Ensimmäiset palat asuntomessuilta

asuntomessut 2015 8

Asuntomessut ovat käynnistyneet tänään Vantaan Kivistössä ja eilen messuilla vietettiin lehdistöpäivää ja olin itsekin tutustumassa messualueeseen ja kohteisiin. Tänä vuonna messuihin etukäteenvalmistautuminen oli aivan minimissään, sillä en remonttikiireiltäni ehtinyt edes vilkaista messukohteita etukäteen toisin kuin monena aiempana vuonna, jolloin olen etukäteen jo ehtinyt tsekkaamaan kiinnostavimmat talot, sisustukset ja pohjat. Ehdin kuitenkin lehdistötilaisuuden aikana käymään Dekon messuluettelon pikaisesti läpi ja merkkaamaan kiinnostavimmat kohteet, sillä aiemmista vuosista viisastuneena päätin jättää suosiolla ei niin kiinnostavat kohteet suorilta välistä.

Varsinaisesti mitään suosikkikohteita ei messuilta noussut, mutta monta kivaa taloa siellä kyllä oli. Monella tavalla taloissa oli tiettyä samankaltaisuutta ja huomasinkin sekoittavani mielessä monta taloa keskenään. Iloinen olen siitä, että messupalatseja oli vähemmän ja tavallisia ihmisen kokoisia koteja enemmän. Kasasin tähän postaukseen kuvia yleisesti sieltä täältä, ja luulen ettei aiempien vuosien tarkkojen messuraportaasien kaltaisiin postauksiin nyt ole mahdollisuutta. Tulen kuitenkin käymään vielä läpi ainakin suosikkijuttuja, sillä niitä tuli kyllä kuvattua. Jokunen suosikki vilahtaa kyllä jo näissäkin kuvissa.

asuntomessut 2015 7 asuntomessut 2015 2 asuntomessut 2015 1 asuntomessut 2015 3 asuntomessut 2015 4 asuntomessut 2015 5

asuntomessut 2015 10 asuntomessut 2015 9

Täytyy sanoa, että pieni ahdistus oman remontin suhteen kyllä iski messuilla, sillä kaikkea valmista ja viimeisteltyä (ei kyllähään joka talossa) katsellessa oman kodin keskeneräisyys ja paljaaksi purettu keittiö tuntuu varsin toivottomalle ja matka valmiiseen kotiin on kovin kaukana. Tavallaan messut kuitenkin toi myös inspiraatiota remonttiin ja monella tavalla nousi tyytyväisyys omiin valintoihin. Ihanaa, että ollaan tekemässä meidän näköistä kotia, omilla valinnoilla, jotka ei välttämättä niitä kaikkein tavallisimpia ole.

asuntomessut bloggaajat

Erityisen kivan messupäivästä teki mainio seura, nimittäin paikalla oli tällä kertaa paljon muitakin sisustusbloggaajia. Kiitos seurasta iloisille seuralaisille!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kiva katsella eri bloggaajien kuvia, kun kaikki ottavat kuitenkin erilaisistakin jutuista kuvia 🙂 Minun silmät jäi kiinni ekan kuvan pöytään, yksinkertaisen kaunis 🙂

  Tsemppiä remppaan, kyllä se valmistuu! Jos ei itsekseen, niin ahkerien remppaajien toimesta ainakin 🙂 Paljonhan teillä on jo valmista!

  Kivaa viikonloppua !

 2. 2

  sanoo

  Kivoja kuvia. Mäkään en ole ehtinyt vielä tehdä taustatöitä yhtään. Arvottiin pitkään lähdetäänkö messuille lehdistöpäivänä vai vasta myöhemmin. Päädyttiin vaihtoehtoon myöhemmin, joten vielä ehtii tutustumaan ennakkoon. Kuulinkin, että meikäläisiä oli ollut paljon liikenteessä. Tsemppiä remppaan.

 3. 3

  sanoo

  Kiitos kivasta päivästä vielä tätäkin kautta! <3 Mukavaa nähdä kuvia samoista paikoista, mutta eri kulmista. 🙂

  Tsemppiä remppaan, kyllä se valmistuu ja palkitsee sitten lopulta! <3

 4. 4

  sanoo

  Näin se on nähtävä! Sullakin on sellaisia kuvia, että itseäni mietityttää, mikä ihmeen kohde minulta on mahtanut jäädä väliin:) Olipa kiva päivä, kiitos seurasta…
  PS. ensikerralla, kun otat bloggareista kuvia, niin voisitko kiltisti pyytää, että isokokoisimmat siirtyvät taaemmas, jotta muutkin näkyvät kuvassa :)))))) Ihanaa viikonloppua sinulle, Esmis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *