Elä unelmaasi

koiranputki Ei aina tarvitse olla ruusuja, pioneja tai muuta hienouksia, jotta voi iloita kauniista oksista maljakossa. Ojanpenkalta poimitut koiranputket on vähintään yhtä kauniita nekin. Vesipullokin on kaunis. Sain sen tuliaisiksi naapuriltani. Vettä tulee juotua paljon enemmän kun sitä on aina kylmänä kivassa pullossa.vesipullounelmiaTytär kyseli kirjoitettavaa leimasimilla ja yhdessä etsittiin sopiva mietelause. Viisaita sanoja! Leimasimet ostettiin eilisellä Helsingin reissulla tyttären uudesta lempikaupasta, Granitista. Voisi kyllä olla äidinkin lempikauppa!

Huomenna sitten suuntaankin asuntomessujen lehdistöpäivään. Ihan mielenkiinnolla odotan, mitä nähtävää sieltä löytyy, vaikka Dekon esittelyjen perusteella ei aivan hurjia yllätyksiä taida olla luvassa, mutta toki muutama mielenkiintoiselta vaikuttava kohde onneksi joukossa… Onkos muita bloggaajia tulossa huomenna messuilemaan?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mä olen havahtunut koiranputkien kauneuteen oikeastaan vasta tänä kesänä! Kuten blogistakin huomaa 😉 Tosin on tuo pionikin kaunis.. tai se ainoa kukka joka enää oli kukkimatta kun palattiin lomareissusta kotiin… sen katkoin just tänään nimittäin maljakkoon.

  Voi kunpa sitä pystyisikin elämään unelmaansa! Se ei aina ole niin helppoa, ei millään muotoa… tai kunpa osaisi olla tyytyväinen siihen mitä on ja mitä ympärillä on!

  Olisipa ollut kiva päästä asuntomessuille jo huomenna vaan ei ole kutsuttu ainakaan meikäläistä. Jonain päivänä sinne kyllä haluan! Huomenna suuntaan ihan yksinäni Hesaan päiväksi – pääsen siis minäkin vihdosta viimein myös Granitiin!

  • 1.1

   sanoo

   Meillä oli sentään vielä toistakymmentä kukkaa pionissa jäljellä kun tultiin! Onneksi. 😀

   Postauksen otsikosta taisi tulla syvällisempi kuin itse postauksesta… Mutta tuo tyytyväisyys on nimenomaan se juttu! Ei aina tarvitse haluta ja toivoa enemmän vaan pitäisi koittaa iloita siitä mitä jo on saanut. Ikuista opetteluahan tämä elämä on.

   Ihanaa, että pääset Granitiin. Siitä saattaa tulla sinunkin lempikauppa! 🙂 Hauskaa Helsinki -päivää!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *