Elokuiset näkymät terassilta

terassiltaIlokseni puutarhassa on elokuussakin kukkivia kasveja. Silloin alkuun kun puutarhan hoitoa aloittelin tänne muutettuamme, totesin jo ensimmäisenä kesänä, että kesänaikana oli aikoja, jolloin pihassa ei ollut mitään kukkivaa. Pikkuhiljaa pihaa on koitettu laittaa siihen malliin, että koko kesän ja syksynkin olisi jotain kukkivaa. Tähän aikaan vuodesta on näemmä vaaleanpunainen aika reilusti esillä, kun vaaleanpunainen jalokärhö on komeimmassa kukassa ja äitini puutahrasta siirretty pieni harmaamalvikin alku on kasvanut vihdoin niin isoksi, että sekin kukkii kunnolla. Siellä näiden keskellä kukkii mustilanhortensiakin, mutta se on vielä niin pieni, ettei oikein pääse oikeuksiinsa. Syyshortensiassa on paljon nuppuja, mutta senkään koko ei vielä päätä huimaa, joten maljakkoon saakka ei hortensioita vielä omasta takaa ole.

mustilanhortensiaIMG_0237//Suloista sunnuntai-iltaa ja tsemppiä alkavaan viikkoon!!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kivan suojaiselta näyttää tuo teidän terassi ja piha! 🙂 Varmasti ihania tulevia syysiltoja tuolla voi viettää ja tunnelmoida vielä siihen saakka kun tarkenee 🙂

 2. 2

  sanoo

  Kaunista. On kiva kun on koko kesän jotain kukkivaa.

  Valitsen kukkia aika fiilikselllä parvekkeelle, Joistain tiesin, että kukkivat pitkään. Yllättäen kaikki touko-kesäkuun vaihteessa ostetut kukat kukkivat edelleen ja yrtitkin rehottavat.

  • 2.1

   sanoo

   Kesäkukat (orvokkeja lukuunottamatta) ovat komeassa kukassa vielä ja osa kukkii ihan lokakuulle saakka! On kyllä pitkä ilo kesäkukistakin kun niin monta kuukautta kes:)tävät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *