Ensimmäinen vuosi omassa talossa

Meillä vietetään näinä päivinä oman talon merkkipäivää, sillä nyt on kulunut vuosi siitä, kun muutimme uuteen kotiin. Vuosi sitten toukokuun viimeisinä päivinä koti oli vielä remonttikaaoksen keskellä, mutta niin vaan tänne omaisuutemme kanssa sopeuduimme. Kulunut vuosi tuntuu menneen todella nopeasti. Nyt jälkikäteen tuntuu hiukan epätodelliselta ajatella viime kesää ja kevättä, jolloin teimme remonttia yötäpäivää, lähes tauotta. Kummasti sitä vaan kaikkeen venyy, kun on yhteinen unelma, jonka vuoksi jaksaa painaa pitkääkin päivää!

Kokosin StyleRoomiin albumin ensimmäisen vuoden suosikkisisustuskuvistani; kuvia eri tiloista eri vaiheissa. Alkuun sisustus oli varsin paljas ja tilapäisratkaisuja oli siellä sun täällä ennen kuin syksyllä ja talvella saimme viimeisteltyä tiloja. Paljon on ehtinyt tapahtua vuoden varrella. Remontti on valmis, mitä nyt muutama viimeistelyhomma roikkuu vielä keskeneräisenä. Ne oli tarkoitus tehdä talven aikana, mutta jotenkin kummasti niiden kanssa ei olla pidetty mitään kiirettä eikä ole otettu stressiäkään. Ehtiihän tässä!

Styleroomiin voi hyvin kasata omia albumeja eri teemoilla, aina ei tarvitse mennä eri tilojen mukaisella jaottelulla. Joulu, DIY ja yksityskohdat sisustuksessa ovat jo saaneet omat kansionsa, mutta paikkansa olisi ainakin juhlakuville! Seuraavaksi taidan kuitenkin luoda albumin piha- ja terassikuvia varten.

Käyhän kurkistamassa ensimmäisen vuoden laaja kuvakooste StyleRoomista.suosikki sisustuskuvatEsmeralda’s on StyleRoomin yhteistyöblogi.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *