Ennen&Jälkeen: Lipaston muodonmuutos

Toisen roska on toisen aarre… Vai miten se menikään! Viikonlopun alkajaisiksi viimeisin ennen&jälkeen -projektini. Tartuin annetaan -palstan ilmoistukseen ja hain meille uuden vaatelipaston tyttöjen huonetta ajatellen. En antanut räikeän mäntypinnan häiritä, vaikka lähtötilanne olikin aika karmaiseva! Eilen vilautinkin projektia jo blogin facebook -sivulla

Koska lipasto tuli tytöille, he myös osallistuivat ahkerasti lipaston uudistamiseen. Hionta, kolme kerrosta maalia ja uuteen käyttöön!! Myönnettököön, että itse kuitenkin maalasin sen kolmannen kerroksen. 😉 Lipastot on muuten mahdottoman helppoja maalattavia, laatikot pois, rungon ja laatikoiden etupaneelin maalaus ja valmista!

Lipaston uudistaminen

Tykkään lipaston laatikoiden koloista, vetimettömyys on kiva! Sivuissa on hauska panelointi, tai ainakin erikoinen! Ei maalaaminenkaan ihan perinteisin ole! 😉 Pitään mietittiin väritystä, valkoista ja mustaa kalustemaalia löytyi kotoa. Huoneeseen on suunnitteilla valkoinen tai harmaa kaappi, joten kumpikaan näistä ei olisi yksin toiminut. Musta tuntui liialliselta… Sitten alettiin miettimään, miten yhdistää harmaata sekä harmaata ja päädyttiin tällaiseen liukuväritykseen! On sopivan leikkisä lastenhuoneeseen!

Lipaston maalaaminenlastenvaatteille lipasto

Laatikot eivät järin suuria ole, mutta syviä kuitenkin, joten niihin mahtuu useampi pino vaatteita yhteen laatikkoon. Kyllä nyt kelpaa etsiä kamppeita kun on kaikki hyvässä järjestyksessä! Alla vielä kuva lähtökohdasta. Aika suuri muutos, vai mitä!? 😀
Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Erittäin onnistunut lopputulos! Tosi kaunis lipasto kyllä alkujaankin, vaikka sävy ei olekaan ihan nykytrendien mukainen. 🙂 Hyvää viikonloppua!

 2. 7

  Antta sanoo

  Mahtava muodonmuutos! Ja tosi kiva idea tuo liukuvärjäsy, antaa heti erityisen ilmeen!

 3. 12

  Marie sanoo

  Suorastaan törkeen hieno!! 😉 Tosi upea! Ihmiset ei varmasti monesti edes hoksaa miten ei-niin-hienosta saakin tosi tyylikkään ja sitten myyvät pois.

 4. 13

  sanoo

  WAU! tosi hauska! =) Näin sitä hoksaa, että tuollaisesta mäntyhirvityksestäkin saa vaikka ja mitä aikaiseksi. Mukavaa viikonloppua sinne!

 5. 14

  sanoo

  Wautsi mikä lipaston uudistus. Eihän tuota samaksi huonekaluksi edes uskoisi. Ma mikä mahtava idea tuo likuväri!

 6. 16

  sanoo

  Täytyy todeta, että vau! Piti oikein näyttää miehellekin, kuinka upea lopputulos on! Tykkään tosi paljon tuosta liukuvärjäyksestä ja sen sävyistä, hieno lipasto! 🙂

  Mukavaa viikonloppua!

 7. 17

  sanoo

  Aivan huippu-upea, ei tässä muuta voi sanoa! Ihana väriskaala. Ei liian räikeä, mutta sopivan leikkisä. 🙂

 8. 19

  Saara sanoo

  Toosi hieno lipasto.
  Laittanempa nyt tähän että hurjan isosti Onnea kurssisuorituksesta! <3
  Terveisiä myös sinne ;).

 9. 22

  sanoo

  Upea tuunaus…ja ihanat eriväriset laatikot. WAU! Olet kyllä taitava;)

  Hyvää viikonloppua sinulle.

  Terkuin, Frida

 10. 23

  Vivi sanoo

  Upea lipasto! Pitäisi itsekin katsoa useammin vanhoja tavaroita uudella silmällä. Liukuvärjäys näyttää todella hyvältä. Kivaa viikonloppua!

  • 23.1

   sanoo

   Meidän sisustukseen on päätynyt jo aika monta hirvitystä, joiden ruman pinnan alle olen nähnyt ja tehnyt kalusteista meille sopivia. 🙂 Se on hyvä taito! Liukuvärjäystähän voisi hyödyntää aika moneen muuhunkin!

 11. 24

  elephantti sanoo

  Mahtava! Miten noiden maalien osto, ostitteko jostakin värikartasta perättäiset sävyt? ja kuinka pieniä eriä maalia löytyy? .. mietin et paljonko tuohon uppoais rahaa jos oman rumiluslipastonkin tuunaisi tuohon tyyliin

  • 24.1

   sanoo

   Kiitos elephantti! En suinkaan ostanut maaleja sävytettynä vaan sekoittelin ne itse valkoisesta ja mustasta. Varmasti tulisi hintaa, jos ostaisi valmiiksi sävytettyjä pikkupurkkeja, kalustemaalissa taitaa olla 0,225l pienen purkkikoko. Helppo tehdä itsekin, kun on 0,9l valkoista kalustemaalia ja 0,225l mustaa. Suosittelen kokeilemaan!!

 12. 26

  Tanja sanoo

  Wau, kylläpä lipasto muuttui upeaksi. Hyvät sävyt olet saanut sekoittamalla aikaan ja värityksensä ansiosta lipasto sopii moneen tilaan.
  Millaisella kalustemaalilla maalasit? Ja pensselillä vai jonkinlaisella telalla?

  • 26.1

   sanoo

   Mustasta ja valkoisesta kun sekoittelee, tulee aika taattu tulos. Tosi aika sinertävällehän rehellinen harmaa näyttää monessa valossa. Maalit tais olla Sadolinin kalustemaaleja. Telalla vedin laatikoiden etupaneelit kokonaan ja rungon kaksi ensimmäistä kerrosta. Siveltimellä sit rungon kolmannen, eli viimeisen kerroksen.

 13. 27

  hippu sanoo

  Mykistävän hieno! Osallistu ihmeessä johonkin tuunauskisaan, iltalehdessä pyörii yksi, mistä voi kurkkia lisäinspiraatiota.

 14. 28

  sanoo

  Ehdin pitkästä aikaa blogien pariin ja pakko kommentoida, että aivan mahtava lipaston maalaus! Itse tässä kaipaisin kanssa tuunattavaa lipastoa tuonne stailauskohteeseen. Se minun kurssipaikkani muuten oli Tamk.

  • 28.1

   sanoo

   Kiva, että tykkäät Ansku! Tuunattavat kalusteet on kyllä huippuja, kun saa tehdä itse jotain omaperäistä. 😀
   Ai sä opiskelit tamkissa! Olen kuulut, että on hyvä sekin. 🙂

 15. 29

  sanoo

  Wau! Eipä olis uskonut, että tuosta mäntylipastosta saa noin upeen. Ihanat sävyt ja loistava idea maalata etulevyt ”värilastuksi”. 🙂

 16. 30

  sanoo

  Ihana lipasto! Innostuin googlettamaan tällä tavalla tuunattuja lipastoja ja sinulta löytyi juuri mitä olin ajatellutkin. 🙂 Itsellä odottaa maalaamista myös tosi ruma puinen lipasto.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *