Goodbye October

lokakuu

Lokakuu on ihan juuri paketissa! Meillä esikoinen ainakin odottaa huomisaamua, jotta saa aloittaa joululaulujen kuuntelun, ihana poitsu. Ei kerrota sille, että äiti itse on salaa jo pari kertaa kuunnellut, vaikka antoi luvan aloittaa vasta marraskuun eka! 😉 Pyhäinpäivänä meillä on usein tehty ensimmäiset joulutortutkin, joten kauppareissulla ostin paketin torttutaikinaa jemmaan, jos joku jouluintoilija vaikka haluaisi niitä paistaa.

Kollaasiin poimin instasta lokakuun paloja, niitä jotka jäi mieleen! Lokakuussa ulkoiltiin paljon, urheiltiin luonnossa ja nautittiin ensimmäisistä pakkaspäivästä, syksyn värikästä luontoa ihaillen. Sisällä käperryttiin sohvatyynyjen joukkoon Oliverin tavoin, villasukat jalassa ja luettiin lehdestä ajatuksiani eteisestä! Lokakuussa tapasin ihania blogiystäviä Indiedaysin blogipäivän ja -illan aikana, ja vietin omaa viikonloppulomaa! Ihana kuukausi kaikkinensa, mutta silti marraskuu on tervetullut. Silloin nimittäin joulu on paljon lähempänä, saadaan tunnelmaa jouluvaloista, juhlistan synttäreitäni ja vietetään ensimmäisiä pikkujouluja, joten eiköhän kaikkea kivaa ole taas luvassa!

Tuleva viikonloppu taitaa olla vieraiden täyteinen, joten alkaa pikkuhiljaa olla hoppu suunnitella jotain leivottavaa ja kunhan töiltäni ehdin, taidan valssittaa imuriakin täällä, tähän kaaokseen ei tohdi ketään päästää. //Iloista ja rentoa perjantaita!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Kivoja juttuja lokakuussa! Marraskuu on tosiaan sen puolesta mukava kuukausi, että joulua todellakin voi jo alkaa hieman odottelemaan<3 Meilläkin soi tänään eka kertaa tänä vuonna joululaulut; pianolla piti vähän jo fiilistellä parhaimpia joulubiisejä<3

  • 3.1

   sanoo

   Voi, miten kiva olisi päästä pianolla pimputtelemaan joululauluja… Ehkä sitten lähempänä joulua pääsen vanhempieni luo soittamaan 🙂 Se tuo kyllä joulufiilistä heti! Mutta nyt pari päivää on kyllä kuunneltu jo joulumusiikkia, tosin niitä kaikkein jouluisimpia ollaan himmailtu ja aloitettu vähän kevyemmin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *