>Ekaluokkalaisen huoneen kevätilme

>

Hiihtoloman kirpparikierroksella löysin Eemilin huoneeseen laskosverhon. Täyttä pellavaa ja juuri oikean värisenä, puoli-ilmaiseksi. Musta-valkoruudulliset lakanat ovat Ikean alesta, ihanan sileää puuvillaa.
Tällä värittömämmällä (tuskin kovin keväisellä) ilmeellä mennään nyt kun poika ja äiti kyllästyi vihreään. Ehkä jokin uusi tehosteväri olisi paikallaan!?
Pojan vanha jatkettava sänky alkaa olla aikansa elänyt ja kuulinkin, että vanhempieni varastossa voisi olla huoneeseen uusi sänky, tai siis vanha sänky, samaa tyyliä tyttöjen sänkyjen kanssa. Kivaa!

Aiempia kuvia esikoisen huoneesta löydät täältä.

Kommentit
 1. 1

  Kikke sanoo

  >Onnittelut hienosta löydöstä :)!Nuo laskosverhot on niin hienoja.Tykkään kovasti :).

 2. 2

  Marja sanoo

  >Tosi kiva huone! Ja tuo laskosverho on ihana! Mulla odottaa paketti Ellokselta, tilasin tyttöjen huoneeseen valkoiset vastaavat… jos joskus ehtisi testata niitä!

 3. 3

  Mirjami sanoo

  >Upea huone! Tosi magee toi pöytälamppu! Itse olen etsiskellyt samantyylistä, mutta ei ole vielä tullut vastaan.

 4. 4

  Katja sanoo

  >Tosi kiva huone! Ekaluokkalaisen huone on minusta hankala sisustettava, kun tenava on vielä täysi lapsi, mutta kuitenkin jo muka niin iso 🙂

 5. 5

  -Heli- sanoo

  >Kivalta näyttää 🙂 Minulla pitäisi alkaa vaihtamaan lasten huonetta toiseen ja olis tuota tavaraa lajiteltava sekä huonekalujen paikkoja vaihdettava 🙂 huh, siinähän sitä hommaa onkin!

 6. 6

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Kikke. Minäkin tykkään paljon laskosverhoista. :)Marja, Valkoiset laskosverhot onkin aivan parhaita. Onnekseni kuitenkin tämä löytö oli harmaa, sillä muuten meillä olisi kodin jokainen verho valkoinen. :DMirjami, Täällä äiti ja poika molemmat tykkää valaisimesta. Ollaan hankittu se ikealta.Katja, Näin on! Poika ei itse halua huoneeseen mitään lapsellista, en kyllä itsekään pahemmin perusta varsinaisista lasten tekstiileistä sun muista. Kuitenkin olisi kiva pitää huone vähän leikkistänä, mutta ekaluokkalainen kokee olevansa jo iso. 🙂 Heli, Sullahan on hommaa tiedossa. Huoneiden vaihto on työlästä puuhaa, mutta saadan siinä samalla kaikki tavarat ojennukseen ja on hyvä sauma heitellä ylimääräisiä pois. 🙂

 7. 7

  Hanna sanoo

  >Ihanan selkeän näköistä! Meidän pitäis kyllä kanssa pistää kaikkien lasten kammarit uusiksi. Rompetta vaan on niin paljon ettei tiedä mistä aloittaa…

 8. 8

  Rilla sanoo

  >Tosi kiva huone (kävin kurkkaamassa ne vanhemmatkin kuvat). Sulla on kertakaikkisen loistava sisustustyyli, tykkään kovasti!

 9. 9

  Minttunen sanoo

  >Kivalta näyttää pojan huone!Hyvän verholöydön olet tehnyt:)Sinulle olisi tunnustus blogissani

 10. 10

  Marianne sanoo

  >Kiva huone. Selkeät värit. Ei aina tartte olla sitä iänikuista sinistä pojalla..

 11. 11

  Esmeralda sanoo

  >Hanna, Kiitos! Rompettahan sitä lasten huoneisiin kertyy. :/ Pitäis mahdollisimman usein käydä kaikki läpi.Kiitos Rilla, Tosi kiva kuulla, että tykkäät tyylistäni. :)Minttunen, Pitääpä käydä kurkistamassa tunnustus, Kiitos! :DMarianne, Juu… eipä meillä pahemmin sinistä ole. :p Kiva kun kävit! 🙂

 12. 12

  Henna/Koti asemalla sanoo

  >Onpa kiva selkeä huone! Tuonne sopisi vaikka tehostevärinä pirteä keltainen. Sielä toi pikkuautokin on jo keltainen.:)

 13. 13

  Esmeralda sanoo

  >Henna, Kiva kun tulit piipahtamaan. Keltainen olikin jokin aika sitten Eemilin lempiväri. Pitääpä kysellä, tykkäisikö vielä. Sopisi kyllä kivasti mustaan, harmaaseen ja valkoiseen. 🙂 Kiitos ideasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *