Lakanarakkautta & Lahjakorttiarvonta

Kaupallinen yhtestyö / Familon

Makuuhuoneen tekstiilit, erityisesti lakanat on sellainen juttu, joka vaikuttaa ainakin omaan elämään todella paljon. Kun illalla saa pujahtaa mukavan tuntuisiin lakanoiden ja aamulla herätä kauniita tekstiilejä katsellen, on edellytykset paremmille yöunille ja mukaville aamuille kunnossa. Me nukuimme pellavalakanoissa parisen vuotta, mutta kun vaihdoimme peiton joku aika sitten tuplatäkkiin, jäi pellavalakanoiden käyttö, sillä uusia lakanoita ei tullut ostettua, vaikka kaipasinkin jatkuvasti pellavalakanoiden tuntua sänkyyn.

Family Home Pellavalakanat

Familon Home Pellavalakanat

Nyt pääsin laittamaan meidän makuuhuoneen tekstiilejä uusiksi yhteistyössä Familonin kanssa. Familon on tuonut markkinoille tänä vuonna Familon Home kodintekstiilisarjan. Tekstiilit jakautuu kahteen tuotesarjaan, jotka ovat Ultra ja Princess. Vaikka tuotesarjoja on kaksi, kaikki tuotteet on suunniteltu keskenään yhteensopiviksi värien, materiaalien ja kuosien puolesta. Valitsin meidän sänkyyn uudet pellavalakanat, joilla on nyt joku tovi jo ehditty nukkua. Familon Homen Princess Pellavalakanat on laadukasta ja tiivistä kivipestyä pellavaa. Princess -sarjan tuotteet on hiukan pehmeämmän tyylisiä lakanoiden solmimisnauhoineen ja hempeine värineen. Ovatpa ne aavistuksen romanttisiakin, mutta sopivat hienosti yksinkertaisempaankin kotiin.

Familon PellavalakanaNäiden lakanoiden pellava on tunnultaan hyvin erilaista, mihin olen pellavalakanoiden kanssa tottunut. Mukana on pellavan paras puoli, eli ruttuisuus ja sellainen raskas tunne lakanoiden alla makoillessa, mutta nämä pellavalakanat ovat muita kokeilemiani selkeästi ohuemmat, vähemmän jäykät ja kauniisti laskeutuvat. Isokin tuplapussilakana mukautuu hyvin peiton muotoon. Valitsemani harmaa väri on ihana. Sävy on juuri oikeanlainen tarpeeksi syvä harmaa ja se sopii erityisen hyvin vaaleanharmaan ja tuon tummansinisen kanssa. Tummansiniset tyynyt värjäsin talvella, ne on täysin erilaista pellavaa kuin Familonin pellava, mutta kivasti materiaalit sopivat toisiinsa.

Familon PäiväpeiteMeillä on useamman vuoden ajan ollut päiväpeitekäytössä untuvatäytteinen tuplatäkki, joka onkin ollut oikein kaunis ja kiva päiväpeite. Vaikka tuplatäkki riittää juuri ja juuri peittämään sängyn, ajattelin että vaihteeksi olisi kiva pelata vähän suuremman päiväpeitteen kanssa, joka on kuitenkin tyyliltään kovin samanlainen kuin tikattu tuplatäkki on. Valitsin Familon Homen valikoimista meille päiväpeitteen, jota voi käyttää molemmin päin peitteenä. Ultra -päiväpeitteen toinen puoli on vaaleanharmaa, toinen puoli valkoinen. Tuo harmaa puoli on kauniin lämpimän sävyinen ja se sopiikin kauniisti makkarin pellavaverhoihin, jotka aiemmin oli hiukan yksinäiset muiden viileiden sävyjen kanssa. Erilaisten harmaan sävyjen sekoittelemista ei kannata lainkaan pelätä, mutta on hyvä katsoa, ettei mikään sävy yksikseen erotu kokonaisuudesta. Ultra -sarjan tuotteet on hiukan graafisempia ja yksinkertaisempia kuin Princess -tuotteet. Kuvioissa on raitaa ja ruutua, väritkin on hiukan selkeämpiä.

Familon HomeTämä simppeli arki-ilme on nopea joka-aamuinen petaus, johon ei minuuttia kauempaa mene. Raidalliset Ultra -koristetyynyt on ihanan raikkaat ja toimii hyvinä päikkärityynyinä! Tätä monimutkaisempaa petausta ei arkisin kannata edes suunnitella. Viikonloppuisin on kiva välillä kasata sängylle reilummin tyynyjä, taitella peitot kauniisti ja petaukseen nojaillen pötkötellä vaikka kirjan kanssa.

Familon HomeFamilon HomeKoska Familonin uutuustuotteet on mielestäni tosi ihania, olen iloinen siitä, että voin antaa yhdelle teistä mahdollisuuden valita kotiin omat suosikit Familon Home tuotteista.

Osallistu 100 euron arvoiseen Familon .fi verkkokaupan lahjakortin arvontaan!

Osallistuaksesi lahjakortin arvontaan, vieraile Familonin verkkokaupassa, valitse sieltä suosikkituotteesi ja palaa kertomaan, se kommenttikentässä. Jätä viestin lisäksi nimesi tai nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi niille varattuihin kenttiin. Sähköpostiosoitteet näkyvät vain minulle. Lahjakortin arvo lasketaan tuotteiden normaalihinnasta. Lakanoiden ja muiden sänkytekstiilien lisäksi kannattaa tsekata myös kylpytekstiilit; sieltä löytyy nimittäin aikamoisia helmiä! Kirjoittelen teille erikseen vielä kylppäritekstiileistä myöhemmin. Familonin nettisivuilta löytyy myös mielenkiintoista luettavaa hyvinvoinnista ja nukkumisesta Friends on Familon -osiosta.

Rauhallinen aamiainenArvontaan voi osallistua lauantaihin 2.4. saakka ja voittaja ilmoitetaan sen jälkeen blogissa. //Onnea arvontaan!!

Postaus toteutettu yhteistyössä Familonin kanssa.

Kommentit
 1. 1

  Jessika sanoo

  suosikki on family princess harmaa pellava pussilakanasetti. Mä en ole koskaan nukkunut pellavassa

 2. 2

  Eeviregina sanoo

  Kyllä ne kauneimmat ovat juuri nuo harmaat pellavalakanat! Meillä on pellavan väriset lakanat käytössä ja ihanat ovat. Mukana arvonnassa. Eeviregina.

 3. 3

  Jaya sanoo

  Valkoiset princess pellava lakanat! Ehdottomasti. Olen näistä haaveillut jo pitkään. Oletko muuten kokeillut noita Ikean pellavalakanoita?

 4. 4

  N sanoo

  Family princess harmaat pellavalakanat ja harmaat ornamenttilakanat ovat suosikkejani. Kiinnostaa, ovatko pellavaiset pehmeän tuntoiset iholle?

 5. 7

  Sini sanoo

  Kyllä minäkin kallistun pellavalakanoihin! Harmaa ja valkoinen ovat suosikkivärini ?

 6. 11

  sanoo

  Minä tilaisin tuollaiset Familon Ultra-pussilakanat (raita) harmaa/valkoinen, ihanat.
  Mukana arvonnassa!

 7. 12

  Mini sanoo

  Rakastan pellavalakanoita. Meiltä löytyykin jo harmaat, joten valkoiset ehkä valitsisin seuraavaksi.

 8. 13

  Päivi sanoo

  Ihanat kyllä nuo harmaat pellavalakanat. Parivuoteen pussilakana olisikin ostolistallani

 9. 14

  sanoo

  Familon ultra tikattu päiväpeite vierassänkyyn. Kaksipuoleinen niin saisi kivaa vaihtelua harmaan ja valkoisen välillä.

 10. 19

  Anna-Liisa sanoo

  Valkoinen pellava pussilakanasetti ja muotoonommeltu aluslakana. Siinäpä minun suosikit.

 11. 20

  sanoo

  Meillä ei ole vielä pellavalakanoita, vaikka olen haaveillut niistä pitkään. Joten suosikkini olisikin Princess-lakanat. Toisaalta myös hamam-pyyhkeet kiinnostaisi. Niistä on hyvää kokemusta keittiössä ja tekisi mieli hankkia sellaiset kylpyhuoneeseenkin.

 12. 21

  Saanko sanoo

  Valkoiset pellavalakanat olisi kivat kesäksi!
  Ja nuo hamam-pyyhkeet näyttää myös ihanille!
  Nyt arpaonnea toivomaan!

 13. 23

  Anu sanoo

  Keltaiset magnolia pussilakanat ja siihen tummanharmaa lakana alle niin avot! Kevättä rinnassa taitaa olla 🙂

 14. 28

  Amelie sanoo

  Pellava-pussilakanat ovat suosikkini. Teinit ovat omineet ne itselleen, joten nyt tarvitsen uudet.

 15. 29

  Jennyli sanoo

  Vaikka noita sivuja kuinka tutkin, niin silti valitsisin juurikin esittelemäsi Princess pellavapussilakanat ja tyynyliinat! En ole ikinä omistanut pellavalakanoita, mutta haaveillut kyllä juurikin tuollaisista…

 16. 30

  Mallukka sanoo

  Minusta nuo familon princess-froteepyyhkeet näyttää niin kauniilta!Roosan värisenä parhaat…

 17. 34

  Henu sanoo

  Pellavalakanat valitsisin, tummanharmaat! En ole aiemmin nukkunut pellavissa, mutta siitä asti kun nämä tulivat markkinoille, niin haaveillut. Ovat vain aika arvokkaita….

 18. 35

  Titta sanoo

  Harmaat pellavalakanat näyttävät kivoille. Valkoiset Annon pellavat meiltä jo löytyykin. Ihan mun lempparit 🙂

 19. 37

  sanoo

  Olenkin jo aiemmin hehkutellut omassa blogissani Familon Ultran Hamam-pyyhkeitä, ne ovat ehdottomat suosikit! Lahjakortilla saisi niitä muutaman lisää ja sitten jotain kivaa <3

 20. 38

  salli sanoo

  Valitsisin jaden väriset kylpypyyhkeet. Niille on aina käyttöä. Mukaan arvontaan.

 21. 39

  Eeva Sariola sanoo

  Joko pellavalakanat tai hamam pyyhkeet,jos voitto tulisi niin valinta olisi vaikea…

 22. 41

  sanoo

  Nyt voin sanoa suosikikseni juuri nuo teillä olevat Familon Home Princess pellavalakanat tumman harmaana. Meiltä löytyykin muutamalta merkiltä pellavalakanat ja tykkään niistä valtavasti. Meillä ei muuta juurikaan enää käytetä.

 23. 42

  Merja sanoo

  Suosikkini on ehdottomasti tuo kaksi-puoleinen päiväpeitto,isommassa koossa!

 24. 43

  Hannah sanoo

  Pellavalakanat tuplapeittoon olisi ihanat! Valinnanvaikeus tulisi harmaan ja valkoisen välillä ?

 25. 44

  Talvikki sanoo

  Ehdoton suosikkini kivipesty tummanharmaa pellava. Sopisi hienosti uuteen tulevaan makuuhuoneeseemme.

 26. 49

  Inka sanoo

  Harmaa Familon Princess pellavapussilakanasetti houkuttelisi eniten tällä hetkellä.

 27. 55

  arja sanoo

  valkoiset Family princess pellava lakanat ovat minun suosikit! Ja tietysti tuplana.!

 28. 58

  Marita sanoo

  Ostoslistalla olis uusi tuplapussilakana… Uskaltaisko kokeilla pellavaisia….? Pelkään aina, että ovat kuitenkin karheat ja tähän mennessä ovat jääneet kauppaan 😀
  Vois vaikka revitellä ja ottaa tuollaiset harmaat eikä valkoisia 😉

 29. 72

  Säde sanoo

  Heippa! Tykkäsin kovasti ruututuplapussilakanoista ja harmaat tai valkoiset pellavalakanat olisi kyllä se valinta jos onni suosisi 🙂

 30. 77

  sanoo

  Tuollaisesta tummanharmaasta pellavapussilakanasta haaveilen (tuplaleveänä). Oi arpaonni, suosi minua! 😉

 31. 82

  sanoo

  Tosi ihania petauksia. Pellavalakanat kyllä toimivat ilman päiväpeitettäkin, jos ei päivällä sängyssä oleile. Ja kaunis on tuo päiväpeitekin, erityisesti mieleeni noin tpäästä taitettuna, jolloin kummankin puolen väritys tulee esiin.
  Suosikkini on ehdottomasti familon princess -pussilakanasetit pellavaisena. Roosa, valkoinen ja harmaa kaikki toimisivat minulla, mutta tällä hetkellä valitsisin harmaat. :)l

 32. 83

  Maria M sanoo

  Suosikkini olisi pellavainen pussilakanasetti. Kaikki värit kyllä kelpaa.

 33. 90

  janes sanoo

  Vanhemmille valkoiset pussilakanat pellavaa, lapsille karhunen pussilakanat<3

 34. 91

  TiinaH sanoo

  Vohvelipyyhkeet vaikutti aika mielenkiintoisilta mutta jos ilman hintalapun miettimistä saisi valita niin kyllä ne harmaat pellavalakanat meillekin kotiutuisivat!

 35. 96

  Heidi sanoo

  Kiva arvonta! Vaikean valinnan jälkeen (oli paljon kaikkeaa kaunista) päädyin ultra-päiväpeittoon! Sopisi täydellisesti juuri uudistettuun makuuhuoneeseemme?

 36. 97

  SatuK84 sanoo

  Ihana arvonta! Suosikkini valikoimasta on tummanharmaat pellavalakanat! En ole vielä ostanut pellavalakanoita, mutta ostoslistalla ne kiikkuvat 🙂

 37. 98

  Maarit sanoo

  Ihastuin pellavaisiin pussilakanoihin tämän postauksen innoittamana. Meille muuttaisi harmaat tai roosat.

 38. 100

  Nonnuska sanoo

  Familon Princess pussilakanat ja tyynyliinat ovat suosikkini sekä valkoisina että tummanharmaina! 🙂 Niin ajattoman kauniit!

 39. 101

  Katariina sanoo

  Oivoi vaikea valinta, on niin paljon kaikkea kivaa. Pellava pussilakanoista olen haaveillut pitkään. Valkoiset toisi ihanan levon ja loma fiiliksen, aivan kuin olisi hotellissa yötä. Harmaa olisi toinen suosikki väri. Vielä en ole raskinut ostaa. Selvästikin monella muullakin on samat haaveet 🙂 Aurinkoista kevättä!

 40. 106

  Saana Lapinkangas sanoo

  Suosikkituotteeni olisi Princess-päiväpeite tummanharmaalla värillä, ja sellaiselle olisikin tarvetta.

 41. 107

  Mirella sanoo

  Ihana arvonta ja upeat Familonin tuotteet. Ehdottomasti mukana arvonnassa.
  Omat lempparit ovat tietenkin pellavapussarisetit, kaikki värit käy ja kylpyhuoneeseen ottaisin myös mielelläni uudet Hamam pyyhkeet valkoisena ja sinisenä. =D

 42. 108

  Jessy sanoo

  Princess tummanharmaata pellavaa!!
  Vaikka onkin tylsän blogimaailmamainen valinta, niin houkuttaisi.
  En ole koskaan nukkunut pellavalakanoissa, mutta jotenkin uskon niiden ihanuuteen 🙂

 43. 109

  Misty sanoo

  Valitsen nuo superkauniit juuri sopivan tummanharmaat Princess-pellavalakanat, joista olen haaveillut jo.

 44. 110

  Marjuska sanoo

  Familon Princess -kylpytakkiin olisi ihana kietoutua saunan jälkeen ja kylpytakki olisi myös hieno lahjaidea vaikka omalle äidille äitienpäiväksi 🙂

 45. 113

  HeidiS sanoo

  Upea harmaa on suosikkini pellavassa kuin päiväpeitossakin vaikka kevät jo valoa pullollaan, HeidiS

 46. 114

  Pia sanoo

  Olen jo pitkään kuolannut familonin hamam-pyyhkeitä niiden keveyden ja kauneuden vuoksi. Vastaus kallistuu siis luonnollisesti noihin familonin ultra hamam-pyyhkeisiin tummansinisen värissä 🙂

 47. 118

  Maria sanoo

  Ihana blogi ja kiva arvonta! Valkoiset pellavalakanat olis niin ihanat! Mukana arvonnassa 😉

 48. 120

  Henuk sanoo

  Pellavalakanoita olisi kiva päästä kokeilemaan, joten Family princess harmaat pellavalakanat ovat suosikkini.

 49. 124

  Eija sanoo

  Kyllä minusta nuo Familon Princess pellavalakanat olivat
  ihanan ylellisen näköisiä ja mielelläni niitä kokeilisin.

 50. 125

  Heli sanoo

  Muotoon ommeltu aluslakana helpottaisi varmaan petaamista, mutta kyllä voiton vie harmaa tuplalakanat pellavasta!

 51. 133

  Suski sanoo

  Kyllä se on nuo pellavalakanat; kivoja tuplaleveitä on niin vaikea löytää. Myös struktuuri-päiväpeitto, vohvelikylpytakit ja hamam-pyyhkeet houkuttelivat

 52. 135

  merja hämäläinen sanoo

  Suosikki on kyllä nuo Princess- pellavalakanat harmaana. Pellava vaan on niin ihana petivaatteissa. Toisena suosikkina noi Hamam- kylpypyyhkeet, ne on aivan loistavia.

 53. 136

  Mari sanoo

  aiai, nuo tummanharmaat tuplapellavalakanat..niin ihanat.Nyt on jo pitkään nukuttu valkoisissa pellavissa..
  MariS

 54. 138

  sanoo

  Tottahan pellavaiset Princess lakanat kiinnostavat kovastikin, kun en vielä omista pellavalakanoita. Myös Haman-pyyhkeet vois olla kivat mökille…

 55. 139

  Elisa sanoo

  Kyllä nuo sinun kuvat vakuuttivat minut ja suosikki onkin Family Princess pellavalakanat harmaana. Mukana arvonnassa!

 56. 140

  Maria sanoo

  Familon Ultra -päiväpeite tikattu on minun valinta ja löytyy tarpeeksi iso koko 180 cm leveään sänkyyn 🙂

 57. 141

  Jemina sanoo

  Lempparini oli FAMILON PRINCESS -PÄIVÄPEITE STRUKTUURI valkoisena. Olen jo pitkään etsinyt edullista valkoista päiväpeittoa 🙂

 58. 142

  Lea sanoo

  Pellavalakanoissa en ole ikinä nukkunut, mutta suositteluidesi jälkeen kyllä haaveissa! Ikirakkautta kuitenkin on Princess-tuplapeitto sekä muotoonommellut aluslakanat (Familon ultra)! Meille ei tulee enää tavallisia aluslakanoita irtoilemaan joka puolelta petiä 🙂

 59. 149

  ninnu sanoo

  Minäkin haluaisin ehdottomasti kokeilla pellavalakanoita!! Ja valitsisin joko vaaleanpunaiset tai harMaat!

 60. 153

  Tupu sanoo

  Ottaisin hennon roosat (jos todella ovat kalpeat sävyltään) tai valkoiset pellavapussilakanat, ihanat ovat!

 61. 155

  Teija sanoo

  Minulla ei ole vielä kokemusta pellavalakanoista, joten joko päätyisin niihin harmaisiin.. mutta myös turkoosit pyyhkeet näyttivät tosi houkuttelevilta:)

 62. 156

  Elise H. sanoo

  Niin ihana arvonta! Suosikikseni valikoitui tuo samainen kaksipuolinen päiväpeite 🙂

 63. 157

  Maisa sanoo

  Oi, mikä arvonta ja mitkä lakanat! <3
  Family princess harmaa pellava pussilakanasetti ovat suosikkini!

 64. 158

  Sanna sanoo

  Kyllä löytyisi paljon ihania tuotteita, mutta minunkin päätöseni olisi kuitenkin harmaat pellavalakanat monen muun tavoin 🙂

 65. 163

  suvi sanoo

  Suosikkini on harmaa Ornamentti-pussilakana. Toivottavasti onni potkaisisi arvonnassa! 🙂

 66. 167

  lilliputti sanoo

  Hei, pyyhkeitä saisi meillä päivittää, eli froteepyyhkeet valitsisin.?

 67. 171

  Halejo sanoo

  Pellavalakanoita olisi kyllä mukava testata, kun en ole koskaan päässyt kokeilemaan. Harmaana mahtaisin ottaa, jos onni suosisi. 🙂

 68. 172

  Juhtimus sanoo

  Familon Ultra -päiväpeite sopisi hyvin meille, joten sen luultavasti valitsisin

 69. 174

  sanoo

  Kyllä nuo pellavalakanat ovat niin ihanat, että valitsen ne suosikeikseni! 🙂 Uudet lakanat olisivatkin hankintalistalla, joten toivottavasti arpaonni suosii!

 70. 176

  Karkku sanoo

  Harmaat pellavalakanat, Ruutu-pussilakanasetti ja hamam-kylpypyyhe ovat suosikkejani.

 71. 178

  Helmiina sanoo

  minua viehättää Ultra-pussilakanat raidalliset harmaa/valkoinen..
  ihanat, mutta niin paljon muitakin upeita

 72. 179

  Pimassou sanoo

  Princess päiväpeite struktuuri, värinä tummanharmaa. 🙂 Ja hamam-pyyhkeet houkuttelevat myös!

  • 180.1

   Sumi sanoo

   Oho! Olinkin jo osallistunut tähän ja valinnut silloin vielä toisen pussilakanasetin. Niin se mieli muuttuu =D Tämän tuplaosallistumisen voi poistaa.

 73. 181

  Pia sanoo

  Tummanharmaat pellavalakanat <3 ja erityisen ilahtunut olin siitä, että tyynyliinoja saa 60×80 kokoisenakin 🙂

 74. 183

  Pauliina sanoo

  Harmaat pellavalakanat on suosikki mulla, helppo yhdistää kirkkaisiin väreihin. 🙂

 75. 184

  Lotta sanoo

  En osannut suosikkia nimetä, mutta varmaankin valitsisin pellavalakanat, yllätys yllätys, tai sitten käsipyyhkeitä.

 76. 187

  Essi sanoo

  Valkoiset pellavalakanat täydentäisivät nukkumiskokemuksen upouudessa sängyssämme. Mielettömän kauniita tuotteita jokaikinen! ?

 77. 190

  Johanna sanoo

  Pellavalakanat ovat pitkään olleet haaveena, joskos nyt onni suosisi 😉

 78. 191

  Maikku sanoo

  Vaikea valinta, kun nuo harmaat pellavapussilakanat ovat aivan ihanat ja samoin Familon princess pyyhkeet, niin vohveliset kuin froteisetkin, tuona tumman harmaana värinä. Meillä kun olisi niin pyyhkeet kuin pussilakanatkin kaikki uusissa. Toivottavasti tärppäisi :).

 79. 194

  Kastanja sanoo

  Ihanat harmaat pellavalakanat!
  En ole koskaan kokeillut pellavaa lakanoissa… nyt ehkä tekisi mieli.

 80. 196

  Marika sanoo

  Valkoiset pellavalakanat! Minäkään en ole koskaan nukkunut pellavalakanoissa, joten olisi ihana sellaiset saada kun ilmeisesti ihanat ovat. Ja valkoiset, koska kevät.

 81. 197

  Hillamaaria sanoo

  FAMILON ULTRA – MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA

  Olispa mukava voittaa uusi lakana.

 82. 199

  Katri sanoo

  Voi, valinnan vaikeus! Päädyn kuitenkin valkoisiin pellavapussilakanoihin.

 83. 200

  Heli sanoo

  Harmaat pellavalakanat olis niin ihanat! Just vihjasin miehelle, että voisin toivoa äitienpäivälahjaksi pellavalakanat ?

 84. 202

  Jaja sanoo

  Harmaatpellavalakanat ovat haaveissa, toisaalta myös päiväpeitto kaipaisi päivitystä 🙂

 85. 204

  Sarianna sanoo

  Kaikki Princess sarjan tuotteet on kivoja, jos sieltä pitäisi juuri nyt valita suosikki se olisi tummanharmaa päiväpeite joka käy sekä päiväpeitoksi että torkkupeitoksi pellavalakanoiden sekaan.

 86. 207

  Emmmmi sanoo

  Kyllä minäkin haluaisin nuo Princessin harmaat pellavalakanat ehdottomasti 🙂

 87. 209

  finney_ann sanoo

  Harmaa princess pellava tupla pussilakanasetti lemppari tuote näistä. Ihana arvonta. <3

 88. 210

  jaana sanoo

  Familon Ultra päiväpeite tulisi tarpeeseen. Ihme juttu, mutta en ole koskaan omistanut pellavaisia lakanoita.. Johtuu varmaan siitä, etten ole tarvinnut uusia lakanoita, entiset ovat säilyneet hyviä. Ovat myös mieluisia pitää.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *