DIY – Risukuuset

Risukuusi JoulukorttiRisukuusi Joulukortti

Vuoden ensimmäiset joulukoristeet ja joulukortit ovat syntyneet näpertelytehtaallani. Viime vuonna jo ihastelin Pinterestissä kivoja oksista ja risuista tehtyjä kuusikoristeita ja -kortteja ja nyt sain aikaiseksi kerättyä ja kuivattuja pieniä oksanpätkiä. Hain metsästä tällaisia kauniisti harmaantuneita ja kuivuneita pikkuisia oksia, joita leikkelin oksasaksilla sopivan mittaisiksi. Ihanan rentouttavaa puuhaa tuo risujen sommittelu. Kortteja tein harmaalle, mustalle ja valkoiselle pohjalle. Harmaasta tuli mielestäni kaunein. Erikeeperillä risut tuntuvat pysyvät kartongissa hyvin kiinni. Hopeisen kimaltavan tähden kaveriksi kuusi sai pienesti hopeahilettä oksilleen.

Risukuusi DIY Joulukoriste

Halusin kokeilla risukuusta ilman kartonkipohjaakin. Liimasin risut kiinni puutikkuun ja narun ripustamista varten. Tähden ja tekstin kiinnitin naruun. Tässä vielä kääntöpuolelta kuva, jotta näkyy miten kuusikoriste on kasattu. Tämän kuusen taidan ripustaa jo esille. Ja olisipa tällainen mukava viedä ystävälle joulutuliaisiksikin!

DIY Joulukortti

Niin se vaan koitti jälleen perjantai! Tiedossa on ainakin isänpäiväkakun leipomista. 🙂 Inspiration Blog Awards -äänestys on käynnissä vielä tämän viikonlopun ajan, joten vielä on hetki aikaa käydä äänestämässä, jos et ole vielä käynyt! 😉
//Iloista viikonloppua, ystävät!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tulipa kiva kuusi 🙂
  Tekis myös mieli näpertää koko ajan kaikenlaita, mutta kun en oo yhtään jouluihminen, niin jää aina viime tinkaan.

 2. 2

  sanoo

  Just kävin pinteristä kuusiasi katselemassa ja pakko noita on itsekin tehdä,ihan hirmuisen kauniita:)

 3. 4

  Kirsi-Maria sanoo

  Ihania ideoita, jospa pistäis toteutukseen 😉 Ja äänet annettu myös 🙂

 4. 5

  sanoo

  Just tuollaisista luonnonmatskuisista koristeista minäkin pidän, kuusen voisi tehdä hieman isompana seinällekin.

 5. 6

  sanoo

  En kestä! Meillä on ilmeisesti osittain yhteinen inspiraatiokeiju kuiskimassa korvaan ideoita. Tein eilen ison risutähden ja napsuttelin samalla näitä pikkupätkiä tuleviin joulukortteihin. 🙂 Kiva idea tuo ripustettava versiokin. Siitä keiju ei supattanut mulle mitään 😉 Mukavaa viikkistä!

 6. 15

  Sisko sanoo

  Kiva askarteluidea! Kauniisti patinoitunut ja vaatimaton, silti niin kaunis 🙂 tämä onnistuisi varmasti lapsiltakin.

  • 15.1

   sanoo

   Lapset olikin kaverina sommittelemassa näitä, mutta eivät vielä omia versioitaan tehneet. Täytyykin ottaa vielä uusiksi niin, että saavat tehdä omansa! Vaatimattomista luonnonmateriaaleista syntyy usein kauneimmat koristeet. ♥

 7. 17

  Laura sanoo

  Tosi söötit kortit! Luulen, että mun pitää hiukan varastaa tätä ideaa 😉
  Ootko muuten käyttänyt väritöntä liimaa?

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *