DIY – Pikainen ruukkujen muokkaus

ruukkujen tuunaus

Tarvitsin parille viherkasville keskenään samantyyppiset suojaruukut ja päätin laittaa vähän persoonallisuutta kehiin. Tylsistä valkoisista lasitetuista keramiikkaruukuista tuli omalaatuisemmat permanenttitussin avulla. Innoissani ryhdyin piirustelemaan sen kummemmin suunnittelematta ja luonnostelematta. Ehkä ois voinut hetken funtsia toteutusta, mutta eihän sitä malta kun jotain keksii… Vapaalla kädellä tehdyt kuviot on ainakin mielenkiintoiset. On muuten aika haastavaa puuhaa saada suoraa viivaa aikaan. Tai siis mahdotonta, kuten kuvasta näkyy! Mutta raidallisesta tuli mielestäni kovin sympaattinen, raidat kun on niin kotikutoiset!! Mietin jo alkuun kahta raidallista teipillä suojaten spraymaalilla maalaamalla, mutta onneksi en moiseen säntillisyyteen ryhtynyt.

Jos tuli vähän mollattua näitä, niin kerrottakoon että kyllä mä näistä tykkään! Aika kiva pari! Nyt täällä mietiskelen, mitä sotkisin seuraavaksi tussilla.

Nyt kamera lataukseen ja muutkin kamppeet valmiiksi, aamusta Habitareen!!!
Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Mullakin tuli Tine K mieleen näistä 🙂 Kiitos sämpyläreseptistä, eilen tein sämpylöitä parin innokkaan apulaisen kanssa. Lisäsin taikinaan vielä kurpitsan ja pellansiemeniä ja tuli hyviä! 🙂

 2. 5

  sanoo

  Ihania! Ja just tuo vapaan käden jälki miellyttää. Muuten näyttäisi kovin ”tehdasvalmisteiselta”. Mullakin tuli TineK mieleen! =)
  Mukavaa Habitare-päivää!

  • 6.1

   sanoo

   Kyllä se on uskottava, että TineK:ta muistuttavat kun niin moni on sitä mieltä! 😀 Hauskaa sinänsä, että en tosiaan itse tullut ajatelleeksi moista ennen kuin te huomasitte!!
   Hauskaa Habitare -päivää sulle!!

  • 7.1

   sanoo

   Mainitsit permanenttitussin, mutta siis käytitkö ihan tavallista sellaista vai jotain erikoisempaa?

   • 7.1.1

    sanoo

    Ihan perustussi on, markettitavaraa! 😀 Kyselin parista liikkeestä keramiikkatussia, muttei ne ollut kuullutkaan. Sellainen voisi olla hyvä astioihin piirrettäessä, vaikka pysyy se kuulema tavistussikin jos kuumentaa uunissa vielä.

 3. 8

  sanoo

  Niin herkut! Onneksi et mitään tussi- spraymaalisysteemiä käyttänyt, nehän on ihan tylsiä näihin verrattuina!

  • 8.1

   sanoo

   Kiitos! Ehkä tarkoitit teippi-spraymaalisysteemiä?? Olis kyllä varsin tylsät, jos tähän kotikutoisuuteen vertaa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *