Ennen – Jälkeen: Yrttilaatikko

>

Ihanaa, maaliskuu on täällä! Enää ei tarvitse kauaa odotella kevättä.
Tuntuu, että tämä talvi on mennyt kovin nopeasti. Ehkä siksi kun kunnon talvi tuli niin myöhään. Syksy oli niin loputtoman pitkä. Aiempina vuosina tähän aikaan on ollut jo kunnon kevätfiilikset, mutta nyt osaa vielä nauttia talvesta. Varsinkin kun tietää, ettei talvi enää kauaa voi jatkua!
Yrtit keittiössä tuo ainakin kevätmielen. Valoa on jo niin paljon, että saattaisivat pärjätäkin keittiön ikkunalla. 
Tein marketin alelöydöstä yrteille laatikon. Alunperin kynttilälyhdyksi kai tarkoitetusta laatikosta lähti nauhat ja tähti. Tovin sai rappailla liimaa nauhojen alta.
Valitsin kaksi eniten käyttämistäni yrteistä, timjamin ja basilikan. Yrtit istutin pieniin kahvikuppeihin. Jospa tämä laatikko tukisi honteloita ruokakaupan yrttejä.
Ja kyllä, meillä on yhä tunnelmavaloja ympäri kotia. Tuolla keittiön vesiputkessa roikkuu pienet pallovalot.
Have a nice day!
Kommentit
 1. 1

  Jenni sanoo

  >Onpa ihanan näköinen yrttilaatikko ja tulee keväinen olo vihreistä yrteistä. Hieno muutos! 🙂

 2. 3

  Maiu sanoo

  >No voi hitsit, katoin noita samoja marketin alelaarissa, mut ei jotenki yhtään tullu mieleen mitä niille tekisin, joten sinne ne jäi. Kiva tuunaus!

 3. 4

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Jenni! Kyllä sitä kevättä odotellessa kaipaa jotain vihreää.

 4. 5

  Esmeralda sanoo

  >Sitä minäkin aluksi mietin, mutta kun oli nuo kynttilänpaikat ruukuille valmiina. 🙂

 5. 6

  Esmeralda sanoo

  >Kiitti Maiu! Minäkin aikani pyörittelin, jotta kyllä näistä jotain voisi tehdä. 🙂

 6. 7

  Anonymous sanoo

  >Onpa kiva idea! Minullakin yksi samantyylinen alennusmyynneistä ostettu kynttilälyhty odottaa käyttöä, ja nyt tiedänkin mitä siitä tulee 🙂 Kiitos inspiroivasta blogista! -Maija

 7. 8

  Voikukkapelto sanoo

  >Aivan mahtava yrttilaatikko tulikin lyhdystä! Mun kynttilälaatikoista tuunatut "minikasvihuoneet" ovat saaneet ensimmäiset asukit (ohraa kylvin) 🙂 Ja ai että, kun itää hyvin, kun kosteus pysyy laatikossa… Jee, maaliskuu! Hyvää alkanutta kevättä! 😉

 8. 10

  Esmeralda sanoo

  >Ihastelinkin sinun kylvölaatikoitasi, aivan upeita! Itselläni taitaa jäädä esikylvöt tältä(kin) vuodelta väliin. Ihanaa alkanutta kevättä sinullekin!

 9. 12

  Seija sanoo

  >Teitpä hyvän idean tuosta! 🙂 Olin itse tänään prismassa ja katselin tuota "lyhtyä" mutta kun niin jouluinen niin en ostanut vaikka olisi halvalla saanutkin, mutta mieletön idea, upea! :-)Viikonloppuun iloa sinulle! :-)Tervetuloa kurkkiin blogia! 🙂

 10. 15

  Esmeralda sanoo

  >On kiva keksiä uusia käyttötapoja esineille. 🙂 Tulen käymään vierailulla.

 11. 17

  Kammari sanoo

  >Tämän idean aion hyödyntää varsinkin, kun onnistuin löytämään vielä noita samoja lyhtyjä hullun halvalla Prisman Ale-hyllyltä!!!Mutta saisinko käytännön vinkkejä, miten sait ensinnäkin irrotettua tuon tähden, niin ettei lasi hajonnut ja onko jotain ideoita, miten liimaa on viisainta rapusttaa irti?Kiitos ja Anteeksi 🙂

 12. 18

  Esmeralda sanoo

  >Eikö vaan ollut edulliset. :DIrrotin tähden ohutkärkisellä puukolla varovaisesti. Tähdestä jäi lyhtyyn liimaa kuitenkin ja sen raaputin sellaisella maalin raaputtimella, siklikö se nyt on. Ihan hyvin lähti lohkeilemalla pois. Samalla terällä rappailin nauhojen alta liimaa pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *