkuntoiseen oveen. Kiva, että sait täältä idean!! 🙂

 17. 21

  Ginger sanoo

  >Upea liitutauluseinä! 🙂 Olen myös haaveillut liitutaulusta/liitutauluseinästä, ja tämä inspiroi maalaamaan sellaisen keittiöön heti kunhan uusi kotimme valmistuu. Tosi mukava blogi sinulla muutenkin, minusta tuli juuri lukija. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *