Kellarikylpylän tekstiilit & Arvonnan voittaja

Kaupallinen yhteistyö / Familon

Lupailin teille jo viime viikolla, että esittelen vielä Familon Home kylpytekstiilejä. Samalla kertaa kun laitoimme uusiksi makuuhuoneen tekstiilejä, valitsin muutaman uuden tuotteen meidän kellarikylpyläänkin yhteistyössä Familonin kanssa. Kylpyhuoneesta ei olekaan tainnut olla asiaa blogissa sen jälkeen kun esittelin kylpyhuone- ja saunaremontin lopputuloksen ja siihen on ihan hyvä syykin. Kellarissa sijaitseva kylpyhuone ei ole mikään helpon kuvattava, ainakaan talven pimeinä päivinä. Nyt kuitenkin valoa alkaa riittää jopa kellarissa! Sijoittelin Familonin kylpytekstiilit kylpyhuoneeseen ja ihastelin, miten kauniisti ne sopii tänne yksinkertaiseen hiukan rosoiseen tilaan.

Familon Home KylpytakkiSamalla tavalla kuin vuodetekstiilit vaikuttaa makuuhuoneen viihtyisyyteen, on toimivilla ja kauniilla kylpytekstiileillä iso merkitys kylpyhuoneen viihtyisyyteen. Kuinka mukava on saunailtana ottaa pyyhekorista esille kylpyhuoneseen kauniisti sopivat pyyhkeet ja nauttia pehmeän puuvillan tunnusta!

Familonin tuotteista aivan erityisesti Ultra Kylpypyyhe Hamam on kotonaan meidän kellarikylpylässä. Meillä on reissutuliaisina saatu ”aito” hamam -pyyhe saunalla laudeliinana ja nyt pääsemme käyttämään Hamam -pyyhkeitä ihan pyyhekäytössäkin. 90×180 senttinen pyyhe on niin ihanan reilun kokoinen, että siihen on ilo kääriytyä saunan jälkeen. Perinteisistä Hamam-pyyhkeistä poiketen näissä pyyhkeissä on alapuolella froteepinta, joten Familonin Hamam on alkuperäistä versiota paljon imukykyisempi. Silti pyyhe on ohut ja kuivuu nopeasti. Täydellinen kesäpyyhe sanoisin! Pyyhettä löytyy myös toisessa värissä, jos valkoinen arveluttaa. Hamam -pyyhe kuten muutkin kylpytekstiilit valmistetaan 100% micro-puuvillasta.

Familon kylpypyyheVohvelikankainen Princess kylpytakki on siitä ihana, että se on kevyt ja mukava päällä, toisin kuin useimmat froteiset kylpytakit, jotka alun pehmoisuuden jälkeen tuntuvat pelkästään valtavilta ja kankeilta. Alunperin tuon kylpytakin piti tulla minun käyttööni, mutta yhä useammin se on mieheni päälle päätynyt, joten täytyy laittaa tilaukseen itselle samanlainen. Samaista vohvelikangasta löytyy myös pyyhkeistä. Harmaat käsipyyhkeet on Familon Princess -sarjaa. Käsipyyhkeiden lisäksi samaa pyyhettä löytyy kylpypyyheenä. Käsipyyhkeet pääsivät käyttöön yläkertaan.

Familon kylpyhuone pyyhkeetJa kuinkas kävi arvonnan kanssa!? Vaikuttaa siltä, että suurin osa teistä lukijoistani himoitsee harmaita tai valkoisia Princess Pellavalakanoita. Niitä suosittelen kyllä aivan vilpittömästi, sillä niin mukavat ja pehmeät ne ovat! Myös voittaja oli pellavalakanoita vailla ja nyt 100 euron lahjakortin voimin ne onkin kiva hankkia. Voittaja on Elisabeth kommentillaan:

Suosikkini on ehdottomasti ”Familon Princess -tuplapussilakanasetti pellava”:https://www.familon.fi/fi/tuote/familon-princess-tuplapussilakanasetti-pellava-312/. Odotamme tällä hetkellä perhelisäystä, ja sen takia tulevien vanhempien makuuhuone on jäänyt vähemmälle huomiolle. Mutta uskon, että kohta hyvä uni on täyttä kultaa!

Onnea Elisabethille sekä voitosta että tulevasta perheenlisäyksestä! Kohta hyvät yöunet on entistä suuremmassa arvossa. Ja kiitos kaikille osallistumisesta!

Follow my blog with Bloglovin

Kommentit
 1. 2

  Marja sanoo

  Tyylikäs kylpyhuone! Mistä tuo seinänaulakko on hankittu? Juuri tuollainen sopisi meillekin 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Heippa Marja,
   Kiitos! Kiva, että tykkäät kylpyhuoneesta. 🙂
   Olen tehnyt naulakon Ikean hyllykannattimista, liimapuulevystä, harjanvarresta ja S-koukuista. Varsi on lyhennetty oikeaan mittaan ja se on vain pujotettu kannattimien aukkoihin. Kokonaisuuden käsittelin mustaksi Tikkurilan Petsivahalla. Alunperin tein naulakon lastenhuoneeseen, mutta täällä kylpyhuoneessahan sen oikea paikka selvästi on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *