Esmeralda ja Instagram

Nyt kaipaan teidän apuanne!! Ensimmäisen android -laitteen hankkiessani kesällä loin itselleni heti Instagram -tilin, mutta yhden kuvan lisäämisen jälkeen koko touhu aivan unohtui. Tässä pari päivää sitten meidän 10-vuotiaan innoittamana kokeilin touhua uudelleen. Olin kuvitellut, että instagramin idea on, että sinne voi laittaa puhelimella tai tabletilla otettuja räpsyjä, mutta siellä näyttikin olevan kaikilla hienoja järkkärillä otettuja käsiteltyjä kuvia. Niitä kai pitää jotenkin siirrellä paikasta toiseen, jotta ne saa ladattua instagramiin. Mulla on tietokone ja tablet kytketty dropboxiin, sillä kai voisin siirtää noita parempilaatuisia kuvia tabletille. Instagramia käytän, tai siis opettelen käyttämään ainoastaan tabletilla sillä puhelinparkaani, aikaansa eläneeseen Lumiaan ei kai moisia hienouksia saa. 😉

Instagram vinkkejä

Oikeastaan ihan kiva olla näin pihalla jostain sosiaalisen median osa-alueesta välillä. Mutta neuvokaahan mua nyt vähän jotta pääsen messiin, kiitos! Parhaita vinkkejä, tapoja ja käytäntöjä!? Olisi kiva kuulla, miten ruukaatte siirtää kuvia instagramiin. Ja eikös sinne nyt kuitenkin niitä huonolaatuisia räpsyjäkin saa laittaa!? Ja tuleeko se kollaasi tuohon profiilisivuun automaattisesti kun on tarpeeksi kuvia kasassa, vai tartteeko itse tehdä jotain? Niin, ja seuraamaankin voi toki ryhtyä, jos sinne onnistuisi sisältöäkin tuottaa ja sitä kautta löydän teidät tuolta. Kuten kuvasta näkyy, mitään kuvatulvaa ei vielä ole kasassa, mutta ehkä minä tämänkin opin!

Ai niin, nimeni on essiesmeralda_ ja profiili löytyy täältä: http://instagram.com/essiesmeralda_. Seuraavaksi koitan laatia jonkin hienon Instagram -ikkunan tuohon sivupalkkiin!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Se kai se ideana on laittaa pelkästään niitä puhelinräpsyjä, mutta mulla on niin onnettoman surkea kamera luurissani, ettei laatu kelpaa suurimmalta osin edes ö-mappiin. Siispä latailen sinne surutta myös noita järkkärikuvia 🙂 Facebookiin ladatut kuvat tulevat minulla automaattisesti myös puhelimen kuvakansioon, joten sieltä on hyvä ladata instaan.

  • 1.1

   sanoo

   No niin minullakin on, aivan onneton päivänvalokamera… tabletissakin vain aavistuksen parempi. Mutta kiva, että en ideani kanssa ollut aivan hukassa. Mä latailen niin vähän kuvia faceen, ettei tuo reitti mulla toimi, mutta kyllä mä jo jotain kehittelin! 😀

 2. 2

  sanoo

  Minulla kävi vähän sama juttu Instagramin kanssa… Muuten koen olevani somen kanssa melko sinut, mutta tuo osa-alue on aikamoisen isoa kysymysmerkkiä täynnä. Jään seuraamaan mielenkiinnolla minkälaisia vinkkejä saat.

  • 2.1

   sanoo

   Minusta tämä on aika kivaa kerrankin olla pihalla! 😀 En kerrankaan hypännyt siihen ensimmäisten kelkkaan mukaan. 🙂 Mutta hyviä vinkkejä ja tapoja on jo kerrottu!

 3. 3

  Sara sanoo

  Kyllähän istagram on juuri niitä räpsyjä varten 😉 Ja Windows (lumia) puhelimiin on saatavilla instance-sovellus joka vastaa instagramia! 🙂

 4. 4

  sanoo

  Lumiaan on Instance, joka ei mielestäni ole yhtä näppärä kuin Intstagram, jota totuin Samsungilla käyttämään. Nyt onkin siis jäänyt Instan käyttö huomattavasti vähemmälle.. Ehkä kuvia voi ladata Insta-profiilissa koneelta/Dropboxista? Jään seurailemaan kommentteja ja liityin seuraajaksesi!

  • 4.1

   sanoo

   Mä en löytänyt sitä Instancea, vaikka muita instagramin korvikkeita kyllä löytyi. Kokeilen nyt niitä puhelimella, jos on tarpeen. Ehkä keskitän nyt instailut tabletin varaan…

 5. 5

  Sisko sanoo

  Heips! Huomasinkin sinut siellä 🙂 tervetuloa vaan! jonkin aikaa olen itse siellä toiminut. Otan kuvat i padilla ja lataan sinne mitä haluan jakaa. Usein niitä juttuja mistä laitan myös blogiin. Kuva kollaasi syntyy, niistä itsestään siinä järjestyksessä, mitä julkaiset. Voisin kuvitella, et jos lataat tietokoneellesi instragamin, kuvien siirto onnistuisi sitä kautta. Minulla ainakin kuvat ovat mitä ovat 🙂 jonkin verran pystyn niitä muokkaamaan ennen julkaisua.

  • 5.1

   sanoo

   Juu, ehkä tabletilla kuitenkin on näppärin käyttää! Kiva kuulla, että kollaasi tulee aivan itsekseen… vielä pitää vähän laittaa kuvia, että sellaisen saan! 😀 Tietokoneella instagramissa voi käsittääkseni vain katsella kuvia, muu on mobiililaitteita varten!

 6. 6

  sanoo

  Instagram on kyllä parasta mitä puhelimessa voi olla. FB on niin OUT 😉
  Itse kuvaan kaikki kuvani omalla iPhonella eivätkä ne kuvat näytäkään niin hyvältä isolla tietsikkanäytöllä kuin luurissa. Tarkoitus onkin minusta juuri tiirata sitä kännyn näyttöä.
  Instagramiinhan on tarkoitus nimensä mukaisesti ladata heti-juuri-nyt kuvatut kuvat, mutta sitten voi esim. hashtagilla #latergram tms. ladata myöhemminkin kuvia.
  Kaikki omat kuvathan näkyy omassa profiilissa, ainakin kännyssä. Padgram on vähän erilainen käytöltään kuin puhelin, enkä sitä juuri käytä.
  Itse olen nimmarilla ”marimea” 🙂

  • 6.1

   sanoo

   Juu, niin mäkin olen käsittänyt, että fb on nyt ihan out… 😀 Eli täytynee opetella tää insta -touhu ihan huolellisesti! 🙂 Pitääköhän mun päivittää luurikin, kun ei nuo lumian ohjelmat tunnu taipuvan menoon. 😀
   Ois kauheen kiva laittaa sinne kuvia rennolla otteella, just sillä tapahtumahetkellä, kun blogikuvat tahtoo olla aika säätöä mulla. 🙂 Mut tabletilla ainakin toistaiseksi pärjäilen…
   Kiitos vinkeistä!

 7. 7

  sanoo

  Kiva kun tulit Instagramiin, siellä jo seuraillaan : ) Melko tuore juttu se on itsellenikin, mutta pikkuhiljaa siinä matkan varrella on oppinut. Paljonhan siellä järkkärikuvia näkee, mutta toistaiseksi olen omani ottanut puhelimella. Jos joskus alan latailla instaan niitä kamerakuvia, niin sitten pitänee ottaa se ”iPhone only” -teksti pois profiilista ; ) Tuonne blogin puolelle olen tehnyt kuukausittain sellaisen koosteen osasta IG-kuvista – kovin moni blogin seuraajista kun ei vielä kuitenkaan ole instan puolella. Kännykkäkuvia olen vähän muokkaillut sellaisella sovelluksella kuin Vscocam tai sitten ihan instagramin omilla suotimilla. PS Expressin olen myös ladannut, mutta siihen en ole ehtinyt kovinkaan tutustua.

  • 7.1

   sanoo

   Kyllähän tuon näyttäisi aika äkkiä oppivan! Kiva idea tehdä kooste kuukauden instagrameista blogiin. 🙂 Olenkin niitä joillain bloggaajilla nähnyt!
   Kokeilin minäkin PS Expressiä ja ihan kohtuu kiva se oli. Jotain teksti- ja piirrossovelluksia instakuville poikani esitteli, miten voi tehdä kaikkee jännää! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *