Etupihalla

Etupihan pikkuterassillehan sitä Myrliljaa tuli. Nämä tyynyt oli niin edulliset, että voi huoletta jättää sään armoille, ei tarvitse pahemmin suojella. Sain viimein öljyttyä penkin uusiksi, on taas kunnon musta! Nyt taitaa olla kaikki kesäkukat etupihalle hankittuna kun istutin tänään nuo hopeaputoukset, tai no yksi pikkuinen juttu on vielä mielessä. 😉 Hopeaputous on sitten ihana!! Täällä puolella pihaa on tänäkin vuonna vain valkoista ja vihreää. Takapihalla herkutellaan sitten vähän väreilläkin!

 

Ihanaa, kun on jo luonnonkukkia poimittavaksi. Oven pieleen en laittanutkaan kesäkukkia vaan jätin tilaa luonnonkukkaämpärille. Ikkunalla on viimevuotiseen tapaan valkoiset ahkeraliisat. Ne viihtyy varjossa hyvin ja kukkii runsaasti koko kesän. Hortensiat on säilynyt hyvin äitienpäivästä saakka. Kiva kun tulikin vähän kesäisempiä päiviä synkän viikonlopun jälkeen, vaikka lupasi koko viikoksi sateista. Onpahan tullut viihdyttyä pihalla, siellä kun tekemistä riittää!

Edellisestä blogiarvonnasta on kulunut jo aivan liian kauan, joten taitaa olla aika korjata tilanne! Siitä lähipäivinä lisää.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Todella kaunista! Tykkään tuosta rouheasta rappusten pinnasta myös erityisen paljon. Meillä tuo piilotettu laudotuksen alle, mutta ei olisi yhtään hullumpi noinkaan!

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos Rilla! Minäkin tykkään juuri tuosta rouheudesta. Jos minusta on kiinni, niitä ei kovin äkkiä aleta peittämään tai kunnostamaan! 😀

 2. 2

  sanoo

  Ai hopeaputousko se olikin, muistin että hopeaköynnös.. tuo on tämän kesän ihanin, piti pistää omalla partsillakin, joka purkkiin, ihana!

 3. 3

  sanoo

  Meilläkin on samanlaiset rouheat portaat, mutta meillä on tarkoituksena ne peittää. On ne vähän vinossakin 😉 Kauniita noi tyynyt, sopisi täälläkin mustavalkoiselle terassille tosi hyvin. Kaunista on kyllä teitin etupihalla!

  • 3.1

   sanoo

   Ei ne ole suorat nämäkään. 😀 Paljaaltaan ovat olleet sieltä 60-luvulta asti, liekö sen kauden tyyliin jätetty esille!?

 4. 4

  sanoo

  Tosi kivalta näyttää, tuo penkki on aivan ihana! Ja hopeaputous on niin kaunis, mahtuisikohan meillekin johonkin purkkiin…? 🙂

 5. 5

  sanoo

  Ihania kuvia 🙂 Mä haksahdin taas verenpisaroihin, vaikka viime vuonna manasinkin, kun niitä kukkia putoili kokoajan. On se vaan niin kaunis. Mä sain kanssa pitkästä aikaa arvonnan käyntiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *