DIY – Washiteipillä joulukoristeita

paperipussimaljakko

Jokohan näitä voisi kutsua joulukoristeiksi!? Risut ja oksat kuuluu minun mielestäni saumattomasti talveen ja jouluun. Talvesta tosin ei ole tietoakaan, eikä lähestyvä joulukaan tunnu vielä ollenkaan todelliselta. Mutta ehkä se tulee lähemmäs kun vähän aloittelee näitä joulujuttuja!

Ihanan yksinkertainen ja helppo koristeidea. Kartonginpaloja päällystetään erilaisilla washiteipeillä, leikataan tähden muotoon (kuten kuvista näkyy, ihan vapaalla kädellä leikellen, tarkempi käyttää muottia) ja ripustetaan puuvillanarulla risukimppuun. Risuja varten katselin kaapeista kivaa purkkia ja kun sellaista ei sattunut silmiin, leikkelin ja taittelin paperipussia vähän pienemmäksi ja laitoin maljakon paperipussin sisään. Minun versioni paperipussimaljakosta! Ehkä sellainen keraaminen ihanuus on vielä hankittava!!

Jotain pikkuisen näitä koristeita jouluisempaa laitoin jo tänään kotiin, siitä kenties huomenna lisää!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kivan näköiset oksat. Noista tähditstä ei edes ajattelisi heti että niissä on käytetty teippiä. Kivaa kekseliäisyyttä. 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Minäkin ajattelin, että eivät näytä kovin teipatuilta. 🙂 Ihan yhtälaillahan näitä voisi tehdä mistä tahansa kuviollisesta paperista! Mutta mistäpä näin kivoja kuviopapereita saisi.. 😀

 2. 4

  sanoo

  Ihan ensiksi: Onnittelut valmistumisen johdosta ♥ Täällä on painettu pää kolmantena jalkana, joten unohdin ihan taas kommentoida, vaikka postauksesi luinkin.

  Mutta asiaan (siis viime postaukseen): kävin viime viikolla Huiskulassa hakemassa valkoisia hyasintteja, kun välttämättä olisin tarvinnut niitä yhteen projektiin. Ne kuulemma tulevat vasta tällä viikolla, joten uusi yritys 🙂

  Ja tämänpäiväiseen: aikas kivoja koristeita. Mulla on taas ollut teipit ihan käyttämättöminä…josko nyt saisi askarreltua niistä tuollaisia. Kartonkiakin otin töistä juuri mukaan. Kiitos Essi vinkistä 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos Maria!!! ♥

   Minäkään en hyasintteja ole nähnyt kuin baukkarissa ohimennessäni kun kävin yhden laatan katsomassa. Luulisi, että ihan pian tulee kaikkiin kauppoihin kun pikkujoulukausi lähestyy! Kokeile ihmeessä teippejä ja ota tytöt kaveriksi askarteluun, meidän ekaluokkalainen värkkäs innoissaan näitä!!

 3. 5

  sanoo

  Olipas kiva ja ihanan nopea tehtävä. 🙂 Täytyykin kokeilla viikonloppuna noiden väsäämistä. Ja onnittelut vielä täältäkin valmistumisen johdosta!!!

 4. 10

  sanoo

  Hienoja tähtiä! Sopivasti olin tänään kerännyt muutenkin ideoita joulukuusen koristeluun. Ihan random kysymys, että millä ohjelmalla lisäät vesileiman kuviisi?

  • 10.1

   sanoo

   Kiitos! Näitä täytynee tehdä paljon joulukuusta varten. 🙂

   Minulla on vesileima koneella .png muodossa ja liitän sen kuviin Photoscapella (useimmiten, nopein) tai Photoshopilla (jos muokkaan kuvaa enemmänkin)

 5. 11

  sanoo

  Kauheeen kauheeen hieno ja kuvat on niin mahtavat! Kiitti tästä esteettisestä elämyksestä. Sun nimi on mulle tästä eteenpäin Essi Esteettinen;) Sain tosta joulukortti-idiksen meille!

  • 11.1

   sanoo

   Essi Esteettinen kiittää uudesta upeasta arvonimestä!!
   Ai niin, ne joulukortitkin pitäis… pari ideaa muhii päässä, täytynee ryhtyä pian tuumasta toimeen, jottei jää viime tinkaan!

 6. 13

  sanoo

  Nuohan on näppärät ja kivat 🙂 Yksinkertaisesti kauniit 🙂 Ihana tuo paperipussukakin 😉 Mietin yksi päivä, että teen itse sellainen vanhasta paperikassista, hmm onnistuiskohan 😀

 7. 14

  sanoo

  Kristan tavoin olen seuraillut blogiasi jo jonkin aikaa ja täältä saa kyllä kivoja ideoita! Että kiitoksia vaan kovasti 🙂 Tämäkin konaisuus on tosi hyvännäköinen! Sopivan kuosiset lahja-, hylly- tai skräppipaperit voisivat myös taipua hyvin tähän koristeluideaan.

  Paperikassia voisi testata kovettaa esim. paverpolilla tms. aineella (mahdollista tehdä myös vedenkestävä pinta), jolloin se olisi tukevampi. Voi toimia tai sitten ei 😉

  T.Sanna
  (http://trioluovathullut.blogspot.fi/)

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *