Elämä hymyilee

olohuone2

Sisustusrintamalla alkaa viimein elämä hymyillä, sillä olen tänään saanut laitettua pikkuhiljaa olohuonetta ihmisasumukseksi. Laatikkopinot on tyhjennetty keittiön laatikoihin ja kaappeihin ja nurkat siivottua. Olipas mukava laittaa tavaroita uusiin kalusteihin, juuri niille suunnitelluille paikoille. Ja tietysti oli hienoa saada olohuone raivattua ja pienesti taas sisustettuakin. Ruuvasin tauluhyllyn tv:n yläpuolelle ja nostelin muutamia esineitä näkösälle säilytykseen kirjahyllyyn, joka jaettiin kahtia. Toinen puoli jäi tänne olohuoneeseen säilytystilaksi, toinen puoli taas on tyttöjen huoneessa, minne se sopiikin hienosti.

olohuone4

Siistimpi olohuone sai minut etsimään viime aikojen sisustuslehtiäkin ja ajattelin tänään viimein uppoutua uuteen asun -lehteen, joka vaikuttaa kovin mielenkiintoiselle. Lehtien säilytykseen mallailin täältä talosta löytynyttä suloista rottinkista lehtikoria, joka toimii myös laskutasona.

olohuone1

Meillä on ollut kesän sosiaalisin viikko, sillä maanantaista lähtien meillä on ollut talo täynnä väkeä ja vaikka nyt ollaan hetki omalla porukalla, tänään saadaan lisää väkeä tänne ja päästään ihastelemaan suvun nuorinta ensimmäistä kertaa. Ihanaa! Viikonlopun ohjelmassa on muutakin, mutta silti betonitasojen valmistelut olisi tarkoitus saada aluilleen ja tekisipä mieli jo kiinnittää viikolla saapunut liesituuletinkin kattoon. No, katsotaan nyt ilman stressiä, mitä kaikkea keretään, varsinkin kun H aikoi lähteä huomisaamusta pyöräkisoihin. //Kivaa viikonloppua ja kuullaan taas!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Mahtavaa kuulla, että siellä alkaa jo hieman helpottamaan. Tiedän niin tunteen elää laatikoiden keskellä. Meillä on vähän sama juttu. Ehkä ens viikolla jaksan etsiä kaikille tavaroille omat paikkansa. Alkaa vaan vähän olla jo väsynyt koko muuttupuuhiin.

  Teillä on kyllä kaunis olohuone! Koko koti tulee hiljalleen teidän näköiseksi, <3 Mukavaa viikonloppua!

  • 2.1

   sanoo

   Pahvilaatikkoelämä on kyllä aika koettelevaa! Täälläkin alkaa olla se tilanne lähellä kun saa viimeisetkin laatikot purkaa, tosin ajattelin pohtia vielä niiden puuttuvien tavaroiden tarpeellisuutta, josko ilmankin pärjäisi. Mutta jotain välttämätöntäkin vielä puuttuu.

   Ihana kyllä saada koti viimein valmiiksi ja oman näköiseksi… esteetikolle aika rankkaa toisinaan elää remontin keskellä!

  • 3.1

   sanoo

   Lasivitriini on Ikean Billy. Se oli alunperin ruskea ja korkeilla lasiovilla, mutta muokkasin sitä joku vuosi sitten enemmän meidän näköiseksi. Vastaavaa taitaa saada valmiinakin Ikeasta. 🙂
   Tyynyt ovat sieltä täältä, H&M Home, Anno, Finlayson…

 2. 4

  Sanna sanoo

  Hei,

  Todella kaunista ja ihailin heti tuota kivaa lehtikoria. Siihen kiva laskea kahvikuppi! Mielenkiinnolla seuraan remonttia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *