>Ekaluokkalaisen huone

>

Täällä asuu meidän reipas ekaluokkalainen.
Pienempänä E:n tavaroissa oli enemmänkin väriä, mutta yhteisestä sopimuksesta ollaan lähiaikoina sisustettu mustavalkoisella. Autokangas oli E:n toive, hankittu KodinYkkösestä.

Pojan huone on täynnä touhua ja elämää, se saa näkyä sisustuksessa ja näissä kuvissakin. Täällä viihtyy usein isompi tai pienempi sakki pikkupoikia!

Liitutaulussa on tallessa tärkeitä koodeja ja salasanoja. Kuulema hyvin saa selvää, vaikka äiti ei näistä mitään ymmärräkään. Rekkarinaulakko on ostettu Prismasta.

Tämän huoneen seinät taitaa olla viimeisimmät, mitä ei olla vielä laitettu lainkaan uusiksi. Vaalea tapetti alkaa olla aika kulunut, joten jossakin vaiheessa remontoidaan täällä. Silloin saatetaan laittaa seiniinkin väriä, tuo sänkyseinä voisi olla kiva harmaana.

 Hyllyssä säilyy koululaisen tärkeät tavarat ja muutama kymmenen litraa legoja. Hyllyn tuunausprojektista voit lukea lisää täältä.

Lastenhuonepostauksia blogeissa on useinkin, tyttöjen ja pienten poikien. Vähemmän blogeissa näkee juttua isompien poikien, koululaisten huoneista. Mielelläni otan linkkejä vastaan, jos olet postannut aiheesta
Kommentit
 1. 1

  Johanna sanoo

  >Kaunis huone ja hillityt sävyt tekevät huoneesta rauhallisen näköisen, vaikka poikien huoneet yleensä sekaisin ovatkin, no ovat ne tyttöjenkin samalla tavalla, mutta silti rauhallisen näköinen siis. 🙂 Upea verho tuo valkoinen, oletko itse tehnyt?

 2. 2

  Anu ja Ninja sanoo

  >Tosi kivannäköinen huone! Mun vanhin on vasta eskariin menossa ja en siis ole ihan perillä kuvioista, mutta onko nykyään kaikilla ekaluokkalaisilla tietsikat? En ole jotenkin henkisesti valmis moiseen, vaikka lapset on kovia iPadin ja tietsikankin käyttäjiä.Meidän blogissa on viisivuotiaan eka oma huone, tummanharmaata, valkoista, sitruunaa ja ripaus punaista.Anu

 3. 3

  Anne sanoo

  >Tyylikäs huone ekaluokkalaisella! Minäkin voisi ottaa tuollaisen musta-valkoisen taulun jollekin seinälle. Ja kun on hillitympi pohjaväritys, niin voisi sitten halutessaan nostella esiin jotain värikästäkin. Lasten tavarat kun usein sattuvat vielä olemaan aika riemunkirjavia.

 4. 4

  Lovviisa sanoo

  >Valosa ja viihtysä huone. Kiva kunnonkokonen työpöytä. Voin hyvin kuvitella tänne poikaporukan touhuammaan omia juttujaan:)

 5. 6

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Johanna! Meillä taitaa tuo pojan huone olla paremmassa siivossa useimmiten, mitä tyttösten huone. Tytöillä on niin paljon enemmän pientä krääsää, millä leikkivät.Olen tehnyt verhon itse, jämäkkää valkoista pellavaa.Anu, Kiitos! Ei meilläkään ekaluokkalaisella ole omaa tietokonetta, mutta tuo talon pöytäkone majailee tuolla pojan huoneessa, kun ei muualla ole työpöytää. Kone on pääasiassa lasten pelikäytössä, mutta aikuistenkin käytettävissä kun kaivataan läppärin ruutua suurempaa näyttöä. Täytyykin käydä kurkistamassa huone teidän blogissa. :)Anne, Kiitos! Meillä tuota vihreää, pojan lempiväriä on pieninä ripauksina hillityllä pohjalla.Lovviisa, Kiitos. 🙂 Iso pöytä on kyllä kiva kun sopii läksyjen teon lisäksi rakentamaan legoilla ja piirtelemään.

 6. 8

  Merja K sanoo

  >Onpa kivasti sisustettu huone 🙂 Ja totta, että isompien poikien huoneista näkee harvoin kivoja kuvia. Mistäköhän johtuu? Kaipa niitäkin sisustetaan..

 7. 9

  Laura sanoo

  >Täällä oli taas usempi kiva postaus luettavana, kun on yli viikonlopun tauko blogimaailmasta. :)Kiva huone pojalla, oikein tyylikäs jopa! Mutta kuitenkin sen näköinen että siellä oikeesti asuu joku. 😉

 8. 11

  Esmeralda sanoo

  >Merja K, Kiitos! Onkohan se niin, että isompien poikien maku poikkeaa niin radikaalisti äitien sisustusmausta, ettei niitä bloggaajat tahdo esitellä!? :DMeidän pojalla onneksi on ihan hyvä maku, jota voi vielä kevyesti ohjailla oikeaan suuntaan… ;)Laura, Kiva kun kävit! Kiitos kehuista. 🙂

 9. 12

  Esmeralda sanoo

  >Päm, Minäkin katselin jossakin autotyynyjä keltaisella piristettynä, kangastakin näin jossakin. Tosi kivoja! :)Pitääpä käydä heti kurkistamassa poikasi huonetta!

 10. 13

  Kultsin kämppä sanoo

  >Näyttää juuri siltä, että tässä huoneessa on hubaa touhuilla! Autokangas on aivan nappi löytö.

 11. 14

  Anonymous sanoo

  >heiTosi ihana ekaluokkalaisen huone. Mutta ihmettelen että miksi ekaluokkalaisella on jo oma tietokone huoneessaan??Olen omalle pojalle perustellut teitokoneen käyttöä niin että sillä ei ole siellä netissä mitään mitä sen tarvisi tietää. Jos haluaa pelata niin meiltä teitokone löytyy olohuoneen nurkasta. Mielestäni netti on niin vaarallinen paikka lapsille että aina kone pitäisi olla valvotussa paikassa.

 12. 15

  Esmeralda sanoo

  >Heippa Anonyymi,Olet aivan oikeassa, ekaluokkalainen ei tosiaankaan tarvitse omaa tietokonetta, varsinkaan omaan huoneeseen. Meillä tuo vanha pöytäkone on tuolla vanhassa työhuoneessa, nykyisessä ekaluokkalaisen huoneessa kun ei muutakaan paikkaa ole.Meillä ei tietokoneen kanssa ole vielä ollut mitään ongelmaa, kun ollaan sovittu aina tietty peliaika ja peli, jota silloin pelataan.Isompana kun netin käyttö muuttuu, tietokone luultavasti lähtee huoneesta pois tai otetaan koneesta kokonaan nettiyhteys pois ja konetta voi käyttää vain pelaamiseen.Kiitos herättelevästä kysymyksestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *