DIY – Tilpehöörikori

Meidän eteinen on sen verran hyvällä mallilla, että sitä voi taas vähän sisustaa. Tämän kesän projektin nimi oli siis betonilattia eteiseen. Se ei mennyt aivan niin kuin alunperin kuvittelin, mutta valmis se on nyt. Siitä toisella kertaa… Nyt piti näyttämäni tilpehöörikori, jollainen jokaisessa eteisessä olisi hyvä olla. Meidän eteinen on niin pieni, että kaikki säilytys täytyy olla seinillä. Ainoa taso on tuo korin alapuolella oleva harmaa kapea taso, johon kertyvää sälää varten ripustin tämän korin seinään. Koriin voi nakata vaikkapa lompakon ja bussikortit.

Meillä lojui nurkissa Ikean Blanken kylppärikori, joka oli jäänyt käyttämättä kun ei kylppäriin niitä tarvittukaan kuin yksi. Se osui käteeni kun mietin eteistä ja päätin sitä vähän modata ”ei-niin-kylppäri-koriksi”. Tällainen siitä tuli muutaman minuutin muutoksella. Sai vähän enemmän luonnetta! 😉 Tuo sinkkispray on siitä kiva aine, että se kuivuu tosi nopeasti ja on tosi riittoisaa. Yhdellä pullolla maalaa vaikka mitä! Ja on se ihanan tuntoinenkin ja värinen.

 

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Todella kätevä, tuollaisen minäkin tarvitsisin. On meinaa sälää ja roipetta joka paikassa, tasoilla ja lattialla. Ja sohvalla. Ei hyvä 😉

  • 2.1

   sanoo

   Koreja ei kyllä voi koskaan olla liikaa. Mitä useampia niitä on ja mahdollisimman monelle sortille, sen paremmin pysyy tavarat järjestyksessä. 🙂

 2. 4

  sanoo

  Taas mahtava idea. Ja tuo edellinen postaus myös. 🙂
  Pitää ehdottomasti koklata, joskos vaikka sinkittäisi jotain… 😉

 3. 8

  sanoo

  Sulta saa kyllä ihan parhaat vinkit kaikkiin diy-juttuihin 🙂 Mistä ostit tämän sinkkisprayn? Jostain erikoisliikkeestä vai tavallisemmasta rautakaupasta? Kiitos jo etukäteen vastauksesta. Edellisen postauksen betonijutut oli myös upeita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *