DIY – Plakaatti

>

 Terassin säilytyslaatikon rakentamisen jäljiltä jemmasin harmaantuneita laudan pätkiä kun eihän niitä raskinut poiskaan heittää. Jotain pientä niistä olen kehitellyt, kuten tämän kyltin. Akryylimaalin ja hiomapaperin avulla.
Sopivan simppeliä helteiden pehmittämälle päälle!
Näin viimeisellä kesälomaviikolla olisi kiva vielä värkätä rauhassa jotain kivaa kotiin. En osaa päättää, ryhtyisinkö maalaamaan, ompelemaan vai puutarhahommiin.
Suuret kiitokset kaikista viesteistänne edelliseen postaukseeni, portaiden maalaukseen liittyen. Mukava kuulla, että tekin pidätte niistä. Itse olen kovin tyytyväinen portaisiin!
Iloista ja aurinkoista viikkoa teille!
Kommentit
 1. 1

  Ainosofia sanoo

  >Tosi kiva kyltti.Täällä kans lomalla mietitään, että mitä nurkkaa alkas kohentelemaan kun nyt "olisi" sitä aikaa 🙂

 2. 3

  allidaalia sanoo

  >Olet melkoinen idea nikkari :DTämä idis pitää laittaa korvan taa, jos vaikka löytäis harmaan laudan.

 3. 4

  J sanoo

  >Oi kuinka ihana! Meille on tulossa terassinpöytä vanhoista laudoista, heti kun vain mies kerkeää tekemään 🙂

 4. 5

  Sanna-Riikka sanoo

  >Kauniit portaat, raikastuivat kyllä todella paljon!!!Kivan plakaatin olet maalaillut!!!Hyvää viimeistä lomaviikkoa!

 5. 6

  Saila sanoo

  >Mullki on askarteluhuoneessa vanhoja pärekaton paloja odottelemassa ja ajattelin niihin jotain "gone to the beach"-tekstejä. Mut näyttäs siltä, että yksinkertainen on kaunista, joten teksti saattaa vaihtua lyhyempään! 😉 Tosi kivalta näyttää sinun tuunaukset ja kiva huomata että on muitakin jotka säästää aivan KAIKEN! 😉

 6. 9

  sariw sanoo

  >Vitsi, kun siitä tuli hieno ! Täytyypä pitää nyt silmät auki, josko nurkista löytyisi vanhaa lautaa : )Ihanaa viikkoa sinullekin !

 7. 10

  Anonymous sanoo

  >Hauska idea! Meinasin itsekin tehdä jotain vastaavaa. ;)Olohuone on nyt todella kaunis ja valoisa.Minttu

 8. 11

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos sariw. 🙂 Laudan pätkiä löytyy yllättävistäkin paikoista! :DMinttu, Ihana kuulla että pidät olohuoneesta! Kiitos!

 9. 12

  Anonymous sanoo

  >Hei!Löysin plogisi juuri ja se on aivan ihana! Yritin etsiä mainitsemaasi terassin säilytyslaatikkoa, mutta en löytänyt. Missä se teksti ja kuva ovat?

 10. 15

  Ansku sanoo

  >Kiva laudanpätkä! Miten kivoja tekstejä saakaan ihan itse painamalla sabluunojen avulla tai maalaamalla. Kaupassa vastaavista saa maksaa paljon. Mukavaa ja idearikasta loppulomaa!

 11. 17

  Esmeralda sanoo

  >Ansku, Kiitos! ja sen lisäksi että saa edullisesti, saa takuulla yksilöllisiä ja omannäköisiä. :)Kammari, Kiitos. Kokeilemaan vain!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *