Goodbye May!

toukokuu2014_

Yhteen kuukauteen mahtuu paljon asioita! Iloa ja eloa. Onpas kyllä ollut harvinaisen kiva ja onnellinen kuukausi! Toukokuussa on nautittu heräävästä kesästä, luonnosta ja kukkivista kasveista. Ihanimpana tietysti rakastamani kirsikkapuut. Toukokuussa keksin ex-tempore tehdä keittiöön laastiseinän, josta tuli aika ihana! Toukokuussa juhlittiin Bella -blogien 2-vuotissynttäreitä, eksoottisessa ympäristössä Viikin Gardeniassa. Seuraavaksi vietettiin vesirokon merkeissä äitienpäivää ja sen jälkeen kuopuksen sairaslomaviikkoa. Sitten olikin vuorossa minun ja mieheni ihana treffiviikko, kun lapset reissasivat etelän lämmössä. On muuten ensimmäinen kuva koskaan miehestäni blogissa. Lämmöstä tosin saatiin nauttia mekin sillä välin. Loppukuusta löydettiin sopivalle vaikuttava uusi karvainen perheenjäsen meille, joka haetaan kotiin ensi viikolla, jos kaikki menee niin kuin pitää. Toukokuussa nautittiin noin 30 aamiaissmoothieta, tänään viimeisin. Muuta en osaa enää aamiaiseksi syödäkään. Kollaasin kuvat on kaikki toukokuun istakuvia.

Tuhannesti onnea kaikille valmistuneille ja koulunsa päättäville! Ja kaikille kesälomansa aloittaville iloista ja aurinkoista lomaa! Me laulettiin tänään suvivirttä koululaisten kevätjuhlassa ja pian juhlitaan uutta ylioppilasta. Toivotaan nyt edes ihan pientä auringon pilkahdusta tähän juhlapäivään.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Täällä ainakin oli melko sateinen päivä ja heti piti pihalle rynnätä, kun aurinko hetken aikaa lämpimästi paistoi. Minäkin sain jäädä pitkälle kesälomalle yhdessä lasten kanssa. Kyllä nyt keltaa toteuttaa harrasteluprojekteja seuraavat yhdeksän ja puoli viikkoa. Toivottavasti teidän kesäkuu on vähintään yhtä onnellinen kuin toukokuu oli!

  • 1.1

   sanoo

   Kyllä se on vaan ulos rynnättävä heti kun aurinko tulee esiin. 😀 Sinullapa on kivasti aikaa lomailla. 🙂 Kivaa lomaa ja iloista kesäkuuta sinnekin!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *