Haaste: Kuvastosta

Sain jokin tovi sitten ihastuttavalta Imagelta tällaisen Ikean kuvastohaasteen. Mielelläni tähän tartuinkin, tuleehan tuota Ikean kuvastoa välillä selailtua. Haaste kuuluu näin:

– Valitse kolme tuotetta mitä haluaisit IKEAN 2012-13 kuvastosta
– Valitse yksi tuote mistä luulet tulevan The hitti.
– Jaa haaste kolmelle blogille eteenpäin

Mun TOP3 -listani ei nyt koostunut vain uusista tuotteista. Pikaisesti listasin tähän kolme ensimmäistä, jotka miellyttää ja jotka voisin poimia omaan kotiin milloin vaan!

Josef Peltikaappi on uusi tuote, sitä ei Suomen Ikean netistä vielä löytynyt, mutta myymälässä niitä joku viikko sitten katselin. Aika hauska ja monikäyttöinen kaluste. Voisi kasata vaikka minkälaisen setin, esim. eteiseen, työhuoneeseen!

Tårnby Juuttimatto on ihana. Olin vähällä sen hankkia olohuoneeseemme, vaikkakin se uppaisi liikaa tammen väriseen laminaattiin. Jos ois se valkoinen betonilattia alakerrassa… 😉

Tisdag Työvalaisin ois huippu! …siis jos ois työhuone. 😀 Toistaiseksi ei ole käyttöä, mutta saahan sitä ihailla. En tosin ole perehtynyt Led -valon laatuun. Voi olla, että jäisi valaisutehonsa ja valon värin takia kaupan hyllylle. Mutta itse valaisimen muotoilu on mainio!

Ja se hitti! Mikäli bloggaajia on uskominen, ei epäilystäkään etteikö se olisi Lappljung Ruta mustavalkoinen tyyny. Meillä ei (ainakaan vielä) ole tätä. Outoa! 😀

Haaste on aika laajalti jo kiertänyt, mutta laitetaan kuitenkin vielä eteenpäin: Marjalle, Emilialle ja Selmalle

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Loisto valintoja tehty täälläkin!

  p.s. Voin kertoa, että haaste on lähetetty nyt VASTA 50 eri blogiin 😉

  • 3.1

   sanoo

   Arvaa kuka myös on harkinnut! Ajattelin kuitenkin olla sisustusbloggaajapoikkeus ja elää ilman lappljungaa. 😀

 2. 5

  sanoo

  Voin kuvitella, että tosta tyynystä tulee hitti! Vähän niinkuin siitä ”blogimatostakin” 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Tuntuu, että siitä on tullut jo! 😀 Kohta sitä alkaa näkyä kaikissa sisustuslehdissä, kuten mattoakin alkoi sen jälkeen kun se oli aikansa pyörinyt blogeissa. 🙂

 3. 6

  sanoo

  Kivoja valintoja! Tuota Tårnby-mattoa en kyllä suosittele kenellekkään! Ostin sen vuosi sitten joulun alla ja voi sitä sotkua minkä tuo matto sai aikaan! Siitä irtosi tamppaamisen ja usean imurointikerran jälkeenkin vielä ihan järjetön määrä ruskeaa hiekanomaista pölyä ja sitä oli aivan joka paikassa! 🙁 Ehkä jonnekki terassille sen ois voinu laittaa, mutta ei missään nimessä olkkariin!

  • 6.1

   sanoo

   No huh! Harmillista, niin kivalle kun matto näyttää. Mutta kiitos kun kerroit. Hyvä tietää, etten vahingossakaan suunnitelmissani kenellekään asiakkaalle tätä suosittele!
   Hyvin samannäköinen hamppumatto meiltä löytyy makkarissa ja se on ollut täysin roskaamaton. Onkohan se tuosta juutista kiinni?

 4. 7

  sanoo

  Hienoja valintoja! Tuo Josef-kaappi muuten ei ole ihan mikään uutuus. Meillä valkoiset versiot on olleet eteisessä miltei vuoden kenkä- ja lapas/pipokaaappina. Aivan järkyttävän ihana. Ja lapsille plussaa että sen ovissa ja sivuissa pysyy kiinni Muumi-magneetit 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Ai niinkö! En tiennytkään. Onkohan se sitten ollut välillä pois valikoimista? Nettisivuilla sitä ei ollut ja kaupassa niitä laitettiin esille kesällä. Täytyy alkaa suunnitella, mihin noita käyttäisin meillä. Yksi paikka on jo mielessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *