Elämäntäyteinen vuosi

Kun vuosi alkaa olla lopuillaan, on hyvä aika tehdä pientä katsausta kuluneeseen vuoteen ja muistella, mitä kaikkea vuosi piti sisällään. Suurin juttu meidän elämässä luonnollisesti oli tämä talo ja sen myötä asuntokaupat, remontti, muutto, remontti, remontti ja remontti, niin ja tuparit! Kurkataan kuitenkin alusta saakka minun ja blogini vuoteen.

Vuosi 2015

Vuosi alkoi rauhallisesti kotosalla. Viimestelimme päätöksen laittaa silloinen koti myyntiin ja viilasimme asunnon myyntikuntoon. Joulun jälkeen tulee aina kevätfiilikset yllättävän pian; niin myös viime vuonna. Tammikuussa juhlittiin kuopuksen 7-vuotissynttäreitä. Helmikuussa alkoi vanhan kodin näytöt ja alettiin katsella taloja tosissaan. Bongattiin hyvin pian tämä talo ja laadittiin jo alustavia remonttisuunnitelmia, vaikka kaupoista ei ollut tietoakaan. Helmikuun juhltat oli Neelan kymppisynttärit sekä ystävänpäivä. Maaliskuussa hyvästeltiin mielessä jo vanhaa kotia, sovittiin molempien kotien kaupoista ja vietettään pääsiäistä malttamattomissa tunnelmissa.

Vuosi 2015

Huhtikuussa kauppojen teon jälkeen alettiin tosissaan laatia sisustus- ja remonttisuunnitelmia. Lehdestä ihasteltiin edellisenä kesänä kuvattua piha- ja terassijuttua. Nautittiin kauniista keväästä! Toukokuussa päästiin tositoimiin ja remontti käynnistyi vauhdilla. Välillä ehdittiin herkutella Aino -brunssilla. Toukokuun viimeisenä päivänä herättiin ensimmäistä kertaa uudesta kodista! Kesäkuu meni erittäin tiiviisti kellarissa; saunaa ja kylpyhuonetta remontoiden ja lopulta saatiin kellari saunomiskuntoon. Ehdittiin nauttia parista kesäpäivästä uuden kodin pihaa ihastellen.

Vuosi 2015

Heinäkuun sana oli keittiöremontti. Sitä tehtiin kauan ja hartaudella, mutta lopputulos oli kaiken sen vaivan arvoinen. Ennen keittiöremontin alkua vietettiin yksi viikko pihalla, jolloin raivattiin pihaa, maalattiin taloa ja korjattiin vanha keinu. Tyttöjen huone oli jo varsin viihtyisässä kunnossa. Elokuussa oli aika nauttia valmistuneesta keittiöstä. Kyllä oli ihana päästä viimein kokkailemaan ja elämään normaalia elämää sitten toukokuun alun. Julkisivun valkaisu valmistui heti keittiön jälkeen ja sen jälkeen päätettiin ottaa loppusyksy rennosti. Loppusyksystä kuitenkin päätettiin vielä hoitaa listat paikoilleen ja eteiseen rakennettiin vaatesäilytystilaa .

Vuosi 2015

Kun remontti saatiin niin hyvälle mallille, että kotia teki mieli esitellä muillekin, pidettiin ensimmäiset tuparit. Ihanat juhlat ja talo täynnä ystäviä! Toiset juhlat on vielä luvassa alkuvuoteen… Tupareiden jälkeen olikin aika suunnata katseet loppuvuoteen ja lähestyvään jouluun.  Stailasin joulua kotiin Hobby Hallin tuotteilla ja ihastuimme villamattoihin ja eläintyynyihin niin, että niitä piti tilata tänne pysyvästi. Maggin kamppiksen myötä kokkailtiin useammankin kerran yhdessä koko perheellä. Joulukalenteri täytti blogin joulukuussa. Ensimmäinen joulu uudessa kodissa oli ihana; kaunis ja rento!

Toivottavasti tulevasta vuodesta tulee hiukan rauhallisempi, ainakin remontin suhteen kuin tästä vuodesta! Jospa ehditään vaikka irtautua useammin täältä kotoakin, nyt kun kiireisimmät hommat on hoidettu. Kiitos kun olet kulkenut tämän vuoden ajan matkassani blogin kautta!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *