>Eskarilaisen kirjoituspöytä

>

Eskarilainen tahtoi oman kirjoituspöydän. Kesälomareissulta raahasimme tällaisen mukaamme. Kampauspöytä 60-luvulta. Pöytä on niin hyvässä kunnossa, ettei mitään kunnostusta kaipaa. Tytär pitää väristä, joten jätimme ihan alkuperäiseen kuosiin. Pöytä oli puoli-ilmainen, kun vertaa näihin pääkaupunkiseudun hintoihin; vastaavan huonompikuntoisena olisi saanut kotiinsa 100e kalliimmalla.

 Aika kivasti käy tuon sängyn kanssa. Oikeastaan tarvitsisi kaverikseen mustan pinnatuolin. Lisää juttua tyttöjen huoneesta mm. täällä.
Kommentit
 1. 2

  Vekarus sanoo

  >Lähes identtinen tytön huvilassa olevan pöydän kanssa 🙂 Meillä maalaus on edessä, sillä mies on lapsena koristellut pöydän Mikki ja Hessu tarroilla ja niistä on ikävät jäljet ovissa, lisäksi viilu on vioittunut paikoin.Ihanaa viikkoa!

 2. 4

  Nonna sanoo

  >Aivan ihana! Mulla on haaveissa löytää eskarineidille myös vanha työpöytä tämän eskarivuoden aikana. Olisi sitten valmiina, kun siirtyy ekalle! Saas nähdä mitä löytyy ja mihin hintaan.

 3. 5

  Terhi sanoo

  >Kiva idea. Meillä makaa varastossa yksi tuollainen samanlainen "projekti". Hamstrasin sen töistä kun sain ilmaiseksi…

 4. 7

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Liina, Niin minustakin! :)Vekarus, Näitä taitaa olla aika paljon. 🙂 Nonna, Kiitos!Kiitos Terhi. Vau, ilmaiseksi! :DElämää äitinä, Kiva kun löysit tänne. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *