Elokuu ja kynttiläillat

tallow kynttilä

Elokuu on täällä ja sen mukanaan tuomat yhä aikaisemmin hämärtyvät lämpimät illat. Ne saavat minut ainakin kaipaamaan tunnelmointia ja kynttilöitä. Haavelien puutarhaan jostain ihanista koristevaloista. Sellaiset täytyykin hankkia, mikäli ehdimme pitkämään tuparit alkusyksyn aikana. Kynttilöitäkin on tehnyt mieli polttaa jo useampana iltana. Harmi vaan, että kaikki kynttiläjemmani on varastossa keittiökamojen alla, joten joudun odottamaan, että tavarat on purettu keittiöön ennen kuin pääsen penkomaan lyhtyjä ja kynttilöitä esille. Onneksi sentään sain yhden kynttilän poltettavaksi, kun Valkoisesta Lautturista lähetettiin minulle hollantilainen Ontwerpduon Tallow parafiinikynttilä. Kauniin vaaleanharmaa kynttilä sopii mielestäni hyvin meille ja olen ihastellut näitä kynttilöitä aiemminkin, sillä ideana kynttilän muoto on tosi kiva. Luulen, että varmuuden vuoksi kynttilää on paras polttaa palamattomalla alustalla, vaikka nyt kuvissa kynttilä onkin tarjottimen vieressä. Tällaisten kauniiden kynttilöiden ainoa huono puoli on se, ettei niitä millään raski polttaa. Onneksi tämän palamisaika on kuitenkin 8 tuntia, joten ehtii tätä hetken aika monena iltana polttaa. Tämän vaaleanharmaan lisäksi väreinä on herkkä vaaleanpunainen sekä musta.

Ontwerpduo Tallow

Valkoinen Lautturi tarjoaa teille blogini lukijoille nyt 10 % alennuksen Tallow -kynttilöistä. Saat edun syöttämällä koodin TALLOW sille varattuun kenttään. Alennettuun hintaan kynttilöitä voi tilata koko ensi viikon ajan, sillä tarjous on voimassa sunnuntaihin 9.8. asti.

Ontwerp duo tallow Kynttilä

Täällä suunnalla on toiveissa, että jatkossa on mahdollista useamminkin nauttia tunnelmallisista kynttiläilloista, sillä keittiö on hypännyt jälleen askeleen eteenpäin ja meillä on kaikki kodinkoneet asennettuina! Tänään saimme kiinnitettyä viimeisen, eli liesituulettimen. Nyt on oikeastaan vain viimeistelyhommia jäljellä ennen valmista keittiötä eikä niiden kanssa ole niin kovaa stressiä, vaikka toki sitä mielellään tekisi homman valmiiksi. Joka tapauksessa nyt voidaan ottaa jo vähän rennommin ja tehdä loput remonttihommat vähemmällä kiireellä. Mahtava tunne kyllä! Huomisaamun tunteista taas en ole niinkään varma, sillä se olisi työaamu edessä… Totta kai kiva päästä taas hommiin ja ennen kaikkea työkavereita on ollut ikävä, mutta olisihan tätä lomailua vielä voinut jatkaa. No, ensi vuonna on uudet lomat ja silloin ehkä ehditään oikeasti lomaillakin! //Mukavaa sunnuntai-iltaa ja tsemppiä arkeen muille huomenna töihin palaaville!

kynttilä saatu blogin kautta VALKOISESTA LAUTTURISTA.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ei kommentteja.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *