Kommentit
 1. 2

  Sanna-Riikka sanoo

  >Ihania! Meidänkään pihassa ei vielä kuki, joten teinkin pienen pienen ruukkupuutarhan terassille ja istuttelin krookkuksia ja narsisseja purkkeihin kevättä edistämään. Aamulla satoinkin sitten räntää, höh.

 2. 3

  Nonna sanoo

  >Ihania, meillä ihan sama juttu, että omalla pihalla ei ihan vielä kuki, mutta naapureilla näytti olevan jo ihana kukkaloista. Lilat olivat kukassa. Meinasin mennä kuvaamaan, mutta en sitten kuitenkaan.Minä laitoin vanhaan vatiin ensimmäiset orvokit!

 3. 4

  Ruusa sanoo

  >Meidänkin pihalla näkyvissä vihreää!! Mutta ei vielä kukassa.. ootellaan… malttamattomana! 🙂

 4. 5

  Esmeralda sanoo

  >Anna, kyllä vaan, ovat ihania! Kiva kun kävit. :)Sanna-Riikka, Minäkin laitoin eilen parit istutukset. Tuntuu heti paljon keväämmältä.Nonna, Oi, orvokkeja! Minäkin halun. 🙂 Ehkä sitten kun kaikki lumi on sulanut.Ruusa, Malttamattomana täälläkin! Niin kuin aina keväisin. 🙂

 5. 7

  Sara sanoo

  >Onpas teillä kevät jo pitkällä! Tosin ei täällä meilläkään päin enää paljoa lunta ole, varsinkin kun koko yön satoi vettä ja nyt aurinko paistaa ja varjossa on + 10°

 6. 8

  Merja K sanoo

  >Ah, kevät! Meillä on edelleenkin niin paljon pihassa lunta, että paljasta maata ei näy yhtään 🙁 Plääh!Luistavaa maanantaita!

 7. 12

  Hanna sanoo

  >Oi, krookuksia. Ihania! Itse en ole nähnyt vielä mitään kevään kukkia missään. Mutta pianhan sekin koittaa kun puissa on hiirenkorvat. Se on niin ihanaa aikaa.

 8. 13

  Esmeralda sanoo

  >Lovviisa, minä kyllästyin sisällä sipulikukkiin, kun kukkivat niiiin nopeasti.Sara, Kyllä täällä tätä kyytiä lumet sulaa viikossa pois. :)Merja K, Kohta se teilläkin!!selma, Eikö ole ihanaa odotella. :DHoO, Lapissa saakin varmasti vielä odotella. Taitaa täällä olla useamman viikon kevät edellä sinne verrattuna. :)pioni, Kyllä vain! :)Hanna, Niinpä! Ei taida montaa viikkoa kestää, että puutkin vihertää. Sitä odotellessa!!

 9. 14

  Katja sanoo

  >Aivan ihania ja pientä kateutta herättäviä. Meidän pihassa kun ei vielä viherrä mikään 🙁

 10. 15

  A-L sanoo

  >Ihania:) Meillä saa vielä tovin odotella noita ihanuuksia. Keväällä on muutenkin jännittävää, kun on talven aikana unohtanut, mitä kaikkea pihasta nouseekaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *