Gloria Blog Award

Vau, mitä uutisia! Tänään on käynnistynyt Gloria Blog Awards, joka palkitsee Suomen parhaat sisustus- ja ruokablogit. Upeaa on, että blogini on asetettu ehdolle sisustuspuolen kategoriassa Lukijoiden suosikkisisustusblogi. Uskamattoman hienossa seurassa saan blogini kanssa olla.

Ensimmäistä kertaa järjestettävässä Gloria Blog Awardsissa on kuusi eri kategoriaa. Sisustusblogit palkitaan Paras sisustusblogi, Kaunein sisustusblogi, ja Lukijoiden suosikkisisustusblogi -kategorioissa. Paras sisustusblogi ja kaunein sisustusblogi valitaan raadin toimesta, Lukijoiden suosikkisisustusblogin taas valitsee suuri yleisö. Esiraati on tehnyt alustavan karsinnan ja valinnut mukana olevat blogit. Nyt pääset siis äänestämään blogiani lukijoiden suosikkisisustusblogiksi!!

Klikkaa tästä kilpailuun, valitse suosikkisi eli tietysti Esmeralda’s Blog 😉 ! Mikäli jätät yhteystietosi, olet mukana arvonnassa Gloria -lehden vuosikertojen arvonnassa. Nyt kaikki klikkaamaan!! Olen enemmän kuin innoissani tästä jutusta. Voittajat selviää lokakuussa kun ne julkaistaan Gloria Blog Awards 2012 -gaalassa perjantaina 26.10.2012.

Kommentit
  1. 7

    Paula L sanoo

    Hei, sama täällä, kävin heti äänestämässä! Luen blogiasi viikoittain ja inspiroivat kuvat piristävät lukijaa ja DIY jutut tervetulleita sekä odotettuja 🙂

    Olen varma, että hienosti pärjäät kisassa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *