Farkkuasussa

farkkupaidassa

Nyt on kuulkaas ollut farkkua yllä niin, ettei moista ole vuosikymmeneen nähty! Muutamat mustat farkut minulla on vuosien varrella ollut aiemminkin, mutta sinistä farkkua en edes muista milloin ennen tätä kesää. Aikani katselin minua miellyttävää farkkupaitista, kunnes löysin sopivan H&M:ltä. Riittävän ohut ja muotoiltu malli, plussana joustava kangas. Ja poiminpa mukaani alesta vähän vastaavan harmaanakin, se tosin tuntui liian ankealle tähän vuoden aikaan, mutta luultavasti sopii hienosti lokakuussa naamioimaan minut kaikkeen ulkona olevaan harmauteen! Valkoiset tennarit on farkkupaidan kanssa oiva pari ja niiden käytöstä pitää ottaa nyt ilo irti, kun vielä on pääasiassa kuivaa!

Valopallot on roikkunut olohuoneessa koko valoisan kauden läpi koristeena, mutta nyt voisi olla aika jo valojen sytyttämiselle. Alimmat pallot on saanut vähän kyytiä Oliverilta, mutta eiköhän ne oikaista pyöreäksi vielä. Vaihdoin hajonneen minihehkulamppusarjan tilalle viime vuonna valkoista valoa antavan led-valosarjan palloihin.

farkkupaita

farkkupaitis

Viikon ehkä mukavin päivä on täällä ja muutaman työjutun sekä jonkin sortin kodin siistimisen kautta voisi ryhtyä viettämään rentoa viikonloppua. Ja suuntaan salille testaamaan uusia salihanskojani, löysin nimittäin viimein sopivan kokoiset, tuntuiset ja väriset hanskat! //Mahtavaa viikonloppua, ystävät!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kiva farkkupaita!

  Ostin viime syksynä itsekin farkkupaidan. Varmuuden vuoksi alesta, en ollut varma tuleeko minusta ja farkkupaidasta kavereita, sellaista kun en ole omistanut sitten teinivuosien. Ei se ihan jokapäiväiseen käyttöön ole päässyt, mutta kuitenkin lunastanut hintansa jo hyvin.

  • 1.1

   sanoo

   Tää on kyllä kiva, minäkin koitin alesta etsiskellä, mutti tärpännyt! 🙂 Minulla ei ole tainnut olla farkkupaitaa edes teininä. Edellinen farkkutakkinikin taitaa olla jostain peruskouluajoilta. 😀 Farkkupaita tuntuu minun päällä viihtyvän vähän turhankin hyvin, mutta saapa nähdä onko pitempiaikainen ihastus! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *